Seneyeyi seneye konuşalım...Şimdi elde ne var...Ne yapabilir...Ne yapılabilir...Ne yaparlar...Yönetim kalan az zaman ve para ile ne yapabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo savunmaya önce bir gol atacak forvet gerekiyor. Bizim onlarla farkimiz:
Onlar biri buldumu üc dördü atmayi biliyor. Biz birtane attik mi ya kilpayi kurtariyoruz maci da kaybediyoruz.
Birde bireysel hatalar geliyor üstüne (en cok aklimda kalan egemen)
Gecen sezondan iki üc tel sac kalmisti kafada, onlari da bu sezon yolacagiz1
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen takıldım yahu Atiba'nın seneye sözleşmesinin bittiğine eğer kulüp Atiba'yı bonservissiz alabilirse bende sonsuz kredisi olacak.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneyeyi seneye konuşalım...Şimdi elde ne var...Ne yapabilir...Ne yapılabilir...Ne yaparlar...Yönetim kalan az zaman ve para ile ne yapabilir...
2001-2002 sezonundan bu yana 48 derbi oynamısız 26 maglubiye 12 galibiyetimiz var averajımız bu maçlarda -30!
bu sene 3 derbi galibiyeti-2 beraberlik bizi şampiyon yapar.diyarbakır hayırlı oldu bence.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu kardesimde biliyor. Forvet lazim. Ama yonetim! Bir sene galiba bosa gidecek. Ha forvet lazim. Ama elimizdekiler yipranmamali.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneyeyi seneye konuşalım...Şimdi elde ne var...Ne yapabilir...Ne yapılabilir...Ne yaparlar...Yönetim kalan az zaman ve para ile ne yapabilir...1
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen takıldım yahu Atiba'nın seneye sözleşmesinin bittiğine eğer kulüp Atiba'yı bonservissiz alabilirse bende sonsuz kredisi olacak.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyipranmamali diyorsun ama umut kac sezondur bu takimda, futbolunda bir gelisme görüyormusun? Illa adamlari kazanacagiz diye altin tepside sunulan sampiyonluk sanslarini tepiyoruz. Hadi g. ünalin biraz daha kredisi var diyelim daha bir sezon oldu geleli ama umutun bende kredisi hic kalmadi. Isterse tek basina touluse macini koparsin. Biryandan cocuga aciyorum, cok iyi niyetli ve cabaliyor ama olmuyor iste.1
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJester, bundan şunu mu anlamalıyım? Giray ve Egemen iyi ama teker teker iyi...Bahsettiğiniz adamla oynasalar olur...Ancak ikisi bir arada olmaz?..Sözleşme feshini düşündüler sanırım....Ama rakamın tamamını vermek gerekiyor...Yani bir deneme olmuş...Bundan dolayı suçlamam yönetimi...Bahsetiğiniz adam hala boşta mı? Atiba'nın seneye sözleşmesi bitiyor mu?
Sözleşme feshine gelince, bence sorun yine niyet.
Eğer gerçekten istenirse ve oyuncuya hocanın onu kesinlikle oynatmayacağı gösterilirse rakamın tamamını vermeden de yollarsın.
Adam hala boşta bu arada.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKopenhag kulübü transfer konusunda çok profesyonel bir kulüp bunu sen de biliyorsun bedavaya oyuncu düşürmezler devre arası daha düşük bir fiyata satarlar. Zaten oyuncu sürekli gitmek istiyorum diyor.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaçırdığımız gol başına puan alsak keşke1
Yorum
-
İyi bir takımımız var, Diyarbakır maçında zaten futbol kalitesi anlamında birşey beklemiyordum öyle de oldu zaten kim ne bekliyordu ki bu maçın kalitesinden... Herkes şansına gol atar biz şansızlığa iki gol yedik o kadar, biz gerçek futbol oynayanlara karşı döktürürüz...Adamlar kasap gibiydi hafta içi uefa maçı var kimse sakatlık yaşamak istemez gerçek vitrin orası... Ben forvet transferinin yanında daha çok tjikuzunun bölgesinde savunmasıda iyi olan Selçuk yerleştirilmeli diyorum.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
Yorum