Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağ bek almamayı anlarım. Yabancı kontenjanın yok...Bana göre de Türkiye'de Gökhan Gönül ve Abdurrahman dışında sağ bek yok...Ama bu yoklukta 1.5 milyona Fatih i almayanı hiç anlamadım, anlamayacağım...Destek...Takım bizim takımımız yahu... Tabiki destekleyeceğiz...Ama Türkiye'de futbol ve takım taraftarlığının nasıl olduğunu unutup bir anda Bundesliga, Premiere lig taraftarlığı beklemek şehre haksızlık...Üstelik şehrin kendi çocuklarına karşı ( aile hayatında) nasıl davrandığını bilirseniz Trabzonspor için bundan fazlasını bekleyemezsiniz...Bu şehir böyle...Şampiyon olurken de böyle idi...Olimpiyatta da oynasa böyle olacak...
    Erdal abi yönetimden hiç mi kıpırdanma yok forvet konusunda Battal la filan olacak bi iş değil bu hala fark edemediler mi sence?
    alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
    yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Geçen sezon Baros da 41 maçta 26 gol atmış. Ama sağdan Sabri soldan Arda+Lincoln yanında Nonda vardı. Gökhan gibi değildi.

Gökhan Ünal, Yattara'dan verim alamadığımız, sol açığımızın olmadığı, yanında kendisine top indirecek bir arkadaşının olmadığı geçen sezon forma giydiği 36 maçta (kupa dahil) 16 gol attı, 12 asist yaptı. Yapmış olduğu 12 asisti Yattara tam anlamıyla oynasa idi ve bir sol açığımız olsa idi kendisine yapılsa idi 16+12=28 gol atmış olacaktı ve gol kralı olacaktı. Tamam kaçırıyor ama her forvet gol kaçırıyor ama bu kadar tepki görmüyor.

Kendisi hele bir iyileşsin bu sene geçen sezon atmış olduğu 16 golü en azında 20'nin üstüne çıkaracaktır. Hele bu sezon gibi Yattara'lı -ki umarım 2 sezondur verim alamadığımız Yattara bu sezon artık bir şeyler yapar- Alanzinho'lu Gabriç li bir besleyicileri varken.

Ha forvet alınmalı mı sorusuna kesinlikle alınmalı derim. Ama bu forvet alternatif için olmalı.

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sezon Baros da 41 maçta 26 gol atmış. Ama sağdan Sabri soldan Arda+Lincoln yanında Nonda vardı. Gökhan gibi değildi.

Gökhan Ünal, Yattara'dan verim alamadığımız, sol açığımızın olmadığı, yanında kendisine top indirecek bir arkadaşının olmadığı geçen sezon forma giydiği 36 maçta (kupa dahil) 16 gol attı, 12 asist yaptı. Yapmış olduğu 12 asisti Yattara tam anlamıyla oynasa idi ve bir sol açığımız olsa idi kendisine yapılsa idi 16+12=28 gol atmış olacaktı ve gol kralı olacaktı. Tamam kaçırıyor ama her forvet gol kaçırıyor ama bu kadar tepki görmüyor.

Kendisi hele bir iyileşsin bu sene geçen sezon atmış olduğu 16 golü en azında 20'nin üstüne çıkaracaktır. Hele bu sezon gibi Yattara'lı -ki umarım 2 sezondur verim alamadığımız Yattara bu sezon artık bir şeyler yapar- Alanzinho'lu Gabriç li bir besleyicileri varken.

Ha forvet alınmalı mı sorusuna kesinlikle alınmalı derim. Ama bu forvet alternatif için olmalı.
        Renktas burda kimse Gökhan a laf soktugu yok burda herkesin derdi Umut Bulut. Gökhanin suanki gibi sakatlik yada cezali duruma düsdügü hafta forvetsiz oynicak olmamiz bizi cok kasiyor.
        Gökhan ayarinda bi forvet beni sahsen tatmin eder. Ama Umutla bu isler gitmezzzzzzzzzzzzzz

Yorum

• Şu saatten sonra en iyi çözüm Gökhan ve Umuttan, en azından Umuttan kaliteli (gerçi Umuttan kaliteli forvet kaynıyor ortalık) forvet almak...

Eğer alınmazsa Yönetimin ne şampiyonluk gibi bir hedefi vardır demektir, ne de Avrupada...

Yorum

• Sorin, yönetim etrafına duvar ördü...Hayır değil bu...Doğru değil...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Sorin, yönetim etrafına duvar ördü...Hayır değil bu...Doğru değil...
              Nasil yani Erdal abi, yönetim isi gücümü birakdi yoksa sadec disari bilgi sizdirmiyormu transferi gizlilikle bitirmek icin???

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktas burda kimse Gökhan a laf soktugu yok burda herkesin derdi Umut Bulut. Gökhanin suanki gibi sakatlik yada cezali duruma düsdügü hafta forvetsiz oynicak olmamiz bizi cok kasiyor.
                Gökhan ayarinda bi forvet beni sahsen tatmin eder. Ama Umutla bu isler gitmezzzzzzzzzzzzzz
                Arkadaşım hala bazı arkadaşlarımız alternatif yerine Gökhan ve Umut'u kesecek bir forvet istiyor. Ben ona istinaden böyle yazdım.

Bu arada Umut konusunda haklısınız. Bu iş Umut ile gitmez. Sanırım bu hafta Gökhan iyileşiyor. Artık as forvetimizi, kanatlardan tam destek aldığı bir sezonda tam anlamıyla sahalarda görebileceğiz.
                En son recdodo tarafından düzenlendi; 17.08.2009, 10:35.

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşım hala bazı arkadaşlarımız alternatif yerine Gökhan ve Umut'u kesecek bir forvet istiyor. Ben ona istinaden böyle yazdım.

Bu arada Umut konusunda haklısınız. Bu iş Umut ile gitmez. Sanırım bu hafta Gökhan iyileşiyor. Artık as forvetimizi, kanatlardan tam destek aldığı bir sezonda tam analmıyla sahalarda görebileceğiz.
                  Haklisin ama adamlar haksizmi??? Yani Gökhandan iyi bi forvetmiz olsa cokmu kötü olur. Sampiyonluk yolunda rakiplerimizin en az 2 tne Gökhan ayarinda hatta üstünde forvetleri mevcutken sen bitane bile zar zor kadronda bairndiriyorsan sampiyonlukdan bahsetmicen.
                  Ben orta saha yada defans oyuncularin attigi golleri bonus diye görerim asil görevi gol olan forvetlerin ise attigi golleri görevleri olarak.
                  Görevini yapmiyanda bu takimda barinmamali

Yorum

Nasil yani Erdal abi, yönetim isi gücümü birakdi yoksa sadec disari bilgi sizdirmiyormu transferi gizlilikle bitirmek icin???
                    )) Sızacak bilgi yok Ali....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

)) Sızacak bilgi yok Ali....
                      Bu durumda kendi iplerini cektiklerinin farkindalar ins.
                      Bu kadar olumlu isleri tek bi hamle yüzünden dagitmak Trabzonsporumuza has bi olaydir, maalesef benim gördügüm her yönetim bunu basarmisdir.
                      Süper kadrolar kuruldugu dönemler, daimabi mevkiimiz kan aglamisdir ve orasi takimi dagitan nokta olmusdur.

Yönetim Toulouse macinda olumlu bi sonuc alip forvet sikintisini örtbas etmek isticekdir. Ins. örtbas edicek bi skor aliriz am suanki forvetlerimiz hic ama hic umudum yok.

Yorum

Haklisin ama adamlar haksizmi??? Yani Gökhandan iyi bi forvetmiz olsa cokmu kötü olur. Sampiyonluk yolunda rakiplerimizin en az 2 tne Gökhan ayarinda hatta üstünde forvetleri mevcutken sen bitane bile zar zor kadronda bairndiriyorsan sampiyonlukdan bahsetmicen.
                        Ben orta saha yada defans oyuncularin attigi golleri bonus diye görerim asil görevi gol olan forvetlerin ise attigi golleri görevleri olarak.
                        Görevini yapmiyanda bu takimda barinmamali
                        Görünen köy kılavuz istemez misali haksızlar demiyorum. Bir forvet alınmalı bunu bende diyorum ama ligin başında kötü bir sonuç almışken yaşın yanında kuruda yanar misali Gökhan'a da yüklenmemeli ve Fatih Tekke sesleri duymamalıyız.

Düşünsene sen sakatlıktan kurtulmuş ve ilk maçına çıkıyorsun ve gol kaçırıyorsun stad bütün ağızla Fatih Tekke Fatih Tekke diye bağırıyor. Nitekim öyle olacak. Gökhan oyndağı zamanda stad bu tezahüratı yapacaktır. Bu tezahüratı duysan ve Gökhan'ın yerinde olsan artık bu takıma istediğin gibi verim sağlayabilir misin?

Ama umarım yönetim, bunun önüne geçebilmek için alternatif bir forvet alacaktır artık. Yoksa ''dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak'' misali bir forvet hattı bizi bekliyor olacak.

Yorum

• alanzinho dedınız sol acık dedınız adam sol acık cıkmadı ??? simdide gabric dıyorsunuz ınternetten goruntulerını ızılıyorum 2 pozısyonda solda gerı kalanı hep sagda bu adam nasıl sol acık goruntulerde sol taraf harıc heryerde gorunuyor
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Sol kanat mı biliyorum fakat isabetli ortalarından fayda sağlayacağız gibime geliyor
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sol kanat mı biliyorum fakat isabetli ortalarından fayda sağlayacağız gibime geliyor
                              abi ne isabetli ortası.adam isabetli yapsa bizim umut ya topun bir adım önünde olur yada çok gerisinde olur.adam pozisyon almayı bilmiyoki orta yapsan ne olur
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Bazı arkadaşlar hayla Fatih Tekke'yi alsak şampiyonmu olacağız onu alsak iyimi olacak diyor bu iş Umut Bulut'la yürümüyor iddaalı bir takımsak forvet hattımız Umut olmamalı hedefimiz şampiyonlukmu , Avrupa liginde başarımı evet her kulvarda başarı ama bu iş Umut'la olmuyor yürümüyor anlayın artık Umut'a saygım var hakaret değil amacım Umut ne teknik ne topu ayağında tutuyor ne de kafa vuruşları düzgün ben hiç bir özellik görmüyorum tek özelliği koşması bu 3 özellik olmadıktan sonra ne işe yarar koşması acilen transfer lazım şiddetle
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

Çalışıyor...
                                X