Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvet, sağ bek ve stoperde sıkıntı yaşıyoruz. Geçen sezonun sonunda olduğu gibi.
    BORDO MAVİ

Yorum

• sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağbek sağ bek sağ bek
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Takım inanılmaz güzel pas yapıyor. Ben ilk defa bu kadar kaliteli pas yapan bir Trabzonspor gördüm, ancak kimse Umut'a iyi santrafor demesin. Santraforlukla uzaktan yakından alakası yok. İyi bir santraforun yanında forvet olarak koşan mücadele eden bir şekilde oynar ancak başka türlü hiç bir şey olmaz bu adamdan.

Yorum

• Sağ bek mevkine topa basan, geriden oyun kurabilecek bir oyuncu şart ama bunu yapacak yerli oyuncu yok ligimizde.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Forvet Forvet Forvet!
            Bordomavi.net

Yorum

• sağ bek bence iyiydi serkan ama abdurrahman alınabilir sanırım sakatda da değil yedekti heralde ama forvet kesin lazım
              ...

Yorum

• Sağ bek'e bir transfer lazım O da olursa taş gibi bir takım olacaz.. Song'a pili bitti diyenler ne düşünüyor ?

Yorum

• Çok iyi bir ekip olmuşuz teşekkürler emeği geçenlere

fakat ,

forvet ve sağ bek sırıtıyor

Yorum

• Bu maça göre sağbek lazım diyenler bir daha düşünmeli.Aksine Serkan'ı çok iyi buldum.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Forvet şart.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maça göre sağbek lazım diyenler bir daha düşünmeli.Aksine Serkan'ı çok iyi buldum.
                        Yapma be hocam golleride onun pas hatasından geldi . Ben düşünmüyorum iyi olduğunu

Ha bir şey var bize forvet lazım . Ersen martin bile nasıl top saklıyor
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 23:34.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forvet şart.
                          Broos'un sisteminde oynayatabileceğimiz bir Türk forvet yok ne yazık ki.. Kontenjan da dolu.. Batuhan falan diyoruz ama şu takımın paslaşmasını izledikten sonra Batuhan'da sırıtır bu takımda.. Şu Umut biraz daha teknik olsa mükemmel olacak

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forvet şart.
                            Anlatamıyoruzki

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapma be hocam golleride onun pas hatasından geldi . Ben düşünmüyorum iyi olduğunu

Ha bir şey var bize forvet lazım . Ersen martin bile nasıl top saklıyor
                              ben beğendim serkanı da golün pasını sivaslı verdi kamanan a ben öyle hatırlıyorum tekrar golü de izledim bence kötüleyecek yanını aramaya gerek yok
                              ...

Yorum

• Takımı bozmamanın faydalarını görmeye başladık ve görmeye devam edeceğiz .

Yorum

Yükleniyor...
                                X