Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu anlamda Şenol hoca gibi Ersun hocaya da bir gönderme yapalım tabi ...Bu aralar takmış vaziyetteyim kendisine de
    sendemi fox tv izledin erdal abi

Yorum

• Hayır izlemedim Yunus...Ama Pazartesi akşamı izlerim kısmetse...Arkadaşların neden takıtklarını anlıyorum. Benim sebebim farklı
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ''3 büyükler ve 4. büyük olan trabzonspor'' cümlesi çok su kaldırır bence.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sendemi fox tv izledin erdal abi
          Bir şey mi kaçırdım?

Anlaşılmıştır..

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            doğru olabilir tabi mesela bizimde vardır öyle yanlışlarımız ve hala unutamam mesela 1 oyuncuyu bitirişimizi.

murat bölükbaş fenerde 18 yaşında sivrilen bi oyuncu potansiyel bi yıldız adayıydı mesela çok sevinmiştim fenerin elinden büyük bi yıldız olacak oyuncuyu kapmamıza ama adam bize geldi bizde bitti artık sorun futbolcudamıydı hocalardamı orası muamma.
            Bu durumu çokta hocalara bağlamamak gerek esasen . Yani bazı futbolcular dönem içerisinde oynatıldığı taktik gereği sivrilebiliyor . Büyük takımlardan birine transfer olunca da kısa sürede bu seviyeye henüz ulaşmadığı anlaşılıyor .

Bu da bir sporcu açısından çok önemli bir konudur . Bir anda kapasitenin üzerinde bir sıçrama yapmak futbolcunun kariyerinden 2-3 seneyi alıp götürüyor . Bazı futbolcuların toparlanması 5 seneyi buluyor , bazıları onuda başaramıyor .

İşte burada transfer yetkisini elinde bulunduran insanların önemi ortaya çıkıyor . Hem kulüplerin parasını akılcı kullanması için , hemde ülke futbolumuzun sağlıklı gelişimi için .

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir şey mi kaçırdım?
              ersun yanal fox tv de her hafta düzenli bir programa başladı ve ilk programında bizim takımızdan başımızda olduğundaki konuşmalardan çok daha farklı bi çizgide bahsetti ve bence biraz ayıp etti

Yorum

• Şimdi mesela Samundaki uşak için alırsak Samsun çok zayıflar diye endişe ediyormuş bizimkiler. Çözüm kolay alın ama orda kalsın...Ünal hoca, Turgut hoca, Metin hoca, Ahmet hoca kim müsaitse de gitsin seyretsin...Bunun yanında özellikle Sakarya ve Bursa da amatör düzeyde bile olsa bir takımımız olması lazım. Mutfak buralara kaydı artık....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tugay bir yıl daha futbol oynamalıydı . Beşiktaş'ın orta sahada problemi var .

Aurelio'da yakında bjk ya da gsye imza atar .
                  Keşke biz alsak diyeceğim ama bizim takım o zaman orta sahadan ibaret olur
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• son zamanlardaki yabancı oyunculardan verim alışımıza ne demeli. önceden kontenjaı bile dolduramıyor, aldığımız yabancıların çoğundan da verim alamıyorduk. geçen seneden buyana tüm yabancılarımız verimli oldular ve taraftar da hepsiyle iyi bir bağ kurdu. bu değişimimiz de bize çok şey kattı bence.

Yorum

• O kadar Beye dedik(dediler farabi keşke yabancı hakkımızı ona kullansaydık.Sanırım Villarealle anlaşıcak.Çok üzüldüm.Hem milli oyuncuydu.Hemde bize yeticek tecrübesi vardı.

Yorum

• Serdar, Marco'nun Türkiye'ye gelebileceğini sanmıyorum. Aziz bey İsrail gibi kendisine yapılanı asla unutmuyor....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu durumu çokta hocalara bağlamamak gerek esasen . Yani bazı futbolcular dönem içerisinde oynatıldığı taktik gereği sivrilebiliyor . Büyük takımlardan birine transfer olunca da kısa sürede bu seviyeye henüz ulaşmadığı anlaşılıyor .

Bu da bir sporcu açısından çok önemli bir konudur . Bir anda kapasitenin üzerinde bir sıçrama yapmak futbolcunun kariyerinden 2-3 seneyi alıp götürüyor . Bazı futbolcuların toparlanması 5 seneyi buluyor , bazıları onuda başaramıyor .

İşte burada transfer yetkisini elinde bulunduran insanların önemi ortaya çıkıyor . Hem kulüplerin parasını akılcı kullanması için , hemde ülke futbolumuzun sağlıklı gelişimi için .
                          bende böyle düşünüyorum yani mesela biz batuhanı istiyoruz henüz 17 yaşında bir güçle itti kendini yukarıya doğru ama gelecek yıllarda bu potansiyelde olmayabilir yani.

çünkü gelecekte de kendine bişey katarak devam ederse wonderkid seviyesinde dünyada önemli futbolculardan olabilir.

ama bu düzende nasıl olur bilinmezki bu derece gelişmeyi gösteren oyuncular dünyada çok değildir sanıyorum.

Yorum

• farabi, hoca faktörü o kadar önemsiz değil. Son resmi maçlarda gs ve fb kadroları ipucu veriyor. Feldkamp ise zirve noktası bu konuda.

Yorum

• Yahu başlık, hatta forum dışı olacak ama trt de maç başlayınca benim yayın kesiliyor. Nedir bunun çaresi?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serdar, Marco'nun Türkiye'ye gelebileceğini sanmıyorum. Aziz bey İsrail gibi kendisine yapılanı asla unutmuyor....
                                Erdal abi Gabric'e ne diyorsun ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X