Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BATDAL YAKIN TAKİPTE

MEHMET Batdal’a Süper Lig’den çifte teklif. Takımımızın genç golcüsü için, Trabzonspor resmi olarak başvururken, bugün Bursaspor’unda devreye girdiği açıklandı. Basın sözcümüz Mehmet Bektur, Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman’ın raporuyla bordo-mavili kulüp yöneticileriyle görüştüklerin söyleyerek, “Onlar 450 bin TL teklif sundu. Oyuncumuza da ilk onbir sözü vermişler. Biz ise 750 bin TL artı kiralanması durumunda ilk tercih ve satışından da yüzde 20 pay istedik. Cuma gününe kadarda süre verdik. Mehmet Batdal gitmesi halinde 60 bin TL’lik alacağını da sileceğini söyledi. Bursaspor’dan arayan yöneticilere de aynı teklifi sunduk. Kesinlikle 750 bin TL altında bir satış düşünmüyoruz. Daha düşük bir ücrete Mehmet Batdal kadar yetenekli ve genç bir forvet bulmamız mümkün değil. Bu iş ya gelecek hafta sonun kadar sonuçlanır ya da Ocak ayına kadar transfer kapanır” dedi.

kaynak:bucaspor resmi site

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOz...&hid=12512&p=8

Arkadaşlar sadece biz değil Galatasaray ve Beşiktaş'da talip olmuş Mehmet'e .
      1. Bu haber 2 sene öncesinin haberi...(Ünal Karaman Ümit Milli Takım T.D.)
      2. İlk 11 için garanti yazısını fazla önemsemeyin...(Yoğurtçu yoğurdum ekşi demez)
      3. M.Battalın Altay macerası ise Feyyaz Uçar efendinin çok bilmişçi tavırlarından hüsran oldu...(Altay da öyle...)
      4.İbrahimoviçi almıyoruz...Forvede alternatif olabilecek birini arıyoruz...Bu Eren olmadı...Keşke Eren verilen şansı iyi değerlendirseydi...(Hemen hazırlık maçında 2 gol attı demeyin...Sadece gol atmak iyi kumaşa sahip olmak anlamına gelmiyor)

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alınacak oyuncunun Gökhan ve Umut'u kesmesini kimse beklemesin . Hem maddi açıdan hemde performans . Çünkü bu saatten sonra milyon dolarlar , eurolar verilerek oyuncu alınmaz . Geleceğe yatırım ve güzel bir alternatif olmuş . Söylediklerinizden anladığım kadarıyla berbat bir futbolcu . Eee bu adam madem bu kadar kötü ;
        1. Milli Takıma nasıl olurdu çağrılır ?
        2. Galatasaray ve Beşiktaş nasıl peşinden koşar ?

Yaşı 23 olan bu adamın adını ilk 2-3 sene önce duymuştum, iddia edilen kadar iyi olsaydı bırakın 4 büyükleri, Kayseri Gençlerbirliği gibi takımlar anında kapardı...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ben bizim taraftari anlamiyorum...hersene 15 gol atan en az umutu begenmez, gol krali olan yeni takiminda 15 atip 20 attiran gokhani begenmez, elin sümüklüsü kacinci ligte oynadigi belli olmayan birini simdiden kadroya koymayi düsünür...coguda onu daha izlememistir bile...allahtanki su teknik adam futboldan anliyo
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• arkadaslar hicbirinizin duyumu yokmu sagbek olayinda nolur biri bana desinki sagbek ariyoruz
            her kaynaga inanacam lan

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ocağa kadar bekleyelim peki yazmış bir arkadaş o zamana kadar desteklemeyeceksiniz heralde takımı demekki siz Trabzonsporlu değil TEKKE SPOR lusunuz.
              Okuduğundan bunumu çıkardın kardeş , Ocağa kadar bekleyelim derken Trabzonspor'umuza yakışacak kalitede forvet istiyoruz yabancı oyuncu alamazsınız alsanız çok pahalı olacaktır iyi bir golcü 10 milyon Eurodan başlar Guizanın 16 milyon ettiğinide düşünürsen nasıl bi yabancı golcü alabileceğimizi var düşün, yerli olarakta alabileceğin oyuncuları bana sayabilirmisin türkiyenin en iyi forveti ve en iyi oyuncusudur Fatih Tekke ve Trabzonspor formasını hakeden bi adamdır 2.ligdeki adamı yakıştırıyosunuz Trabzonspor'a soruyorum size Batdalsporlumusunuz bırakalım böyle yorumları Trabzonspor için en iyisini isteyelim bence en iyisi Fatih Tekke sende karşısına çıkar bi isim deki bu en iyisi bizim için ama mehmet battal bizim için en iyisimi söylermisin ben yakıştıramıyorumda Trabzonspor'uma bu adamı.Ocağa kadar değil mezara kadarda desteklerim takımı beni tanımadan böyle yorumlarda hoş değil.
              DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Batuhan Karadeniz'in Karadeniz Oyunlarında Avni Akerde Gürcistan'a Attığı 4 Gol.

Batuhan'ı istiyorum. Bu takıma forvet şart.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Battal geleceğine Ahmet Sarı'yı A takıma çıkaralım...
                  Bu yamyamlar o cocuguda yutar.. Kendini iyice gelistirsin oyle gelsin.. Oyle umit milli takimlarda gol atmaya benzemiyor bu isler.. Bi simardin mi sonun alisen baris gibi oluyor..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaşı 23 olan bu adamın adını ilk 2-3 sene önce duymuştum, iddia edilen kadar iyi olsaydı bırakın 4 büyükleri, Kayseri Gençlerbirliği gibi takımlar anında kapardı...
                    2 sene önce Galatasaray , Beşiktaş , Konyaspor , Kayserispor ve Sakaryaspor kendisini istemiş . Şuan bizimle birlikte Bursaspor'da talip .

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BATDAL YAKIN TAKİPTE

MEHMET Batdal’a Süper Lig’den çifte teklif. Takımımızın genç golcüsü için, Trabzonspor resmi olarak başvururken, bugün Bursaspor’unda devreye girdiği açıklandı. Basın sözcümüz Mehmet Bektur, Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman’ın raporuyla bordo-mavili kulüp yöneticileriyle görüştüklerin söyleyerek, “Onlar 450 bin TL teklif sundu. Oyuncumuza da ilk onbir sözü vermişler. Biz ise 750 bin TL artı kiralanması durumunda ilk tercih ve satışından da yüzde 20 pay istedik. Cuma gününe kadarda süre verdik. Mehmet Batdal gitmesi halinde 60 bin TL’lik alacağını da sileceğini söyledi. Bursaspor’dan arayan yöneticilere de aynı teklifi sunduk. Kesinlikle 750 bin TL altında bir satış düşünmüyoruz. Daha düşük bir ücrete Mehmet Batdal kadar yetenekli ve genç bir forvet bulmamız mümkün değil. Bu iş ya gelecek hafta sonun kadar sonuçlanır ya da Ocak ayına kadar transfer kapanır” dedi.

kaynak:bucaspor resmi site

Cok seffaf bi resmi siteleri varmis Yapilan pazarlik resmi sitede yazilir mi yahu
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Eren Görür > Mehmet Batdal

bence .

Yorum

• bence forvetten once sag bek transferi daha onemli ,,, ilk golde serkanin buyuk hatasi vardi ayrica cok sacma sapan paslar atti sonradan kendini biraz duzeltmesine ragmen ben en aksayan futbolcu olarak gordum. bide engin bekledigimin alakasi olmayan bir performans sergiledi cok sasirdim... forvet konusuna gelince gokhan unal dan iyi forvet maddi konularda uygunsa alinsin ,,, yada gelecek vaad eden bir oyuncu bulunursa alinsin ...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok seffaf bi resmi siteleri varmis Yapilan pazarlik resmi sitede yazilir mi yahu

abi bana şeffaflık daha çok piyasasını yapıp diğer takımlara duyurma gibi geldi bu paranın gözü körolsun

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben bizim taraftari anlamiyorum...hersene 15 gol atan en az umutu begenmez, gol krali olan yeni takiminda 15 atip 20 attiran gokhani begenmez, elin sümüklüsü kacinci ligte oynadigi belli olmayan birini simdiden kadroya koymayi düsünür...coguda onu daha izlememistir bile...allahtanki su teknik adam futboldan anliyo
                              İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eren Görür > Mehmet Batdal

bence .

İkinizede aynen katılıyorum...

Tamam bende forvet istiyorum ama Battal gibileri değil, mesela Batuhan'ı isterim o çocuk gerçekten kaliteli geleceği çok parlak, büyük paralar kazanırız ondan...

Yaşı 23-24 olan ve 2. lig'de oynayan, sözüm ona '' gelecek vadeden '' futbolcu istemiyorum...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• arkadaşlar:
                                şampiyon olmak istiyormuyuz? EVEEEEEETTTTTTTTT
                                bu santraforlarla şampiyon olabilir miyiz? ÇOK ZOORRRR...
                                F.tekkeyi alırsak????EEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTT
                                PEKİ NE DBEKLİYORUZ??????????????????
                                SORU: SONGU NEDEN SAĞ BEKTE OYNATMIYORUZ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X