Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Geçtiğimiz sezon en büyük sıkıntıyı hangi bölgede yaşadık?" diye sorsak. Cevap açık ara "orta alan" olurdu. Eldeki oyuncuların o bölgeyi sırtlayacak kalitede olmamaları, istikrarsız olmaları ve kadromuzun kötü olanı dışarı alacak genişlikte olmaması. Bütün bu sebeplerle geçtiğimiz sezon son derece "renksiz" maçlar izlemek durumunda kalmıştık.

Bu sezon yapılan transferlere bakarsak; Tjikuzu-Engin-Zafer ve son olarak Gabric.Zafer dışındakilerin ilk 11 oynama ihtimalleri oldukça yüksek. Bu da eksiklerin doğru tespit edildiğini gösterir. Burdan yola çıkarsak bu sezon maçlarımızın çok daha zevkli geçeceğini söyleyebiliriz.Oyuncularımızın güçlü ortasahalara karşı göstereceği direnci soru işareti yazabiliriz yine de.

Bu noktadan sonra yapılması gerekenler;
    1-Song'u gönderip söz konusu Nijeryalıyı almak.
    2-Tayfun'un takasta kullanıldığı Orhan transferi
    3-Üstüne Tolgayı da ekleyip+ para(1,5-2 milyon) olarak Pektemek transferi

İsimler değişebilir tabiki ama eksikler bellidir.
    Sonrasında yapacağımız şey koltuğumuza gerilip takımımızı zevkle izlemek.
    tespitler güzel
    iki trabzon kökenli yetenek fakiri de gitmiş oluyor, sağ bek, stoper ve forvet eksiği kapanıyor
    bunun dışında mevcut kadroyu korumak kaydıyla önümüzdeki yıllarda yaşları itibariyle tjikuzunun yerine genç ve hızlı bir ön libero (papy), sylva yerine yine genç ve yabancı bir 1. kaleci (???) ve yattaranın yerine de bir sağ açıkla (brüls olur mu?) mükemmele yakın bir kadro oluşmuş olur
    ama öncelikle malum bölgelerin hemen doldurulması gerekiyor
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bu Nijeryalı stoper haberi saman alevi miydi, yoksa gerçeklik payı var mı?

Yönetimin bir forvet alacağı aşikar artık... Onlar da forvertlerimizin idmanda sakatlanma ihtimalleri olduğunu göz önüne alıyorlardır.

Keşke biraz daha hızlı olunabilseydi.

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gazeteler 17 yaşında yazıyor 3 senedir hep 17 yaşında bende anlamadım.
        Huylu huyundan vazgeçmez Fatih TEKKE Hacca gitti diye Milli takıma çağırmıyor adamı Batuhanda Meyhaneden çıkmıyor diye Milli takımdanda çıkarmıyor Batuhanın kesin derin bağlantıları var yoksa çoktan silinir giderdi olmaz bu adam bize yaramaz ben istemem bu adamı zaten Başkanda almaz BJK linin bizde ne işi var,ondan gelecek başarı gelmez olsun.
        abi zamanında fatih de sorunlu bir futbolcuydu...yaşı daha genç...özel hayatından çok yeteğini tartışmak gerekir bence...

yoksa burada kişiliği zamanında çokça övülen mehmet topuzun para için neler yaptığnı gördük...
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Tek bir ekşiğimiz kaldı ayağında topu tutabilen bir santrafor.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            champions ayıp oluyor ama birebir yazacaklarımı yazmışsın!
            Şaka bir yana, bu reçete uygulansın, her şeyiyle kefilim.

Yeter ki bazı arkadaşlar çıkıp, "Kadroyla oynamayalım, tek eksiğimiz Tekke, bu kadar transferi nasıl yaparız?" gibi sözlerle yönetimi frenlemesinler.
            İstendikten sonra çok rahat yapılabilecek bir operasyondur bu.
            Sonu da çok hayırlı..
            Sizlere güveniyorum,afolabi,orhan sam transferlerine ben de onay veriyorum.

Yalniz aradigimiz forvet bence mustafa pektemek degil,daha iyisini almaliyiz.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• Batuhan 1991 doğumlu yani 18 yaşında. Üç yıldır ülkenin gündeminde olduğu için bazı arkadaşlar 20 yi geçti sanabilirler.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• batuhan transferi doğrumu????

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koçum benim hoşgedin yuvana..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bizim forvetlerimiz aldıkları topları geri verebilseler o bile yetecek....

Ama kaçımız forvetlerimizin ortasaha oyuncularımızla verkaç yapabileceğini, duvar pası ile onları pozisyona sokabileceklerine inanıyor...

Geçen sene bi son maçta attığımız gol buna benzerdi...

Yetenekli olmasa bile arkasındaki orta saha ile aynı şeyleri düşünebilecek bir oyuncu şart...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ...
                        ...
                        Öneriler güzel, fakat gerçekleştirmek kolay mı? Mesela Song forumdan öğrendiğim kadarıyla yıllık 1 Milyon Euro peşin alıyor. Bir ara sanki kulüp arıyor gibi haberler çıktı, fakat geldi takıma katıldı. Song 1 sezon boyunca isterse kadroya bile giremesin oturur bu parasını alır. Böyle bir durumda kendi rızasıyla gitmez. İsteyeni varsa bile bu kadar parayı ona verecek kimse yoktur. O zaman Song'u göndermek kolay değil. Yanlışım varsa düzeltin. Ya da Tayfun ve Tolga'yı isteyen bir Gençlerbirliği var mı? Onlar gitmeye gönüllü mü? Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

Keşke olsa ama gerçekler acı.

Yorum

• yaw tek forvet oynayacaksak ve bu forvetin ortasaha adamlarıyla bağlantısı çok iyi olacak istiyorsak bence Engin oynasın forvette hem bitiriciliği Umuttan iyidir hem pas alışverişi yapabilir rahatlıkla.. ha yüksek toplar diceksiniz e onları Gökhan ile Umutta alamıyor zaten..
                          Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gazeteler 17 yaşında yazıyor 3 senedir hep 17 yaşında bende anlamadım.
                            Huylu huyundan vazgeçmez Fatih TEKKE Hacca gitti diye Milli takıma çağırmıyor adamı Batuhanda Meyhaneden çıkmıyor diye Milli takımdanda çıkarmıyor Batuhanın kesin derin bağlantıları var yoksa çoktan silinir giderdi olmaz bu adam bize yaramaz ben istemem bu adamı zaten Başkanda almaz BJK linin bizde ne işi var,ondan gelecek başarı gelmez olsun.
                            Yoruma bak çay demle
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tamamen katılıyorum
                              İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yoruma bak çay demle

Yorum

• [QUOTE=

İsimler değişebilir tabiki ama eksikler bellidir.
                                Sonrasında yapacağımız şey koltuğumuza gerilip takımımızı zevkle izlemek.[/QUOTE]

dogru tespitler bunlar

bence dahasi da var ;
                                umut satilip batuhani almak
                                uzun boylu bir santrafor gerekli diye dusunuyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X