Forvet, sağ bek ve stoperde sıkıntı yaşıyoruz. Geçen sezonun sonunda olduğu gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağbek sağ bek sağ bekyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Takım inanılmaz güzel pas yapıyor. Ben ilk defa bu kadar kaliteli pas yapan bir Trabzonspor gördüm, ancak kimse Umut'a iyi santrafor demesin. Santraforlukla uzaktan yakından alakası yok. İyi bir santraforun yanında forvet olarak koşan mücadele eden bir şekilde oynar ancak başka türlü hiç bir şey olmaz bu adamdan.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maça göre sağbek lazım diyenler bir daha düşünmeli.Aksine Serkan'ı çok iyi buldum.
Ha bir şey var bize forvet lazım . Ersen martin bile nasıl top saklıyorEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 23:34.
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet şart.
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma be hocam golleride onun pas hatasından geldi . Ben düşünmüyorum iyi olduğunu
Ha bir şey var bize forvet lazım . Ersen martin bile nasıl top saklıyor...
Yorum
Yorum