Sadri Şener'in son verdiği röportajları okudukça çok sıkı olarak '' akıl hocaları '' tarafından '' ikna '' edildiğini veya '' kandırıldığını '' sezinliyorum yoksa Sadri ŞENER '' mantıklı '' adamdır . 2 tane golcüm var niye golcü alayım diyor ; Geçen sene ençok gol pozisyonuna girip ilk 5 takım arasında enaz atan biziz . Rakiplerin golcüleri % 40 civarında oynarken biz % 20 lerin ilk çeyreğindeyiz Sadri BAŞKAN . Saçlarına sor yahu saçlarına ! Oynadığımız hazırlık maçlarını baz alıp inşallah , uefa da yarı final oynarız gibi bir cümleyi sarf etmemiştir . S.Liege de ( Belçika Şampiyonu ) dahil olmak üzere oynadığımız hiçbir hazırlık maçı gerçekten üst düzey maç değildi . Hiçbiri Avrupa nın üst düzey klubu değildi . Üstelik şu son oynadığımız maçı bile baz alan arkadaşlarımız var inanılacak gibi değil . Adam önündeki topu taç çizgisine paralel sürecek kabiliyette bile değil akıl alıcak gibi değil 
Şu tabloya bakınca birileri tarafından kandırılıp sürekli gizli kamera nerede diye sağa sola bakıp zaman geçiren insanlara benzetiyorum camia yı ...
Sayg ,

Şu tabloya bakınca birileri tarafından kandırılıp sürekli gizli kamera nerede diye sağa sola bakıp zaman geçiren insanlara benzetiyorum camia yı ...
Sayg ,
Yorum