Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saçma düşünceler .. Bi Berbatov, bi Toni hatta bi Fatih Tekke olsun yeter gider, 1 tane olsun, kaliteli olsun .. Elbette 1 tane derken, bunun sakatlığı var formsuzluğu var, ama en önemli olay kalite, kapasite ..
    Kapasiteden kaliteden kasıt nedir bizim forvetlerimizde bunlar mevcut değilmi..?
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Son macı izledıkten sonra bir forvet oyuncusu alınmaması gerektiğini düşünmeye başladım.Gökhan ve Umut form durumlarına göre idare ederler diye düşünüyorum ilerde.Engin forvet arkasında ilerde top tutma konusundaki eksiğimizi giderecek gibi düşünüyorum.Çok iyi bir sol açık ve sağbekle gercekten şampiyonluğa oynabiliriz bence.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kapasiteden kaliteden kasıt nedir bizim forvetlerimizde bunlar mevcut değilmi..?
        Kapasiteden, kaliteden kasıt bildiğiniz anlamında kalite, kapasite işte .. Mevcut fakat yeterli değil .. 3 kulvarda mücadele edecek bir takımız ve elimizde geldikleri günden bu zamana kadar haklı veya haksız hiçbir zaman eleştirileri bitmek tükenmek bilmeyen, bazen doruğa çıkan 2 forvet var .. Ve çoğu kimse gibi ben de bu forvetlerin yeterli olmadığını düşünüyorum ..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son macı izledıkten sonra bir forvet oyuncusu alınmaması gerektiğini düşünmeye başladım.Gökhan ve Umut form durumlarına göre idare ederler diye düşünüyorum ilerde.Engin forvet arkasında ilerde top tutma konusundaki eksiğimizi giderecek gibi düşünüyorum.Çok iyi bir sol açık ve sağbekle gercekten şampiyonluğa oynabiliriz bence.
          yönetim zaten maastricht ile niye mac yaptı şöyle 5-6 tane atalımda taraftar golcu ihtiyacını unutsun

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son macı izledıkten sonra bir forvet oyuncusu alınmaması gerektiğini düşünmeye başladım.Gökhan ve Umut form durumlarına göre idare ederler diye düşünüyorum ilerde.Engin forvet arkasında ilerde top tutma konusundaki eksiğimizi giderecek gibi düşünüyorum.Çok iyi bir sol açık ve sağbekle gercekten şampiyonluğa oynabiliriz bence.
            Son maçtaki rakip Diyarbakırspor'un da zorlanmadan yenebileceği Mvv'ydi hatırlatırım ..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Karadenizspor'un Bank Asya'ya çıkması bizim için hayati önem taşırken, Eren'in Rizespor'a kiralık verilmesi hangi akla hizmettir ?

Yorum

• her zaman söylediğim gibi;bu takıma ne forvet,ne sağ bek,ne sol açık;bu takıma acilen bilinçli taraftar transfer etmek lazım.bu ne ya,böyle taraftarlık olur mu.eleştiri,eleştirilene bişeyler kazandıracak ki anlamlı olsun.bizim yaptığımız yerden yere vurmak.
                inşallah yönetimdekiler veya furbolcular bu sayfayı okumuyorlardır.
                yönetici arkadaşlara bir önerim var;bu sayfaya kilit vurulsun,sadece transfer yapılırsa açılsın ve yapılan transfer değerlendirilsin.
                # BMN #

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor un hiç bir şampiyonluğu ve başarısı mantık çerçevesi içinde gerçekleşmemiştir...Trabzonspor un başarılarında mantık aramak abesle iştigaldir...Çılgın bir oyuncu topluluğunun kafasının atmasına bakar bizim şampiyonluğumuz...Bunun ne zaman olacağını bilemediğimiz için her sezon başlamadan önce

"Bu sene kesin ŞAMPİYON TRABZONSPOR" diyebiliyoruz...

Çok mantıklı insanlar topluluğu değiliz...Çünkü aşığız...Kalbin devreye girdiği yerde beyin OFF olur...

İçi kıpır kıpır etmeyenimiz yoktur şu anda...Bordo - Mavi 4 gün sonra sahada olacak...

Bu sene de her sene gibi "olacak" gibi geliyor ama...Bu senenin "olacak"ı önceki senelerden biraz daha fazla...

İçini ferah tut...Bu takım misyonunu 26 yıldır kaybetmedi, kaybetmez...Her isyanın altına imzamız var çünkü...Yeryüzünde isyan biter mi ? Bitmez...O zaman TRABZONSPOR DA BİTMEZ...

Sivas ellerinde isyanın "5" para etmediğini gördüler...Çünkü büyük olunmaz, doğulur...TRABZONSPOR olmaya soyunanlar onu yakasından tutup aşağıya çekmek yerine O' nu örnek almalılar...

Yine başlıyoruz işte...Çılgınız biz ya...Engin de çılgın, Tjikuzu da, Yattara da Alanzinho da...Çılgınların kafası çabuk atar...

Yazın bunları bir kenara...Bekleyin...
                  yani BU SENE 7'RMEYİZ...
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• gökhan ünal'a güvenmemiz gerek eğer forvet alınacaksa fatih tekke olmadıysa alternatif alınmalı gökhan bence futbol hayatının en şanssız yılını geçirdi direkten dönen topları kalecilerin hep onun köşeye giden toplarında panter kesilmeleri falan ama buna rağmen 15 gol 8 asist iyi bi ortalama bu yıl 15 golün üstüne çıktıgında bu takım zaten şampiyonluğun içinde olacaktır çünkü ortasahamızın gol üretkenliği bu yıl çok daha fazla olacaktır ayrıca tek forvet oynamak umutuda gökhanıda ilk 11 oynamak için çok çalışmaya sevk edecek ve sonuçta trabzonspor kazanacak fatih tekke olmadıysa mehmet yıldız halil altıntop necati serhat gökhan'ın sol kramponu olamaz hiç gerek yok inadına gökhan umut

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O manayı çıkaramıyoruz yazdığın mesajdan ama .
                      O zaman alıntı yapıp soru sorma bana o manayı çıkaramıyorsan...!
                      .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de bu sene oynadığımız sistem itibariyle forvetlerin kendilerini daha rahat hissedeceklerini düşünüyorum. Tam da burda şeytan hadi gel avukatım ol diyor işte. Forvetlerin top tutamama özelliklerinin ayyuka çıkmasına rağmen ileride Mehmet Yıldız varmış gibi uzun top- çift forvette ısrar eden Ersun hoca ya aşkolsun demek lazım değilmi? Şenol abi siz ne düşünürsünüz bu konuda?
                        Aslında aşkolsun denilecek çok konu var Hocaya mesela ısrarla Hüseyini oynatması gerekli rotasyonu yapmaması 4-4-2 de ısrar etmesi ama sorun burda değil di be Erdal sorun başkaydı ve sen bunu çok iyi biliyorsun dostum bu başlıkta bir iki şeyde transfer için söylemeliyim bir basiretsizlik var bu 96 da oldu 2004-2005 de oldu hiç istemiyorum ama galiba bu senede olacak takımın eksik yerleri belli Hoca dahil herkes bu konuda hemfikir ama bir şey var tutan sanki yapmıyoruz yapamıyoruz yaptığımız zamanda umarım dağ fare doğurmaz
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetim zaten maastricht ile niye mac yaptı şöyle 5-6 tane atalımda taraftar golcu ihtiyacını unutsun

Hımm o zaman 5 golü neden ortasaha oyuncuları attı ? Maçdan önce direktif verseydiler ilk yarı Umut'u boş bırakın 2.yarı da Gökhan'ı boş bırakın atsınlar 3-5 gol ?

Yorum

• Brezilyalı sempatik oyuncumuz Alanzinho, bugün yapılan antrenman sonrası sıcağın etkisiyle önce kendini ardından arabasını yıkadı.

Alanzinhooo xD

Yorum

• Araya bir reklam alalım

BMN İstanbul Halısaha Organizasyonu

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=7115
                              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Gabriç transferi askıda!

Trabzonspor'da Gabriç transferinde umutlar azalıyor !.. Takımının Avrupa Ligi maçında oynadığı için Trabzonspor formasıyla bu sezon Avrupa Kupalarında oynama ihtimali kalmayan Gabriç'in transferinde bir kötü haber daha geldi !..

Hajduk Split'in bordo mavililere olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Hajduk Split Kulübü'nün bu futbolcuyu vermeyeceğini bordo-mavililere ilettiği, ancak bu kulüpte göreve başlayacak yeni yönetim kurulunun beklendiği ve alınacak cevaba göre bu transferin tam olarak netlik kazanacağı belirtildi.

kaynak:ligtv

OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X