İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldinho gelse kimi keseceğiz bu takımdanGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldinho gelse kimi keseceğiz bu takımdan
Sağ bek, sağ bek, sağ bek...
Orhan Şam'ın durumu nedir? Dünkü kupa maçında oynamadı sanırsam.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldinho gelse kimi keseceğiz bu takımdan
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlamadık demedim indirime gittik dedim !
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Parasal Konuda Hajduk Takımından Hiç Yardım İstemedik , Yardım İstemedik Dediğim Fiyat'ı Aşağıya Çekelim Gibi Hiç Bir Öneri Yapmadık , Onlar Vade'li İstiyorlar Para'yı Zaten , O Konuda Hiç Sorun Yok ..
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer kasma bu kadar, biz kendimizle dalga geçiyoruz, bırak geyik yapalım arada biraz. Futbolun zevki bu değil mi zaten?
Burada sadece kendi kendimize olsak neyse de okunuyor bunlar biliyorum.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyurt içinden 2 futbolcuyla anlaşmak üzereyiz)
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum