Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taktik icabı futbolcuların oynatıldığı yerlerin önemi yok. Bu gerçeği değiştirmez. Deivid forvettir. Yattara ise sağ açık.

ustam deivid forvet oynadığında nihat özdemir ellerini açıp yalvarıyodu Allahım biz ne günah işledik diye deivid forvet oynadığı yerde alanzinho ile yattara forvetin kralı olur

Yorum

• Bazı renkdaşlar çeşitli bahanelerle kendilerini avutuyorlar. Ama bunun hiç bir faydası yok. Kadrosunda sadece 2 SANTRAFORu olan tek takım biziz. Bu takıma forvet katılmalı katılmazsa takımımız şu an iyi olsa bile anca 3. / 4. olabilir.

Yorum

• Birincisi , 4-4-1-1 ya da 4-5-1 in hücuma dönük oyuncusu olarak Alanzinho çok rahatlıkla forvet olarak oynatılabilir ve kabul edilebilir.

İkincisi , Samsunspor lu Turgut u yedek forvet olarak transfer edecekler.

Zaten bu sene orta sahamız bu kadar geniş ve kaliteliyken 4-4-2 oynayacağımız çok az maç olacaktır. O yüzden hep tek forvet çıkacağız .

Diğer şampiyonluğa oynar dediğiniz takımların orta sahasından çok daha alternatifli bir orta sahamız olduğunu düşünüyorum.

Bu arada orta saha oyuncularının gol atması nedense bir tek bu forumda sanki kötü bir şeymiş gibi gösteriliyor ki bence çok büyük bir hata . Keşke hep onlar gol atsa bu takımın ne kadar iyi oynadığının ve bloklar arası uyumun ne kadar üst düzeyde olduğunun bir göstergesidir.
        En son ARAGORN01 tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 13:23.
        There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• 2 forvetle 4.mü olunuyor ? peki 3.forvetimiz gelse 3. , 4.forvette devre arasında alınırsa Şampiyon olurmuyuz ?

Yorum

• arkadaslar ne davidi ...ona kadar ligde ne yabancılar var..alırsın antepten betoyu..hem daha yetenekli..
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Bence Hasan Ahmet A takım idmanlarında yer bulmalı . Kadroya giremediği zaman Paf takımla maça çıkmaya devam edebilir .

Şu ara fiyatı dibe vurmuşken , kulübüde şans bekleyecek bir Mehmet Batdal , "hava toplarını domine edece bir santrafor lazım" diyen tüm Trabzonsporluları tatmin edecektir .

Genç oyunculara şans vermek gerek . Broos'un Barış'taki ısrarını da takdir ediyorum .

Yorum

• ankete hücccuuummm dendi hadi milletttt

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olsun sonuçta kadrolarında 3 forvet varmış dimi? Artı birde Furkan diye genç bir forvet. 3+1 yani. Ya BİZE TOPU TOPU HEPSİ 2 TANE
                  adı forvet olsun da ne olursa olsun yani. elin oğlunda yaser forvet sayılıyor bize gelince gerektiğinde forvet oynayabilecek, oynamış yattara beğenilmiyor,
                  elin oğlunun furkan diye sakaryadan gelen lise talebesi forvet sayılıyor, bize gelince "alırlar 18-19 yaşında bi yeni yetme" deniyor
                  elin oğlunda nonda, deivid (kaç sene oldu forvet oynamayalı bilmiyorum) iyi forvet sayılıyor, bize gelince umut beğenilmiyor.
                  bugünlerce hakkaten çok sıkıldım ya. bizim taraftarın profilini sergiliyorsa burası, yazık... şu istanbul hayranları yeterince tartışsın, çağırın paf takımından 12 tane "adı forvet olan adam".
                  ben de isterim iyi bir forvet gelsin takımıma ama, komşunun tavuklarını kaz zannedip yorum yapmayın, çünkü bu şekilde sav doğruluğunu yitiriyor.
                  yönetime bu tip yorumlarla baskı yapılıyorsa trabzonda, almasınlar kimseyi...
                  bazı takımlarda skor yükünü forvetler alır (geçen sene bizde werder bremende olduğu gibi) bazı takımlarda arkadan gelenler skora katkı yapar.
                  İmza...

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 forvetle 4.mü olunuyor ? peki 3.forvetimiz gelse 3. , 4.forvette devre arasında alınırsa Şampiyon olurmuyuz ?
                    Saçma düşünceler .. Bi Berbatov, bi Toni hatta bi Fatih Tekke olsun yeter gider, 1 tane olsun, kaliteli olsun .. Elbette 1 tane derken, bunun sakatlığı var formsuzluğu var, ama en önemli olay kalite, kapasite ..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlla bir forvet alıncaksa bu ne olursa olsun FATİH TEKKE olmalı..
                      Öncelikle niyetim burda ahkam kesmek veya çok bilmişlik yapmak deil.Niyetim bildiğim doğruyu doğru biçimde paylaşmak.Bugün avrupa arenasına çıktığınızda kadronuzda rakibe ismiyle baskı oluşturabilecek kim var?cevap:Rigobert SONG, Tony SLYVA birazda Gökhan ÜNAL bunların haricinde bu kadroya Fatih TEKKEde katılsa gerek ligde gerek avrupada şansımızın ne kadar artacağını anlatmak burda size ayıp olur sanırım.Fatih TEKKENİN sakat sakat çıkıpta oynadığı anarthosis maçlarını hatırlayın derim ligdeki olağanüstü halini hatırlayın ve avrupada kaldırdığı kupaları hatırlayın onun gelmesi herşeyden önce bize varolan prestijimize birkatdaha artı olacaktı ve taraftarda emin olun şuankinden daha fazla bi şevkle takımına dört elle sarılacaktı ama olmadı olamadı oldurmadılar adı herneyse ama şu bi gerçek bu işte kaybeden hem biz olduk hemde yönetim Fatihmi?evet belki oda kaybetti aşık olduğu renklere kavuşma şansını kaybetti ama bence en büyük kaybeden kulübümüz oldu...
                      Sonuç olarak herşeye rağmen lig başlıyor ve bence bu saatten sonra gelecek futbolcu birşey veremez bu yöreye bu kültüre alışmak takıma alışmak form tutmak takımı tanımak derken ilk yarı biter ve bizde o adamı muhtemelen darağacına çekmiş oluruz bu yüzden bu saatten sonra bir adam alınacaksa direk ilk 11i zorlamalı uyum sorunu asgari olmalı böyle bir adamda sadece bir tane var he beğenmeyen beğenmesin yine ama o bu şansı geçmişiyle sonuna kadar hakediyor...
                      Ben illede FATİH TEKKE diyorum ve Ne Mutluki TRABZONSPORLUYUM diyorum...
                      En son Fatih tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 13:43.
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Süleyman, tam aklımdan çıkarmışken yapma bunu yahu
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu senenin şampiyonu belli arkadaşlar. büyük bir ihtimalle gs o olmazsa fb. geçen sene bu iki takımın en büyük sıkıntısı teknik direktörleriydi. özellikle fb, dedeyi getirerek yaş tahtaya basmıştı. gs'nin bülent korkmaza bel bağlaması da büyük hataydı. bu sene iki tkaımın başında da futbolu çok iyi bilen hocalar var. özellikle rijkaard hem gs'ye hem de türk futboluna çok şey katacağa benziyor. üstelik iki takımın transferleri ligimizin bir kaç gömlek üstünde. bir de tabi hakem faktörü var. bütün hakemler onlardan yana olacak.

bu sebeplerle trabzosnporumuzdan şampiyonluk beklemek büyük hata olur. beklentimiz büyük olunca da hüsran daha büyük oluyor. trabzonspor, eğer anadoludan yine bir başka takım şaha kalkmazsa en iyi ihtimal 3. ya da 4. olabilir. çünkü kapasitemiz bu.
                          Trabzonspor un hiç bir şampiyonluğu ve başarısı mantık çerçevesi içinde gerçekleşmemiştir...Trabzonspor un başarılarında mantık aramak abesle iştigaldir...Çılgın bir oyuncu topluluğunun kafasının atmasına bakar bizim şampiyonluğumuz...Bunun ne zaman olacağını bilemediğimiz için her sezon başlamadan önce

"Bu sene kesin ŞAMPİYON TRABZONSPOR" diyebiliyoruz...

Çok mantıklı insanlar topluluğu değiliz...Çünkü aşığız...Kalbin devreye girdiği yerde beyin OFF olur...

İçi kıpır kıpır etmeyenimiz yoktur şu anda...Bordo - Mavi 4 gün sonra sahada olacak...

Bu sene de her sene gibi "olacak" gibi geliyor ama...Bu senenin "olacak"ı önceki senelerden biraz daha fazla...

İçini ferah tut...Bu takım misyonunu 26 yıldır kaybetmedi, kaybetmez...Her isyanın altına imzamız var çünkü...Yeryüzünde isyan biter mi ? Bitmez...O zaman TRABZONSPOR DA BİTMEZ...

Sivas ellerinde isyanın "5" para etmediğini gördüler...Çünkü büyük olunmaz, doğulur...TRABZONSPOR olmaya soyunanlar onu yakasından tutup aşağıya çekmek yerine O' nu örnek almalılar...

Yine başlıyoruz işte...Çılgınız biz ya...Engin de çılgın, Tjikuzu da, Yattara da Alanzinho da...Çılgınların kafası çabuk atar...

Yazın bunları bir kenara...Bekleyin...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.fox.com.tr/superlig anketi baştan açmışlar galiba ankete hücum..........

Konuyla alakası yok ama herkes katılsın ankete arkadaşlar...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlla bir forvet alıncaksa bu ne olursa olsun FATİH TEKKE olmalı..
                              Öncelikle niyetim burda ahkam kesmek veya çok bilmişlik yapmak deil.Niyetim bildiğim doğruyu doğru biçimde paylaşmak.Bugün avrupa arenasına çıktığınızda kadronuzda rakibe ismiyle baskı oluşturabilecek kim var?cevap:Rigobert SONG, Tony SLYVA birazda Gökhan ÜNAL bunların haricinde bu kadroya Fatih TEKKEde katılsa gerek ligde gerek avrupada şansımızın ne kadar artacağını anlatmak burda size ayıp olur sanırım.Fatih TEKKENİN sakat sakat çıkıpta oynadığı anarthosis maçlarını hatırlayın derim ligdeki olağanüstü halini hatırlayın ve avrupada kaldırdığı kupaları hatırlayın onun gelmesi herşeyden önce bize varolan prestijimize birkatdaha artı olacaktı ve taraftarda emin olun şuankinden daha fazla bi şevkle takımına dört elle sarılacaktı ama olmadı olamadı oldurmadılar adı herneyse ama şu bi gerçek bu işte kaybeden hem biz olduk hemde yönetim Fatihmi?evet belki oda kaybetti aşık olduğu renklere kavuşma şansını kaybetti ama bence en büyük kaybeden kulübümüz oldu...
                              Sonuç olarak herşeye rağmen lig başlıyor ve bence bu saatten sonra gelecek futbolcu birşey veremez bu yöreye bu kültüre alışmak takıma alışmak form tutmak takımı tanımak derken ilk yarı biter ve bizde o adamı muhtemelen darağacına çekmiş oluruz bu yüzden bu saatten sonra bir adam alınacaksa direk ilk 11i zorlamalı uyum sorunu asgari olmalı böyle bir adamda sadece bir tane var he beğenmeyen beğenmesin yine ama o bu şansı geçmişiyle sonuna hakediyor...
                              Ben illede FATİH TEKKE diyorum ve Ne Mutluki TRABZONSPORLUYUM diyorum...
                              ..........
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adı forvet olsun da ne olursa olsun yani. elin oğlunda yaser forvet sayılıyor bize gelince gerektiğinde forvet oynayabilecek, oynamış yattara beğenilmiyor,
                                elin oğlunun furkan diye sakaryadan gelen lise talebesi forvet sayılıyor, bize gelince "alırlar 18-19 yaşında bi yeni yetme" deniyor
                                elin oğlunda nonda, deivid (kaç sene oldu forvet oynamayalı bilmiyorum) iyi forvet sayılıyor, bize gelince umut beğenilmiyor.
                                bugünlerce hakkaten çok sıkıldım ya. bizim taraftarın profilini sergiliyorsa burası, yazık... şu istanbul hayranları yeterince tartışsın, çağırın paf takımından 12 tane "adı forvet olan adam".
                                ben de isterim iyi bir forvet gelsin takımıma ama, komşunun tavuklarını kaz zannedip yorum yapmayın, çünkü bu şekilde sav doğruluğunu yitiriyor.
                                yönetime bu tip yorumlarla baskı yapılıyorsa trabzonda, almasınlar kimseyi...
                                bazı takımlarda skor yükünü forvetler alır (geçen sene bizde werder bremende olduğu gibi) bazı takımlarda arkadan gelenler skora katkı yapar.

Sizin gibi taraftarlarla gelebilir ancak şampiyonluk.. Tebrikler

Fener Aurelio'dan sonra Selçuk,Maldonado,Josico'larla idare etti ortasahayı ama bizim kadar mızmızlanmadılar ne diyim

Yorum

Yükleniyor...
                                X