Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener'in son verdiği röportajları okudukça çok sıkı olarak '' akıl hocaları '' tarafından '' ikna '' edildiğini veya '' kandırıldığını '' sezinliyorum yoksa Sadri ŞENER '' mantıklı '' adamdır . 2 tane golcüm var niye golcü alayım diyor ; Geçen sene ençok gol pozisyonuna girip ilk 5 takım arasında enaz atan biziz . Rakiplerin golcüleri % 40 civarında oynarken biz % 20 lerin ilk çeyreğindeyiz Sadri BAŞKAN . Saçlarına sor yahu saçlarına ! Oynadığımız hazırlık maçlarını baz alıp inşallah , uefa da yarı final oynarız gibi bir cümleyi sarf etmemiştir . S.Liege de ( Belçika Şampiyonu ) dahil olmak üzere oynadığımız hiçbir hazırlık maçı gerçekten üst düzey maç değildi . Hiçbiri Avrupa nın üst düzey klubu değildi . Üstelik şu son oynadığımız maçı bile baz alan arkadaşlarımız var inanılacak gibi değil . Adam önündeki topu taç çizgisine paralel sürecek kabiliyette bile değil akıl alıcak gibi değil

Şu tabloya bakınca birileri tarafından kandırılıp sürekli gizli kamera nerede diye sağa sola bakıp zaman geçiren insanlara benzetiyorum camia yı ...

Sayg ,
    En son firidin61 tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 13:54.

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her zaman söylediğim gibi;bu takıma ne forvet,ne sağ bek,ne sol açık;bu takıma acilen bilinçli taraftar transfer etmek lazım.bu ne ya,böyle taraftarlık olur mu.eleştiri,eleştirilene bişeyler kazandıracak ki anlamlı olsun.bizim yaptığımız yerden yere vurmak.
      inşallah yönetimdekiler veya furbolcular bu sayfayı okumuyorlardır.
      yönetici arkadaşlara bir önerim var;bu sayfaya kilit vurulsun,sadece transfer yapılırsa açılsın ve yapılan transfer değerlendirilsin.
      Hayır...Kesinlikle hayır...Bizim iyi tarftarımız var...Topu taraftara atmak kolaycılık. Okullar olmasaydı ne güzel bakanlık yapardım diyen bir devrin milli eğitim bakanı gibi bir durum bu. Eleştiri bu şehrin ruhunda var. Üstelik sadece futbolla ilgili bir durum değil bu. Ama aynı zamanda vazgeçmiyor şehir. Eleştiriyor küsüyor kırılıyor ama yine de vazgeçmiyor...Bu şans bizim için...

Ben bu yönetimin yaşadığı sürecin ideal yönetime giden yol olduğunu düşünüyorum. Nelerin yapılması ve nelerin yapılmaması gerektiğini gösteren bir süreç yaşanıyor. İlk kez doğrular ve yanlışlar aynı yönetimde bunca bir araya geldi...Bu bir şans bu bir okuma kılavuzu...Yönetci adayları mutlaka okumalı ve bence okuyorlarda...Trabzon taraftarı zor ama doğru şifreleri bulursanız bir o kadar da kolay...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bana kalırsa şuan ligimizde en iyi yerli santrafor umut en iyi yerli forvet de gökhan dır
        şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• Şenol abi, transfer konusunda sıkıntı şu; nakit isteyen hiç bir kulüpten futbolcu alamayız. Bunu anlamak mümkün. Ancak başkan ve yönetim bu durumu lehlerine kullanabilecekken eski usul maüplasyon yöntemlerini deniyorlar. Oysa zaman değişti. Mevcut ekonomik sıkıntı kamuoyuna daha doğru bir şekilde aksettirilse bir avnataj haline gelebilir. Doğrular ve yanlışlar yanyana...Doğrular ve yanlışlar en son 96 da bu denli yanyana olmuştu...Bu kez bilinçli taraftar ve yönetici adayı sayısı daha fazla...Bu oyun "gol" getirir...Getirecek de göreceksiniz...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Son zamanlarda gelişmeleri takip edemedim. Bozöyüklü onuru bjk ye mi kaptırdık???
            Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Gabriç için olumsuz yanıt gelmedi. Ödeme şartları olumsuz. Yani adamlar nakit diyor ve bizim de nakit paramız yok. Bunu taraftara anlatmanın yolu bulunmalı...Anlar bunu taraftar, doğru bir dil bulursanız anlar...Ama eski usul manüplasyonlarla bunu geçiştirmeye çalışırsanız yutmaz...Yutmuyor netekim...Tıpkı Fatih transferinde olduğu gibi, tıpkı Şenol hoca meselsinde olduğu gibi...Bir sitem de Şenol hoca'ya korkmamalıydın be hocam...Risk almalıydın...Hugo Broos büyük adam vesselam, çok büyük...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yani BU SENE 7'RMEYİZ...
                7' rmeyiz sevgili Tuna...Merak etme sen
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon taraftarı zor ama doğru şifreleri bulursanız bir o kadar da kolay...
                  Bu sezon ilk şifremiz Fatih Tekke idi ve yönetim maalesef bunu okuyamadı (okumak istemedi)
                  Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol abi, transfer konusunda sıkıntı şu; nakit isteyen hiç bir kulüpten futbolcu alamayız. Bunu anlamak mümkün. Ancak başkan ve yönetim bu durumu lehlerine kullanabilecekken eski usul maüplasyon yöntemlerini deniyorlar. Oysa zaman değişti. Mevcut ekonomik sıkıntı kamuoyuna daha doğru bir şekilde aksettirilse bir avnataj haline gelebilir. Doğrular ve yanlışlar yanyana...Doğrular ve yanlışlar en son 96 da bu denli yanyana olmuştu...Bu kez bilinçli taraftar ve yönetici adayı sayısı daha fazla...Bu oyun "gol" getirir...Getirecek de göreceksiniz...
                    erdal abi sen bu taraftarın mı bilinçli olduğunu düşünüyorsun??hani gs maçından sonra hocaya sataşan,oturup çekirdek yiyip maça boş boş bakan,her fırsatta eleştiren,pozitif destek namına 0 olan bu taraftar mı bilinçli???

Yorum

• Bu ülkede vergi kaçırmak için bin dereden su getiren insanlar servetlerinin yarısını başka kanallara akıtabiliyorlar. Çünkü ikna ediliyorlar. Çünkü aidiyet sorunu yaşamıyorlar diğer kanallarla ( bu kandırma değil, ikna edilme)...İkna etmek sadece transferle olmaz, bazen samimi bir açıklama bile çözer her şeyi...

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu sistemde Umut'u seçerdim. Kaldı ki ben futbolcularımızı başka takımların futbolcularıyla kıyaslamam. Bu kadar tantanaya gerek yok sizler burada yani forumda , sizin gibilerde statta demediğini bırakmıyor Umut ve Gökhan'a. Bu şartlar altında Umut 14 , Gökhan 15 gol attıysa şükretmek gerekir. Başkası olsa çokdan küsmüştü.

ben forumlara bakarsan geçmişe transfer sezonu dışında eleştirmedim hep destek oldum goller kaçtığında millet küfür ederken bile destek oluyordum ama takımın ihtiyacı var transfere şimdi söylemezsek ne zaman söyleyeceğiz iyi bir golcü almazsak yine destekleyeceğiz tabiki.
                        sizin gibiler derken ???
                        taraftar elbetteki kızacak milyonlar kazan taraftar cebindeki son parası ile bilet alsın maça gitsin sen atama golleri tarfatarda kızınca küs öylemi ))

Yorum

• Dmitro Korkishko, bir arkadaş çok övdü bu oyuncuyu. Modern bir forvet adayı dedi. İzleyen var mı acaba?

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kapasiteden, kaliteden kasıt bildiğiniz anlamında kalite, kapasite işte .. Mevcut fakat yeterli değil .. 3 kulvarda mücadele edecek bir takımız ve elimizde geldikleri günden bu zamana kadar haklı veya haksız hiçbir zaman eleştirileri bitmek tükenmek bilmeyen, bazen doruğa çıkan 2 forvet var .. Ve çoğu kimse gibi ben de bu forvetlerin yeterli olmadığını düşünüyorum ..
                            Bencede yeterli değil ama benim yeterlilikten kastım 2 tane forvetimiz var aşağı yukarı elimizdekiler kadar kaliteli bi forvetimiz daha olsa bence çok iyi olur golü sadece forvetler atacak değil orta sahalarında gol atması gerek geçen sezon bjk bizden fazla gol attı hangi forveti gol sayısında Umutu veya Gökhanı geçti..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erdal abi sen bu taraftarın mı bilinçli olduğunu düşünüyorsun??hani gs maçından sonra hocaya sataşan,oturup çekirdek yiyip maça boş boş bakan,her fırsatta eleştiren,pozitif destek namına 0 olan bu taraftar mı bilinçli???
                              Hocaya sataşan, başkana sataşan başbakana sataşan..Dünyanın her yerinde var bu ve olur. Cantona kime uçan tekme atmıştı? Aynı Cantona aynı camia da Best in yerini alacak kadar büyüdü...Takım sahada boş boş oynadıkça boş boş bakacak taraftar...Ama top oynadıkça değişecek bu tablo...Eminim ben buna...BJK maçı örnek buna....

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bana kalırsa şuan ligimizde en iyi yerli santrafor umut en iyi yerli forvet de gökhan dır
                                Ligimizde yerli golcü yok ondan dolayı ...
                                Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

Yükleniyor...
                                X