Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvete ya Fatih i alsınlar ya da Hasan Ahmet Sarı ya şans versinler..
    Sağ beke bana sorarsanız Borre yi alsınlar ama yabancı kontenjanından dolayı Metin Diyadin e söylesinler Orhan Şamı bağlasınlar..Cavcava da bir harçlık atsınlar...
    Kanat olarak Gabrici alsınlar alamıyorlarsa da hergün konuşmasınlar...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimi Nuri Albayrak'la karşılaştırmayın diyen, o bir istisnaydı diyenler, kimle karşılaştıralım.

Ben Faruk Özak dönemini hatırlıyorum, iyi bir kadromuz vardı(Sadri Şener'in temelini attığı), başkanımız iyiydi, şampiyonluk kaçtı herşey dağıldı. Sonra Mehmet Ali Yılmaz'ın bizi borç batağına ve iddiasız bir takım haline getirişi, gövde gösterisi yapmak için aldığı Campbell'a ırkçı yaklaşımları ve bir Premier Lig yıldızını değerlendiremeyişimiz, dünyanın parasına aldığı Lange ile yaptığı sözleşmede neredeyse klübün anahtarını da vermesi, işinin bittiğini anlayınca klübün gelirlerine anında el koyup Trabzonspor'u ekonomik olarak sıradan klüplerden beter haline getirmesini gördüm.. Sonra Özkan Sümer'in kemer sıkma politikasıyla işleri yoluna koyduk ama sayın Sümer kendini yetersiz görerek görevden ayrıldı, sonrasında müthiş bir fırsatı tepen Atay Aktuğ geldi. Borçsuz, genç ve dinamik bir kadroya sahip takımın içine ettiler. İyileştirme adı altında oyuncalara verilen üç dört katı zamlar, Jun transferi olayı ve kaçan şampiyonlar ligi fırsatları bizi hem Nuri Albayrak dönemine götürdü, hem de Sümer döneminde yapılanlar yıkıldı. Nuri Albayrak ilk senenin gazıyla birşeyler yapmaya çalıştı, sonra baktı kendi bu işi kotaramayacak, verdiği paraların peşine düştü, o da klübü zor durumda bıraktı.

Sadri Şener ise geldi ve imkansızlıklara rağmen bize umut verdi. Güzel bir kadro kurdu ve bu sene de üzerine koydu. Takımın iskeletinden kimseyi göndermedi. Genç ve dinamik bir ekip kurdu. En büyük yanlışlık Fatih Tekke olayındaydı, muhtemelen kişisel bir sorundan dolayı onu almadılar.

Dünya görüşü olarak benim ters yönümde olduğunu bildiğim halde Trabzonspor'a gayet iyi hizmet ettiklerine inanıyorum. O açıdan başkan son on yıldaki en iyi başkandır. Transferler de en doğru transferlerdir.

Takımıma eksiklerine rağmen güveniyorum. Takımımı seviyorum. Kimseyi göndermeye kıyamıyorum. Böyle bir kadro oluşturdukları için de yönetime, eski hocamıza ve yeni hocamıza teşekkür ediyorum...
      gayet guzel bir ozet olmus
      tebrikler
      hep bardagin bos tarafina bakiyoruz
      silva-gokhan unal-alanzinho-selcuk-colman-cale- song- egemen- giray-
      bu sene ucuzundan olsada gayet kaliteli tjikuzu-engin
      belki hatirlayamadigim digerleri
      yanlislar olabilir ama gayet dogru isler yapildi
      hani en basitinden kalemizde iki milli kaleci var silvayi
      almiyim deselerdi biz gecen sene 10 pu an az alirdik
      daha yapilan ekonik iyilestirmeler ve atilimlarda cabasi
      yanlislar olabilir ama yapilanlarida unutmayalim
      Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Heralde Eren e güveniyorlardır, bir soran olursa kadromuzda 3 forvet var deyip savunmaya geçeceklerdir diye düşünüyordum. AMA Eren de kiralık verilmiş. Ne yani şimdi de forvet transferi yapmayacak mıyız? Dünya tarihinde yoktur 2 forvetle sezona başlayan hiç bir kulüp. Hem de 3 kulvarda da yarışacak kulüp. EĞER FORVET TRANSFERİ YAPILMAZSA ( TAKIMIMIZ İYİ GÖZÜKÜYOR OLSA BİLE ) MARATON UZUNLUĞUNDAN İLERİDE İLLAKİ SORUN ÇIKACAK VE BU TAKIM EN FAZLA 3. - 4. OLACAKTIR.
        forvet alınmazsa ben kolay kolay izlemem bu sene Trabzonu mu. Sonra kahroluyorum çünkü. Artık yeter
        Ben de takımımıza mutlaka ama mutlaka 3. bir forvetin katılması gerektiğini düşünüyorum. Ama dünya tarihinde yoktur dediğiniz olay bu günlerde Türkiye'de yaşanıyor.

Mesela Fenerbahçe Guiza ve Semih'ten başka golcü oyuncusu yok. Hem de Semih sakat.

Galatasaray keza Baros ve Nonda'nın yanında sadece genç Yaser var.

Biraz da takım planlamasıyla ilgili bir durum sanırım.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de takımımıza mutlaka ama mutlaka 3. bir forvetin katılması gerektiğini düşünüyorum. Ama dünya tarihinde yoktur dediğiniz olay bu günlerde Türkiye'de yaşanıyor.

Mesela Fenerbahçe Guiza ve Semih'ten başka golcü oyuncusu yok. Hem de Semih sakat.

Galatasaray keza Baros ve Nonda'nın yanında sadece genç Yaser var.

Biraz da takım planlamasıyla ilgili bir durum sanırım.
          Yanlışınız var. Fenerbahçe nin de 3 Forveti var. Semih, Guiza ve Deivid. Deivid aslen forvettir. Unuttunuz sanırım. Yani biz tarihe geçeceğiz 2 Forvetli kadroyla. Yazık çok yanacağız buna sezon sonunda.

Yorum

• Fanatik mühendis, 2 forvetle kalmayız emin ol...Bu takımdan kalan 26 gün süresince gidenler de olur gelenler de...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Fb nin 2 forveti var biri sakat (semih) guıza da ilk 11 de oynuyor yedekte kim var...
              Gs nin de 3 forveti var ama nonda nerede meçhul..Baros ilk 11 yaser yedek...
              Bizimde 2 forvetimiz var ama sağlam ..Gökhan ilk 11 de oynuyor...Umut sa yedek ama süper yedek bitmez tükenmez enrjisi olan...

Biz budurumda birazcıkda olsa iyiyiz ama 3. forvet olsa iyi olur diye düşünüyorum olmasada napalım ..Şampiyonluk için inanmya devam ediyorum...
              farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• ya ben size diyim bunlar alan ıda yattarayıda barışıda forvet oynayacağını düşünerek forvet almazlar..

Yorum

• arkadaşlar bu takımda 2 forvet yok. lütfen gerçeği görün umut ve gökhanı toplasınız bir forvet etmiyor. bu adamlar uyumsuz. bu adanlarla gol hattı kurulmaz. hazrılık maçlarında bile 6. lig takımlarına gol atamayan forvet bunlar. bizim golleri yine alanzinho, yattara, colman, geriden gelecek ceyhun ve tayfun atacak. başka golcumüz yok. bu sebeple bu takımı fb ya da gs ile karşılaştırmayın.

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fb nin 2 forveti var biri sakat (semih) guıza da ilk 11 de oynuyor yedekte kim var...
                    Gs nin de 3 forveti var ama nonda nerede meçhul..Baros ilk 11 yaser yedek...
                    Bizimde 2 forvetimiz var ama sağlam ..Gökhan ilk 11 de oynuyor...Umut sa yedek ama süper yedek bitmez tükenmez enrjisi olan...

Biz budurumda birazcıkda olsa iyiyiz ama 3. forvet olsa iyi olur diye düşünüyorum olmasada napalım ..Şampiyonluk için inanmya devam ediyorum...
                    fbde yedek dediğiniz furkan var gerçekten iyi bir topçu ve yeni bir transfer yapacaklar forvete
                    ...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fanatik mühendis, 2 forvetle kalmayız emin ol...Bu takımdan kalan 26 gün süresince gidenler de olur gelenler de...
                      İnşallah dediğin gibi forvet alınır ama pek sanmıyorum. Ayrıca bu saatten sonrada kimse gitmesin.

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya ben size diyim bunlar alan ıda yattarayıda barışıda forvet oynayacağını düşünerek forvet almazlar..
                        bende bundan korkuyorum sanırım yönetim o fikirde
                        ...

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin en fazla pozisyonuna giren takımı olupta rakiplerinden 10 larca az gol atıyorsan ben bunu golcüye bağlarım
                          10 larca gol derken??????
                          ligtv.com.tr deki puan cetveli hatalı değilse
                          bjk 60 gol
                          svs 54 gol
                          ts 54 gol
                          fb 60 gol
                          gs 57 gol (hani şu baros un oynadığı)
                          ne kadar acımasızsınız ya...
                          İmza...

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herşey sayılar demek değil baros fatih yada herhangi bir başka iyi golcü umutun kaçırdığı pozisyonlara girse enaz yarısını atmazmıydı Hep beraber yuh budamı kaçar diye saç baş yolmadıkmı maçları izlerken. Her maç kaçan goler yüzünden sinir krizi geçirmedikmi Ben bir taen maç hatırlamıyorum şöyle bir kaç gol atıp rahat rahat oynadığımızı.. Ligin en fazla pozisyonuna giren takımı olupta rakiplerinden 10 larca az gol atıyorsan ben bunu golcüye bağlarım
                            Gökhan iyi şeyler yapabilir ama umutla bu iş olmaz Şimdi seninde seçeneğin olsa umutmu barıosmu hangisini seçersin??
                            adam akıllı 2-3 maçta birer gol atsaydı ujut kaçırdıkalrından şampiyon değilmiydik
                            Aslında her şey sayılar . Gökhan'ın geçen sezon anormal gol kaçırdığını kabul etmek gerek .

Geçen sezonun ayrıntılı istatistiklerine şimdi bakıyorum .

Bir kaç rakam paylaşayım . ( Rakamlar yanlız lig maçları istatistiğidir )

Gökhan Ünal :
                            Gol:15 Pozisyon:60 Oran:%23 Asist:8
                            İsabetli şut:53 Toplam şut:105 Oran:%50
                            İsabetli Pas:508 Oran:%61
                            Topla buluşma: 1124
                            Top kaybı:468 Gökhan'a Yapılan faul:29
                            Topla oynama süresi: 46 dakika 24 saniye
                            Sarı kart:4

Milan Baros :
                            Gol:20 Pozisyon:48 Oran:%41 Asist:5
                            İsabetli şut:39 Toplam şut:63 Oran:%61
                            İsabetli Pas:385 Oran:%60
                            Topla buluşma: 853
                            Top kaybı:321 Baros'a Yapılan faul:60
                            Topla oynama süresi: 39 dakika 59 saniye
                            sarı kart:11

Konuyu bir türlü buraya getiremedim

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fb nin 2 forveti var biri sakat (semih) guıza da ilk 11 de oynuyor yedekte kim var...
                              Gs nin de 3 forveti var ama nonda nerede meçhul..baros ilk 11 yaser yedek...
                              Bizimde 2 forvetimiz var ama sağlam ..gökhan ilk 11 de oynuyor...umut sa yedek ama süper yedek bitmez tükenmez enrjisi olan...

Biz budurumda birazcıkda olsa iyiyiz ama 3. Forvet olsa iyi olur diye düşünüyorum olmasada napalım ..Şampiyonluk için inanmya devam ediyorum...
                              deİvİİİİİdddd.

Yorum

• [QUOTE=melihkuzey;2515924]arkadaşlar bu takımda 2 forvet yok. lütfen gerçeği görün umut ve gökhanı toplasınız bir forvet etmiyor. bu adamlar uyumsuz. bu adanlarla gol hattı kurulmaz. hazrılık maçlarında bile 6. lig takımlarına gol atamayan forvet bunlar. bizim golleri yine alanzinho, yattara, colman, geriden gelecek ceyhun ve tayfun atacak. başka golcumüz yok. bu sebeple bu takımı fb ya da gs ile karşılaştırmayın.[/QUOT

Bardağın boş tarafına bakılırda bukadar boş bakılmaz ..Çok acımasız olmayalım...
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X