Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakın şimdi hem rakiplerin kadrolarını övüyorsunuz hem de Baros bizde olsa açık ara şampiyon olurduk diyorsunuz. Peki Gs niye Baros'la Şampiyon olamadı ? Lincoln-Kewell-Arda-Baros-Nonda var mı bundan daha iyi bir hücum hattı ?????

geçen senenin en çok gol pozisyonuna giren takımı bizdik dolayısı ile en çok kaçıranda biz olduk demekki son vuruşları yapamadık Baros unda topa bizimkilerden daha iyi vurduğu aşikar.

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yandık o zaman
      valla öyle renktaşşş bu iş taraftarsız olmuyo.taraftar eğitimi şart.adam gibi destekleyecek takımı.yensede yenilsede.1eylülden itibaren elimizde ne varsa o.sonra yarıya kadar transfer yok.elimizdekine sahip çıktık çıktık yoksa bi halt olmaz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baros 21 gol , penaltıları çıkarınca (4 penaltı) 17 kalıyor . 2'si kafa golü . Arkasında oynayan futbolcular , Arda , Lincoln , Kewell . Barosun asist sayısı 7 .
        Ah bir de detaylı şekilde böyle araştırılarak burda yorum yazılsa.. Herkes de aynı laf o olsaydı bu olsaydı şu gelse şampiyonuz.. Meğerse şampiyonluk ne kadar kolaymış böyle

Yorum

19 du gaLiba
          20 değilmi..?
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut'tan iyi oLduğu konusunda hem fikiriz. Ama çok bekLiyo ve eziyo topu. Daha seri oynamaLı. Ver-kaç yapmaya çaLışmaLı. Umarım geLiştirir kendini.

Mvv maçında asistleri güzeldi...Kendilerini geliştiriceklerdir geçen sezona göre...
            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu senenin şampiyonu belli arkadaşlar. büyük bir ihtimalle gs o olmazsa fb. geçen sene bu iki takımın en büyük sıkıntısı teknik direktörleriydi. özellikle fb, dedeyi getirerek yaş tahtaya basmıştı. gs'nin bülent korkmaza bel bağlaması da büyük hataydı. bu sene iki tkaımın başında da futbolu çok iyi bilen hocalar var. özellikle rijkaard hem gs'ye hem de türk futboluna çok şey katacağa benziyor. üstelik iki takımın transferleri ligimizin bir kaç gömlek üstünde. bir de tabi hakem faktörü var. bütün hakemler onlardan yana olacak.

bu sebeplerle trabzosnporumuzdan şampiyonluk beklemek büyük hata olur. beklentimiz büyük olunca da hüsran daha büyük oluyor. trabzonspor, eğer anadoludan yine bir başka takım şaha kalkmazsa en iyi ihtimal 3. ya da 4. olabilir. çünkü kapasitemiz bu.
              O işLer beLLi oLmaz. Her zaman iyi Hoca ve iyi oyuncuLar başarı getircek diye bişey yok. Takım oyunu denen bişey var.
              Bizim kadromuz daha oturmuş. Ve o takımLarında bi çok eksik yanLarı var. Ben sonuna kadar ŞampiyonLuğu kovaLayacağımızı düşünüyorum. Avrupa Ligindede grupLara kaLacağımızı. Ama bunun için ya Forvet aLmaLıyız. Yada özeLLikLe Gökhan ÜNAL gerçek anLamada kendini geLiştirmeLi ve bu formayı haketmeLi!!
              Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen senenin en çok gol pozisyonuna giren takımı bizdik dolayısı ile en çok kaçıranda biz olduk demekki son vuruşları yapamadık Baros unda topa bizimkilerden daha iyi vurduğu aşikar.
                ya da bizimkilerin pozisyona girmek için daha doğru yerlere hareket ettiği aşikar da diyebilir miyiz?
                hayr diyemeyiz çünkü onlar trabzonsporda oynuyor, istanbulda oynayanlar daha iyi.
                ya baros değil miydi bjk maçında %100lük 2 gol kaçıran???
                ben gökhan daha iyi demiyorum kesinlikle ama haksızlık yapmayın "pozisyona girebilmek önemliiiiiiii"
                İmza...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  20 değilmi..?
                  bazı yerLerde 20 bazı yerLerde 19 yazıyo karışık durum
                  7
                  Cngz_61

Yorum

bazı yerLerde 20 bazı yerLerde 19 yazıyo karışık durum
                    19 bana uyar 20 biraz fazla gözükmüştü zaten
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Bizim KaLeci-Defans-Orta Saha böLgesinde 3 büyükLerden hiç bi farkımız oLmadığını düşünüyorum. Gayette aLternatifLi bi kadroya sahibiz. Süper kupa maçında BJK nin sağ bekini gördük, Serkan 2 kat daha iyi ondan.
                      Sadace hoca istiyor diye soL kanat için sorun oLduğunu düşünebiLiriz.
                      Ama bu zenginLik Forvet hattında yok ve goL atamadıktan sonra hiç bişey oLmuyo...
                      Bu sene umut umut verici.. Diğer büyüklerin de forvetleri ondan çok iyi değil bence.

Yorum

O işLer beLLi oLmaz. Her zaman iyi Hoca ve iyi oyuncuLar başarı getircek diye bişey yok. Takım oyunu denen bişey var.
                        Bizim kadromuz daha oturmuş. Ve o takımLarında bi çok eksik yanLarı var. Ben sonuna kadar ŞampiyonLuğu kovaLayacağımızı düşünüyorum. Avrupa Ligindede grupLara kaLacağımızı. Ama bunun için ya Forvet aLmaLıyız. Yada özeLLikLe Gökhan ÜNAL gerçek anLamada kendini geLiştirmeLi ve bu formayı haketmeLi!!
                        Bunun en büyük örneği geçen sezon geçen sezon daha oturmamış bir kadroyla şampiyonlğu kıl payı kaçırcğımızı kim düşünürdü bu işler belli olmaz...Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum....
                        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          19 bana uyar 20 biraz fazla gözükmüştü zaten
                          tff'de 20 gözüküyo demek ki senin dediğin doğru
                          7
                          Cngz_61

Yorum

• Yönetimi Nuri Albayrak'la karşılaştırmayın diyen, o bir istisnaydı diyenler, kimle karşılaştıralım.

Ben Faruk Özak dönemini hatırlıyorum, iyi bir kadromuz vardı(Sadri Şener'in temelini attığı), başkanımız iyiydi, şampiyonluk kaçtı herşey dağıldı. Sonra Mehmet Ali Yılmaz'ın bizi borç batağına ve iddiasız bir takım haline getirişi, gövde gösterisi yapmak için aldığı Campbell'a ırkçı yaklaşımları ve bir Premier Lig yıldızını değerlendiremeyişimiz, dünyanın parasına aldığı Lange ile yaptığı sözleşmede neredeyse klübün anahtarını da vermesi, işinin bittiğini anlayınca klübün gelirlerine anında el koyup Trabzonspor'u ekonomik olarak sıradan klüplerden beter haline getirmesini gördüm.. Sonra Özkan Sümer'in kemer sıkma politikasıyla işleri yoluna koyduk ama sayın Sümer kendini yetersiz görerek görevden ayrıldı, sonrasında müthiş bir fırsatı tepen Atay Aktuğ geldi. Borçsuz, genç ve dinamik bir kadroya sahip takımın içine ettiler. İyileştirme adı altında oyuncalara verilen üç dört katı zamlar, Jun transferi olayı ve kaçan şampiyonlar ligi fırsatları bizi hem Nuri Albayrak dönemine götürdü, hem de Sümer döneminde yapılanlar yıkıldı. Nuri Albayrak ilk senenin gazıyla birşeyler yapmaya çalıştı, sonra baktı kendi bu işi kotaramayacak, verdiği paraların peşine düştü, o da klübü zor durumda bıraktı.

Sadri Şener ise geldi ve imkansızlıklara rağmen bize umut verdi. Güzel bir kadro kurdu ve bu sene de üzerine koydu. Takımın iskeletinden kimseyi göndermedi. Genç ve dinamik bir ekip kurdu. En büyük yanlışlık Fatih Tekke olayındaydı, muhtemelen kişisel bir sorundan dolayı onu almadılar.

Dünya görüşü olarak benim ters yönümde olduğunu bildiğim halde Trabzonspor'a gayet iyi hizmet ettiklerine inanıyorum. O açıdan başkan son on yıldaki en iyi başkandır. Transferler de en doğru transferlerdir.

Takımıma eksiklerine rağmen güveniyorum. Takımımı seviyorum. Kimseyi göndermeye kıyamıyorum. Böyle bir kadro oluşturdukları için de yönetime, eski hocamıza ve yeni hocamıza teşekkür ediyorum...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Mido ayrıldı sırada Tuncay var.

Geçen sezon İngiltere Premier ligine veda eden Middlesbrough'da yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Mısırlı golcü Mido, ülkesine dönme kararı aldı.

Yeni sezonda Championship liginde mücadele edecek Middlesbrough'da, Stewart Downing'in ardından, Mido ile de yollar ayrıldı. Mısırlı golcü, kariyerine ülkesinde devam etme kararı aldı.
                              2007 yılında Tottenham'dan transfer edilen Mido, Boro formasıyla çıktığı 32 maçta 7 gol atmıştı.(ntvspor)

İşte aranıLan forvet. Ne işi var Mısır'da
                              Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• Kesinlikle bir forvet daha alacaklardır. Sanırım son günlere sarkıtacaklar ama alırlar...En merak ettiğim hoca sahiden sağ bek istemiyor mu? Bizim Tayfun ile Serkan nasıl başarıyor bunca adamı kandırmayı 16 aydır
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X