İlk olarak arifemre tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMido ayrıldı sırada Tuncay var.
Geçen sezon İngiltere Premier ligine veda eden Middlesbrough'da yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Mısırlı golcü Mido, ülkesine dönme kararı aldı.
Yeni sezonda Championship liginde mücadele edecek Middlesbrough'da, Stewart Downing'in ardından, Mido ile de yollar ayrıldı. Mısırlı golcü, kariyerine ülkesinde devam etme kararı aldı.
2007 yılında Tottenham'dan transfer edilen Mido, Boro formasıyla çıktığı 32 maçta 7 gol atmıştı.(ntvspor)
İşte aranıLan forvet. Ne işi var Mısır'da"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı yerLerde 20 bazı yerLerde 19 yazıyo karışık durum
Baros geçen sezon 4'ü penaltıdan olan 21 gol attı . 3'ü Türkiye kupası toplam 34 maçta sahaya çıktı .
Gökhan Ünal 16 gol attı . 5'i Türkiye kupası 37 maça çıktı .
Yorum
-
İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO işLer beLLi oLmaz. Her zaman iyi Hoca ve iyi oyuncuLar başarı getircek diye bişey yok. Takım oyunu denen bişey var.
Bizim kadromuz daha oturmuş. Ve o takımLarında bi çok eksik yanLarı var. Ben sonuna kadar ŞampiyonLuğu kovaLayacağımızı düşünüyorum. Avrupa Ligindede grupLara kaLacağımızı. Ama bunun için ya Forvet aLmaLıyız. Yada özeLLikLe Gökhan ÜNAL gerçek anLamada kendini geLiştirmeLi ve bu formayı haketmeLi!!
geçen sene bjk gibi bir takımın 36 yaşındaki yusuf şimşek sayesinde şampiyon olabildiği bir ligde bu takım zar zor 3. olabildi. gerçek kalitemizin bu olduğunu unutmayın.
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff'de 20 gözüküyo demek ki senin dediğin doğru"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
KUTADGU
Murat Tosun - Ankaraspor-
Geçen sezon ligde 4, kupada da 1 gol atmış.
Yorum
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bırakın Baros'u Avrupa'da isim yapmış golcüler bile çok entrasan goller kaçırabiliyor..
tomas jun'dan biLe az yani ççç
isim yapmış olması şaşırtıcı7Cngz_61
Yorum
-
Geçen sene hatırlayın ne maçlar kurtardık umut ve gökhanın sayesinde umutun son dakikada attığı ankaragücü maçı ,umutun antalyada attığı o değişik kafa golü gökhanın bursaya attığı son dakika frikik golü vs. bizim forvetimiz kaçırmış olabilir ama ne maçlar kurtardığınada bakılmalı..Bardağın dolu tarafını da görelim ....farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh bir de detaylı şekilde böyle araştırılarak burda yorum yazılsa.. Herkes de aynı laf o olsaydı bu olsaydı şu gelse şampiyonuz.. Meğerse şampiyonluk ne kadar kolaymış böyle
Gökhan iyi şeyler yapabilir ama umutla bu iş olmaz Şimdi seninde seçeneğin olsa umutmu barıosmu hangisini seçersin??
adam akıllı 2-3 maçta birer gol atsaydı ujut kaçırdıkalrından şampiyon değilmiydik
Yorum
-
Heralde Eren e güveniyorlardır, bir soran olursa kadromuzda 3 forvet var deyip savunmaya geçeceklerdir diye düşünüyordum. AMA Eren de kiralık verilmiş. Ne yani şimdi de forvet transferi yapmayacak mıyız? Dünya tarihinde yoktur 2 forvetle sezona başlayan hiç bir kulüp. Hem de 3 kulvarda da yarışacak kulüp. EĞER FORVET TRANSFERİ YAPILMAZSA ( TAKIMIMIZ İYİ GÖZÜKÜYOR OLSA BİLE ) MARATON UZUNLUĞUNDAN İLERİDE İLLAKİ SORUN ÇIKACAK VE BU TAKIM EN FAZLA 3. - 4. OLACAKTIR.
forvet alınmazsa ben kolay kolay izlemem bu sene Trabzonu mu. Sonra kahroluyorum çünkü. Artık yeter
Yorum
-
İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMido ayrıldı sırada Tuncay var.
Geçen sezon İngiltere Premier ligine veda eden Middlesbrough'da yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Mısırlı golcü Mido, ülkesine dönme kararı aldı.
Yeni sezonda Championship liginde mücadele edecek Middlesbrough'da, Stewart Downing'in ardından, Mido ile de yollar ayrıldı. Mısırlı golcü, kariyerine ülkesinde devam etme kararı aldı.
2007 yılında Tottenham'dan transfer edilen Mido, Boro formasıyla çıktığı 32 maçta 7 gol atmıştı.(ntvspor)
İşte aranıLan forvet. Ne işi var Mısır'daumutla gökhanı beraber takasa teklif edelim hatta...
İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan iyi şeyler yapabilir ama umutla bu iş olmaz Şimdi seninde seçeneğin olsa umutmu barıosmu hangisini seçersin??
adam akıllı 2-3 maçta birer gol atsaydı ujut kaçırdıkalrından şampiyon değilmiydik
umut mu nonda mı dersen ben umut derim.En son arifemre tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 12:59.İmza...
Yorum
-
forvet transferini unutun arkadaşlar. bu saatten sonra kimi bulacaksınız da transfer edeceksiniz. bütün takımlar avrupa kupalarına çıktı güreşmeye başladı. ne avrupada ne türkiyede işimize yarayacak forvet bulamazsınız artık. benim gönlüm hep ibrahim akın ve gökhan güleç transferinden yana olmuştu ama onlar da yattı. yapacak birşey yok saç baş yolmaya devam arkadaşlar. istemeye istemeye rijkaardlı gs'yi seyredeceğiz mecburen. o da rijkaardın hatırına.
Yorum
-
İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey sayılar demek değil baros fatih yada herhangi bir başka iyi golcü umutun kaçırdığı pozisyonlara girse enaz yarısını atmazmıydı Hep beraber yuh budamı kaçar diye saç baş yolmadıkmı maçları izlerken. Her maç kaçan goler yüzünden sinir krizi geçirmedikmi Ben bir taen maç hatırlamıyorum şöyle bir kaç gol atıp rahat rahat oynadığımızı.. Ligin en fazla pozisyonuna giren takımı olupta rakiplerinden 10 larca az gol atıyorsan ben bunu golcüye bağlarım
Gökhan iyi şeyler yapabilir ama umutla bu iş olmaz Şimdi seninde seçeneğin olsa umutmu barıosmu hangisini seçersin??
Yorum
-
Ben de bu sene oynadığımız sistem itibariyle forvetlerin kendilerini daha rahat hissedeceklerini düşünüyorum. Tam da burda şeytan hadi gel avukatım ol diyor işte. Forvetlerin top tutamama özelliklerinin ayyuka çıkmasına rağmen ileride Mehmet Yıldız varmış gibi uzun top- çift forvette ısrar eden Ersun hoca ya aşkolsun demek lazım değilmi? Şenol abi siz ne düşünürsünüz bu konuda?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 maçta 7 gol: aradığımız forvetumutla gökhanı beraber takasa teklif edelim hatta...
Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
Yorum