Arkadaşlar öle bir yazıyorsunuz ki sanki N.A dönemindeki Celo,Keçeli,Ayman,Erdinç'li bir takıma sahibiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu gs işine gelince para yok işine gelince var nasıl oluyor ..Ya bizim de bişeyler yapmamız lazım kısa zamanda ..
ne olacak bizim parlarımızla alıyorlar devlet nasılsa her sene milyon liralık vergi borçlarını siliyor benim de imanım gevresin vergilerimi ödeyeceğim diye futbolcu eşek yükü parayı alsın oda vergi ödemesin ülkemiz futbol cenneti
Yorum
-
İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig başladı daha bizde transfer yok7Cngz_61
Yorum
-
Biz transfer yapmasakda iyi takımız gördük hazırlık maçlarında....Süper ligde her takımı yenecek güce sahip oluduğumuzuda düşünüyorum...Yeter ki rakiplerimizden daha çok yürekli olalım ve gayret edelim...Bu sene şampiyon olursak şaşırmasınlar gs,fb,bjk..Çünki olucak güç bizim takımımızda var...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
Takımımız iyi. Sadri Şener bir tane transfer yapılacağını söyledi ve bu transferin forvet olmayacağını söyledi. Gökhan ve Umut'u hedeflerimiz için yeterli görmüyoruz. Bitirici forvet değiller, kapalı savunmalara, büyük maçlara bu futbolcular ile çıkılmaz. Bunu anlamak için geçen yıllara bakmak yeterli, hala daha hedeflerimiz için yeterli görenler var aklım almıyor. Bu oyuncular 15 gol atmış olabilirler, hatta kıyaslanan Baros kadar bile gol atmış olabilirler. Bir forvet için 5 tane gol pozisyonundan 1 tanesini atması kötü bir istatistiktir. En az 2 olması lazım. Baros kaç pozisyonda 19 gol atmış ona bakmak lazım. Kıyaslarken bunları da göz önününe almak lazım.
Ben forvetleri özellikle büyük maçlar için yeterli görmüyorum, ama yöneticiler görüyor. Hugo Broos'da yeterli görmüyor. Demekki bu işi yönetim daha iyi biliyor.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar öle bir yazıyorsunuz ki sanki N.A dönemindeki Celo,Keçeli,Ayman,Erdinç'li bir takıma sahibiz.
N.A dönemi hiçbir dönemle karşılaştırılamayacak bir kara sayfa onu unutmaya çalışıyoruz Zaten onu kimle karşılaştırsan karşılaştırdığın kişi süper başarılı görünür
Yorum
-
İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolurmu onların elanosu bilmemnesi varsa biizmde tijiikuzumuz var yılın transferi senye kuzu koç olur realmadride 90 milyon euroya satarız
inşallah derim) ....... ilhan cavcav geremiyi öyle vermişti real'e. ya zaten şu ilhan cavcavı bizim transfer komitesinin başına bi getirebilsek dünyanın en zengin kulübü haline geliriz.
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız iyi. Sadri Şener bir tane transfer yapılacağını söyledi ve bu transferin forvet olmayacağını söyledi. Gökhan ve Umut'u hedeflerimiz için yeterli görmüyoruz. Bitirici forvet değiller, kapalı savunmalara, büyük maçlara bu futbolcular ile çıkılmaz. Bunu anlamak için geçen yıllara bakmak yeterli, hala daha hedeflerimiz için yeterli görenler var aklım almıyor. Bu oyuncular 15 gol atmış olabilirler, hatta kıyaslanan Baros kadar bile gol atmış olabilirler. Bir forvet için 5 tane gol pozisyonundan 1 tanesini atması kötü bir istatistiktir. En az 2 olması lazım. Baros kaç pozisyonda 19 gol atmış ona bakmak lazım. Kıyaslarken bunları da göz önününe almak lazım.
Ben forvetleri özellikle büyük maçlar için yeterli görmüyorum, ama yöneticiler görüyor. Hugo Broos'da yeterli görmüyor. Demekki bu işi yönetim daha iyi biliyor.
Kıyaslarken baros un penaltıdan attığı gollere de bakmak lazım geçen sene takımda penaltıları gökhan yada umut mu vurdu...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız iyi. Sadri Şener bir tane transfer yapılacağını söyledi ve bu transferin forvet olmayacağını söyledi. Gökhan ve Umut'u hedeflerimiz için yeterli görmüyoruz. Bitirici forvet değiller, kapalı savunmalara, büyük maçlara bu futbolcular ile çıkılmaz. Bunu anlamak için geçen yıllara bakmak yeterli, hala daha hedeflerimiz için yeterli görenler var aklım almıyor. Bu oyuncular 15 gol atmış olabilirler, hatta kıyaslanan Baros kadar bile gol atmış olabilirler. Bir forvet için 5 tane gol pozisyonundan 1 tanesini atması kötü bir istatistiktir. En az 2 olması lazım. Baros kaç pozisyonda 19 gol atmış ona bakmak lazım. Kıyaslarken bunları da göz önününe almak lazım.
Ben forvetleri özellikle büyük maçlar için yeterli görmüyorum, ama yöneticiler görüyor. Hugo Broos'da yeterli görmüyor. Demekki bu işi yönetim daha iyi biliyor.
geçen sene baros gibi bir futbolcumuz olsa açık ara şampiynduk
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon orta saha gol yükünün çoğunu çeker benim görüşüm.Gökhan-Umut biraz formda olsun 100 golü geçeriz.Kabataslak hesabım 113 gol
Engin 10
Colman 10
Alanzinho 15
Selçuk 5 tane rahat atar bi kereevdeki hesap böyle
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen senede gördük transferlerini ne yaptılar ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Bu takımın bu sene şampiyon olma ihtimali var, ama çok iyi bir forvetle bu ihtimal çok çok yükseklere tırmandırılabilir. peki şansımızı daha yukarlara neden tırmandırmıyoruz. Biz bu sene şampiyon olamazsak mevki olarak büyük ihtimalle forvet mevkisi müsebbibi olacak. Ama gel görki yeterli görülüyor. Bari ikici devre birisini alsalar, bu takıma yazık etmeseler. Bakalım ne olacaklarla bu işler yürümez. İş işten geçtikten sonra ne işe yarayacak forvet transferi. Yöneticilerin öngörülü olması lazım. Koca bir sezon onlar için yeterli referans olması lazım.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 96'daki kadrodan bile daha iyi bir kadromuz var
rakiplerin kadroları da 96 daki kadrolarını beşe katlar ama
Yorum
Yorum