Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak altar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gabric i uefa da oynatamayacağımızı bile bile almaya çalışıyoruz. Yönetim açıklıyor kendisinden ligde faydalanacağız. ya şöyle sorunsuz, tadında bir transfer yapamayacak mıyız bu sene. . gabrice belli ki 2 milyon euro üzerinde para gidecek. Tutup tutmayacağı da belli değil. iş fatih transferine gelince 2 milyon euro pahalı geldi ama.
    aynı fikirdeyiz anladım gitti bi ısınamadım şu gabrice nedense paraya acıyorum inşallah yararlı olur ama bu kadar ısrarcı olmuş yönetim demekk bi bildikleri var ama şu ısrarın %1 ini zenite yapsalardı belki daha huzurlu olucaktık . . . ben sürpriz bekliyorum başkandan
    ...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Yılmaz
      Yav geç onu sevmiyom xD

İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bencede batuhan bonservisi ile alınmayacaksa bu topcu alınabilir..
      Bencede

Yorum

• İyi akşamlar renktaşlar Gabriç olayında en son gelişme nedir
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hey gidi celaleddin. senden kurtulmak böyle güzel şeylere gebeymiş

evet Celaleddin ve diğer bazı isimleri (siz anlarsınız onları)düşündükçe yıllarca bu büyük takımı böyle oyunculara mahkum edenler utansın diyesim geliyor.
          Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
          96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gabric işine sevindim ama engin ya da gabric'den biri yedek kalacak buna üzülmüyo da değilim
            vay be.sol kanat diye yıllardır bağırdık durduk gabric de gelince taş gibi olacak sol kanat.
            sol bekler: cale, ferhat
            sol açıklar: engin, gabric
            1-2 sene öncesine kadar en fazla sıkıntı yaşadığımız yere bak arkadaş peeh

sen bir iki sene önceki takıma baksana peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh
            İmza...

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben pek sevmiyom onu. Hem artık çok geç kontenjan doldu. Kontenjan boş olsaydı Djiehoua derdim ama şimdi Mustafa Pektemek veya İbrahim Şahin derim. Bu arada abi resmini değiştirmişsin. Foruma girdiğimde atılan mesajlara hızlı hızlı bakıyodum göremedim senin eski resmi şaşırdım hep burada oluyodun şimdi nereye gittin diye.
              Evet değiştirdim resmi Vugrinec Trabzonspor tarihinde en çok sevdiğim yabancılardan birisidir bende resmini bulup koydum şöyle Trabzonspor formalısını bulsaydım daha iyi olurdu ama bulamadım en popüler bu vardı

Ayrıca Djeuoa yaramı açma onun gibi kalıplı bi forvet olsa bizde ne iyi olurdu...
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başka böyle Trabzonlu kim var forvet Batuhan dışında ?
                selahattin kınalı-mehmet yılmaz-serkan çalık-kayseri den turgay-ibrahim şahin vs...

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi akşamlar renktaşlar Gabriç olayında en son gelişme nedir
                  Bazı yerlerde perşembe günü oynayacağı maçtan sonra imza atacağı söyleniyor

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Billy Mehmet'i merak ediyorum.
                    Bir ara burada da ismi geçmişti.

Her ne kadar ismi fm'de bir süre sonra çıkan çakma futbolculara benzese ve hiç izlememiş olsam da yerli statüsünde oynayabilecek olması, West Ham gibi bir kulübün altyapısından yetişmiş olması, boyunun 1.90 civarında olması, yedek kalmayı çok sorun edecek bir kariyerinin olmaması ve formunun giderek artması sanki doğru bir tercih olabilir gibi geliyor.

dun ben ayrintili olarak yazmistim ama kimse umursamadi..ingiliz alt yapisi almasida arti ozellgii...zaten turk gibi yetismemis kendisi..sadece turkluk varmis diyo kendisi icin...
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başka böyle Trabzonlu kim var forvet Batuhan dışında ?
                      Emre Aygün
                      Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Benim oynadigim takimda 3 tane hirvat arkadasim var. Gabric'i sordum......hic biri tanimiyor. Sharbani'i sordum........gelecegin yeni star adayi dediler. Hadi hayirlisi. Üzgünüm alanzinhoyu oynatmiyacak diye

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selahattin kınalı-mehmet yılmaz-serkan çalık-kayseri den turgay-ibrahim şahin vs...
                          Teşekkürler

Yorum

• Gabric i cok merak ediyorum, bakalim nasil bir oyuncu..
                            HY67...

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dun ben ayrintili olarak yazmistim ama kimse umursamadi..ingiliz alt yapisi almasida arti ozellgii...zaten turk gibi yetismemis kendisi..sadece turkluk varmis diyo kendisi icin...
                              o isim forumda gündeme gelmişti ama yönetimden forvet kelimesi çıkmıyor nedense sanırım 2 forvet devam ama yazık olur yani
                              ...

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emre Aygün
                                bizim köylüymüş...

Yorum

Yükleniyor...
                                X