İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMame Biram Diouf norveç liginde oynuyor...moldede 21 yasında 54 maçda 23 gol atmış...senegalli 1.85 boyunda senegal 20 yaş altı takımındada 18 maçda 5 gol gelecegi çok parlak bir adam
fatih olmuycaksa lewandowski gibi biram diouf gibi genç adamlara yönelmeliyiz forvet konusunda
serdar onların olması yine bizi istanbulla aynı ekonomik kriterlere getirmez ama bugunkunden 3 4 kat daha iyi olur...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
gecen yil bize hos heyecan yasatan Mahmut Aksu'dan güzel haberler bekliyorum.
Tekke, Rothen, sagbek
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu futbolcunun mesajını daha önce atmıştım artık bunu almamız imkansız!
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMame Biram Diouf norveç liginde oynuyor...moldede 21 yasında 54 maçda 23 gol atmış...senegalli 1.85 boyunda senegal 20 yaş altı takımındada 18 maçda 5 gol gelecegi çok parlak bir adam
fatih olmuycaksa lewandowski gibi biram diouf gibi genç adamlara yönelmeliyiz forvet konusunda
serdar onların olması yine bizi istanbulla aynı ekonomik kriterlere getirmez ama bugunkunden 3 4 kat daha iyi olur...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi Tjikuzu kesin oynar bence ona göre düşünmek lazım kadroyu...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugunku macdan sonra hele tam imkansız....toteham adamı izliyor bugün ve adam 4 gol attı...daha ilk yarısı
alman külüpler ve hollanda kulüpleri peşinde bu adamın sen bunu nerden buldunBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlamadıgım biz bu adamları görüyozda...takımın basındakiler nasıl göremiyor ya...bence FM oynasın bizim scoutlar sonra gidip izlesinler adamı gerçekde
Mame Biram Diouf Molde FK 21 forvet
artık ismini veriyim daha alamayız
transfer listemizde olan bir futbolcuydu ancak yönetim sağolsun perşindeki takımlar shalke w.bremen ajax psv kopehang brondby udinese
dün attım ben bu mesajıBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi Tjikuzu kesin oynar bence ona göre düşünmek lazım kadroyu
Bence bu takım 70'lerin Brezilyasını anımsatıyor . Günümüz Barca'sının 4-3-3'ü ve ManU'nun 4-6-0'ı derken aslında hepsinin çıkış noktası olan Zagallo'nun 4-2-4'ü artık pek hatırlanmaz oldu . Bir tane Piazza bir tane de Alberto bulabilirsek bu iş tamamdır .
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, bu başlık sizi gençleştiriyor...
Offff gel Fatih gel
Yorum
-
Dün Polonya basınında Chinyama haberleri çıkmışta pek kanım ısınmadı şu adama. 26 yaşına kadar Zimbabve liginde kalmış adam arada bir kiralanmış polonya ligine. Bu senede Zimbabve milli takımında bile ilk 11'e giremiyor. Gerçi bunlar benim için pek önemli değil 26 maçta 19 gol atmış geçen sene eğer oyuncu izlenmiş ise ve kaliteli bir oyuncu olduğuna karar verilmişse makul bir bonservisle transfer edilebilir.
Yorum
Yorum