Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho süratle adam geçebilen , isabetli orta yapabilen bir futbolcu . Hoca onu sol çizgide kullanabilir . O bölge acil ihtiyaçlar arasında değil , ciddi alternatifler var .

Özkan'ın söylediği gibi bir sağ bek alınıp 4-4-2'de ısrar etmemek şu an oldukça akıllıca olabilir .

Misal ,

-Selçuk--Ceyhun--Colman-
    ------------------------------
    Yattara--Gökhan--Alanzinho
    Farabi Tjikuzu kesin oynar bence ona göre düşünmek lazım kadroyu
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• bugünde olumlu bir gelişme yok hadi hayırlısı diyelim
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mame Biram Diouf norveç liginde oynuyor...moldede 21 yasında 54 maçda 23 gol atmış...senegalli 1.85 boyunda senegal 20 yaş altı takımındada 18 maçda 5 gol gelecegi çok parlak bir adam

fatih olmuycaksa lewandowski gibi biram diouf gibi genç adamlara yönelmeliyiz forvet konusunda
        serdar onların olması yine bizi istanbulla aynı ekonomik kriterlere getirmez ama bugunkunden 3 4 kat daha iyi olur...
        ben bu futbolcunun mesajını daha önce atmıştım artık bunu almamız imkansız
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• gecen yil bize hos heyecan yasatan Mahmut Aksu'dan güzel haberler bekliyorum.

Tekke, Rothen, sagbek

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bu futbolcunun mesajını daha önce atmıştım artık bunu almamız imkansız
            bugunku macdan sonra hele tam imkansız....toteham adamı izliyor bugün ve adam 4 gol attı...daha ilk yarısı
            !

Yorum

Mame Biram Diouf norveç liginde oynuyor...moldede 21 yasında 54 maçda 23 gol atmış...senegalli 1.85 boyunda senegal 20 yaş altı takımındada 18 maçda 5 gol gelecegi çok parlak bir adam

fatih olmuycaksa lewandowski gibi biram diouf gibi genç adamlara yönelmeliyiz forvet konusunda
              serdar onların olması yine bizi istanbulla aynı ekonomik kriterlere getirmez ama bugunkunden 3 4 kat daha iyi olur...
              Diouf Groningen'le anlaşmıştı en son gerçekten çok kaliteli bir oyuncu Molde'yi bu yıl 3 Senegalli sırtlıyor 3'ü de gelecek vaad ediyor Diouf şuan Norveç Ligi'nin en iyi çıkış yapan oyuncusu.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi, bu başlık sizi gençleştiriyor ...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

bugunku macdan sonra hele tam imkansız....toteham adamı izliyor bugün ve adam 4 gol attı...daha ilk yarısı
                  ben 2-3 gün önce atmıştım bu futbolcu için takip edilmişti ancak peşinde çok kulüp var bonservisi 3-4 kat artmıştır
                  alman külüpler ve hollanda kulüpleri peşinde bu adamın sen bunu nerden buldun

Yorum

• benim anlamadıgım biz bu adamları görüyozda...takımın basındakiler nasıl göremiyor ya...bence FM oynasın bizim scoutlar sonra gidip izlesinler adamı gerçekde
                    !

Yorum

benim anlamadıgım biz bu adamları görüyozda...takımın basındakiler nasıl göremiyor ya...bence FM oynasın bizim scoutlar sonra gidip izlesinler adamı gerçekde
                      bak şimdi scoutların suçu yok takip edildi izlendi ve önerildi diyorum başak ne yapsınlar

Mame Biram Diouf Molde FK 21 forvet

artık ismini veriyim daha alamayız
                      transfer listemizde olan bir futbolcuydu ancak yönetim sağolsun perşindeki takımlar shalke w.bremen ajax psv kopehang brondby udinese

dün attım ben bu mesajı

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi doğrudur , nasıl bir şey oynanabileceğine dair örnek vermek istedim . Bazen kısaca bir kadro yazmak , uzun uzun yazılandan daha çok şey anlatabiliyor .

Bence bu takım 70'lerin Brezilyasını anımsatıyor . Günümüz Barca'sının 4-3-3'ü ve ManU'nun 4-6-0'ı derken aslında hepsinin çıkış noktası olan Zagallo'nun 4-2-4'ü artık pek hatırlanmaz oldu . Bir tane Piazza bir tane de Alberto bulabilirsek bu iş tamamdır .

Yorum

• Bugün ÖSS açıklandı resmen can derdine düşünce unuttuk Trabzonspor'u Neyse Danimarka basınına göz attım yine halen bizden başka bir kulübün adı geçmiyor Atiba ile. Geçmezde inşAllah

Yorum

• matrix5782; hocam yeni haberler varmı?

bide şu bia işi ne durumda acaba?
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi, bu başlık sizi gençleştiriyor ...
                              Esas sen beni gençleştiriyorsun Dostum seninle yaptığımız polemiklerden besleniyorum ben Offff gel Fatih gel
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Dün Polonya basınında Chinyama haberleri çıkmışta pek kanım ısınmadı şu adama. 26 yaşına kadar Zimbabve liginde kalmış adam arada bir kiralanmış polonya ligine. Bu senede Zimbabve milli takımında bile ilk 11'e giremiyor. Gerçi bunlar benim için pek önemli değil 26 maçta 19 gol atmış geçen sene eğer oyuncu izlenmiş ise ve kaliteli bir oyuncu olduğuna karar verilmişse makul bir bonservisle transfer edilebilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X