Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    • Batuhan Karadeniz
    • Umut Bulut
    • Gökhan Ünal

4-5-1 sisteminde hangi ismi tercih edersiniz ?
    Gökhan Ünal

Yorum

• Gabric yerine Seitaridis i alsaydık daha iyi olmazmıydı...Hem paramız cebimizde kalırdı..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• batuhanı almalıyız bence ,şampiyon olmak ,için çok iyi yerli futbolcular şart ,ve iyi yerlileri almak yabancılardan çok zor,batuhan gelecekte süper olacak bence kesin ne olursa olsun alınmalı,

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceyhun'u forvet oynat ama stoper oynatma
          Ceyhun,gerçekten forvet oynayabilecek bir kapasitede bence.
          Şut tekniği ve şut hızı çok iyi.Top tekniği de gayet iyi.Boy yerinde,kafa topu bırakmaz.
          Tek eksiği yavaş oluşu.Ama Tore Andre Flo,Kenneth Anderson,Hakan Şükür çok hızlı adamlardı sanki.
          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gabric yerine Seitaridis i alsaydık daha iyi olmazmıydı...Hem paramız cebimizde kalırdı..
            Hep aynı düşünüyoruz be Gökhan..Böylece sağ bek sorunu diye bir sorunumuzda kalmazdı
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              • Batuhan Karadeniz
              • Umut Bulut
              • Gökhan Ünal
              4-5-1 sisteminde hangi ismi tercih edersiniz ?

Tabii ki Gökhan ÜNAL. Tek geçerim.
              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Batuhan'ın Menejeri : Batuhan kendi isteğiyle Gaziantepspor'dan ayrıldı . Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği henüz belli değil . Gelecek yıl hangi takımda forma giyeceği önümüzde ki günlerde netleşir .

Yorum

• Orta saha çok kalabalıklaşacak ve doğru 5 liyi bulursak bu ligde
                  bizi kimse tutamaz ...
                  Ahanada söyledim
                  "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                  Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    batuhanı almalıyız bence ,şampiyon olmak ,için çok iyi yerli futbolcular şart ,ve iyi yerlileri almak yabancılardan çok zor,batuhan gelecekte süper olacak bence kesin ne olursa olsun alınmalı,

Bu son yaşananlardan sonra Batuhan bizim kısmetimizmiş diye düşünmeye başladım. Bu sefer olacak galiba.
                    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Hadi yönetim.Al şu Batuhan'ı !
                      Més Que Un Club

Yorum

• orta saga masallah kalabalik forvet ise sadece 2tane yedek bile yok! acilen bir forvet lazim
                        FATIH TEKKE

Yorum

• Batuhan'ı vermiyor Beşiktaş bize.Bu yüzden boşuna çenemizi yormayalım.He alınırsa bu ligin kralı oluruz o ayrı bir konu.
                          Colmandante

Yorum

• Batuhan'dan şok karar!
                            Beşiktaş'ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, geçtiğimiz sezonun devre arasında Eskişehirspor'a kiralanmış ve sezon sonu siyah beyazlı takıma geri döneceği dile getirilmişti. Ancak yeni sezon öncesi Gaziantapspor'a kiralanan genç futbolcu, Kırmızı-siyahlı kulüpte oynamak istemediğini dile getirdi ve Gaziantepspor'dan ayrıldı.

Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Batuhan'ın kendi kararı ile Gaziantepspor'dan ayrıldığını ve önümüzdeki sezon hangi kulübün formasını giyeceğinin henüz belli olmadığını söyledi. Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceğinin de netleşmediğini belirten menajer Bulut, önümüzdeki günlerde Batuhan'ın yeni kulübünün netleşeceğini dile getirdi.

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alihancım o Fatih Terim'in çocuğun boyuna posuna aldanıp denediği saçma sapan bir hareketti bana göre...
                              Ceyhun'u forvet oynat ama stoper oynatma

Şaka bir yana, Ceyhunun bu sene minumum 15 maçta değerlendirilmesi lazım, yaşı geçiyor... Bu sene olmasada gelecek sene Tji ile yarı yarıya daha öteki senede Tji'den tamamen formayı alması lazım... Ceyhun fiziği ile Türkiye'yi bırakalım dünyanın o bölgedeki sayılı gelecek vaad eden oyuncusudur.
                              Soldurmayalım
                              Minumum 15 maç Asıl 10 sene Ceyhun bizim o bölgemizi kapatacaktır...
                              Soldurmayalım
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Arkadaşlar İbrahim Kaş nasıl oynar bileniniz var mı ? Geziniyordumda dikkatimi çekti .

Yorum

Yükleniyor...
                                X