Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep zarf mı atıyorsun.
    Yok ben oraları geçtim.Great White olsaydı günler sürerdiorası ayrı.

Cafer,savunma savunma diye diye artık ZDzede olduğuna inanmaya başlıyacağım.
    Hücum de biraz da yahu.
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abime sordum gabriç daha iyi dedi

bunu almana gerek yok dedi alanzinho var elimizde dedi
      bencede ;

ayrıca artık bu saatten gelen oyuncunun vasat bi oyuncu olma şansı yoktur bana göre bu saate kadar alınmayıp vasat bi oyuncu alınırsa taraftar pek rahat durmaz..

bence bu zamandan sonra gelecek transfer taraftarı heyecanlandıracak biri olmalı gelince uyum sorunu olup olmayacağı tartışılmadan takımda kalitesiyle yer edinmeli.

Yorum

• Bazi Arkadaslar Santrofor alinirsa Umut ve Gökhan yedek soyunup lüks olur diye hitap ediyorlar. Umut ve Gökhan yedek olmasi önemli deyil ve konu deyil. Konu olan,en azindan ve Gökhan yada Umut'u aratmayacak bir alternatif daha yaratmaktir,. Ve tek yada cift forvette konu deyil. Ama iki forvetle kos kocaman sezona girmek komedi dir. gecen sezon pek sakat futbolcu yoktu,pek fazla mac da yoktu (Kupa,UEFA,Milli)
        Sol acik önemli deyil. Forvet önemli

Yorum

• Arkadaşlar gabriçten vazgeçmişiz Ligtv haber de dediler
          Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            boş boş oyuncularla uğraşıyoruz al sola uğur boralı al forvete fatihi kapat transferi yaslan arkana izle maçları ya..
            Uğur mu
            Engini solda oynatmak Uguru oynatmaktan cok cok daha mantıklı....
            Şu Ugur Boralı cocuklugumdan beri takip ederim nesini begenirsiiz bi türlü anlamadım..
            Hem Ugurla ilgilenirsek benim haberim olur ben size söylerim

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bangourayi yattaraya alternatif gören arkadaslar azıcık mac izleyin ne olur..
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak real_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar gabriçten vazgeçmişiz Ligtv haber de dediler
                oh beeee

Yorum

yasasin istemiyordum saten ;D

simdi sag bek ve santrofor zamani
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Yok be abi, hemen yanlş anlama

Bence yattara bu sezonun kendisi açısından nasıl geçeceğini bize gösterdi gibi geliyor

Gerçi daha neleri var, sıra yattaraya gelmez ya!

Bu gabriç işine de hiç şaşırmadım, bu işler karşımıza elektrik, su yol olarak geri gelecek haberiniz olsun.

Devam aynen devammmmm. Bu sene tozu dumana katacağız.
                    En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 00:28.

Yorum

• Trabzon'a bir çalım daha !

Beşiktaş, Yusuf'un ardından bir oyuncuyu daha Trabzonpsor'un elinden kapmak üzere!..

Milliyet'in haberine göre, Yusuf Şimşek nedeniyle geçen sezon devre arasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş’ın, bordo-mavili ekibin elinden bir oyuncuyu daha kapmak üzere olduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlı yönetimin uzun süredir takip edilen Bozöyüksporlu Onur Bayramoğlu'nun işini bitirmek için düğmeye bastığı ifade edildi. Kartal'ın, orta sahada görev yapan 19 yaşındaki Onur'a kısa süre içinde imza attıracağı kaydedildi.

habere bak, bozöyüksporda oynayan adam için ts bjk karşı karşıya gelmiş miş... gerçi bozöyükte oynayan adamı hemen göklere çıkarmaya gerek yok ama işin içine madem bjk karıştı bu adamı almak farz oldu, bize çalım attı dedirtmeyin gene şu basına, bozöyüklü adamıda alamayacaksanız istemeyin..! istemeyinki adımız anılmasın şunlarla, sonra çalım attılar ts ye diye malzeme çıkıyor basına, şekil A daki gibi...!
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

oooo çok ii başkan kızmıştır şimdi gider daha iisiini alır

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          önce cevap yazayım dedim sonra yasına baktım....Yattara ile bangoura arasındaki farkı anlaman icin biraz daha büyümen lazım....
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sharbiniyi alsklar bari artık............
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Gabric işi kesin olarak yattı mı
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gabric işi kesin olarak yattı mı
                                Lig tv de gece haberlerini sunan kız Trabzonspor gabriç transferinden vazgeçti dedi.Ayrıntılı ve görüntülü bir haber olarak verilmedi.
                                Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

Yükleniyor...
                                X