Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattara yabancı değil mi
    Evet,yattara savunma futboluna yabanci.

Yattara dan daha iyisini rahatlikla buluruz ama inanin bana yattara Trabzonspor gibi bu kadar rahat yildiz statüsü kazanacagi ve de iyi para alacagi baska kulüp bulamaz(Araplar disinda)
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Demedi deme ibrahim bu yattara mevzu sabahı bulur

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sol tarafa Ibrahima Bangoura

Ne dersiniz?
        alex meschini'yi istiyorum.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sol tarafa Ibrahima Bangoura

Ne dersiniz?
          En doğrusu olur bu .
          Hiç riske girmeden dibimizdeki oyuncuyu alabiliriz.
          Bence Gabriç'ten daha çok yarar sağlar.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Misirin zamalek kulübü middlesbrough dan ahmet mido yu 1 yilligina kiralamis.

Bunuda mi yapamazdi bizim yönetim?
            Hazırlık maclarını izledik,hocanın sistemini gördük..
            Tek forvet üzerine kurulmuş bi sistemimiz var...
            As kadroya forvet alıp Umut ve Gokhanı yedek oturtmak nasıl bi mantık acaba??
            Şuan Turkiyede bizim oynadıgımız sistemde Gokhandan iyi tek forvet oynucak oyuncu yok...
            Yabancı almaya kalkılırsa zaten baya masraf yapılıcak,bi de Gokhan ve Umut kulubede oturucak...

As takıma Forvete gerek yok

Yorum

• necati gs de kalmıs
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• 30/07/2009 13:40

Hacısalihoğlu: Gabric'in Transferinde Yol Alındı

TRABZON (A.A) - 30.07.2009 -

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hajduk Split'in sol kanat oyuncusu Gabric'in transferiyle ilgili görüşmenin yapıldığını, bu konuda önemli yol alındığını bildirdi.

Hacısalihoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirildiğini ifade ederek, "Bu şartlarda lige ve Avrupa Kupası maçlarına, hazır şekilde başlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Gabric'in transferi konusunda görüşmelerin yapıldığını dile getiren Hacısalihoğlu, 'Ancak kulübünde yeni seçim yapılmış olması ve bu nedenle orada doğan boşluktan dolayı transfer gerçekleşmedi, ama kısa zamanda gerçekleşebilir. Öncelikli düşünülen, transfer edilme imkanı olan oyuncu Gabric. Trabzonspor gibi bir kulüpte, son transfer diye bir sınırlama olmaz. Şartlara, takımdaki form durumuna ve doğabilecek sakatlıklara, yani ihtiyaca göre transfer yapılır ya da yapılmaz. Ancak şu an için Gabric'in dışında transfer düşünmüyoruz" diye konuştu.

Hacısalihoğlu, Yattara'nın Trabzonspor'un başarılı bir oyuncusu olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Teknik heyetimiz de onu kadroda görmek istiyor. Profesyonel kulüplerde transfer hadisesi sezon boyu sürer. Türkiye liglerinin devam ettiği dönemlerde bazı ülkelerde sezon başı oluyor. Bu nedenle sizde olmasa da onlarda transfer olabiliyor. Şu an için transferi ya da gönderilmesi düşünülen oyuncu değil."

kaynak: spor.turk.net
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bildigim kadariyla feiunduno arti 3 milyon € teklif etmislerdi..sirf para teklif etseler 10 milyon € ozaman kabul ederdim
                  ardindan denizlispordan bangourayi alirdim birde kalitesinden santrofor al sana Vatansever Yattara
                  bangourayi yattaraya alternatif gören arkadaslar azıcık mac izleyin ne olur..
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• hocam spartak moskavoya gitti sanırım o..zamanında almamız lazımdı..

İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alex meschini'yi istiyorum.
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hazırlık maclarını izledik,hocanın sistemini gördük..
                      Tek forvet üzerine kurulmuş bi sistemimiz var...
                      As kadroya forvet alıp Umut ve Gokhanı yedek oturtmak nasıl bi mantık acaba??
                      Şuan Turkiyede bizim oynadıgımız sistemde Gokhandan iyi tek forvet oynucak oyuncu yok...
                      Yabancı almaya kalkılırsa zaten baya masraf yapılıcak,bi de Gokhan ve Umut kulubede oturucak...

As takıma Forvete gerek yok
                      Tek forvet oynamak zorundayiz diye bir kural yok,iyi bir forvet alinirsa cift forvete de dönebiliriz.

3 kulvarda hedefi olan bir takimin 3 as forveti olmali,tek forvet de oynansa bu durum degismez.

Derdimiz gökhan veya umut un yedek kalmasi olmamali,tek forvet oynayacak oyuncular da gökhan veya umut degildir.

Lig baslayinca görecegiz,neyin ne oldugunu...
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Julius Gibrilla Wobay
                        menejerler tarafından önerilmiş 500bin euroya ben de yazdım

gabriçten önce tabi
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Julius Gibrilla Wobay
                          menejerler tarafından önerilmiş 500bin euroya ben de yazdım

gabriçten önce tabi
                          hocam sence yeterli bi oyuncumu hedefleri olan trabzonsporun hedefi böyle bi oyuncumu olmalı ?

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam sence yeterli bi oyuncumu hedefleri olan trabzonsporun hedefi böyle bi oyuncumu olmalı ?
                            abime sordum gabriç daha iyi dedi

bunu almana gerek yok dedi alanzinho var elimizde dedi
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek forvet oynamak zorundayiz diye bir kural yok,iyi bir forvet alinirsa cift forvete de dönebiliriz.

3 kulvarda hedefi olan bir takimin 3 as forveti olmali,tek forvet de oynansa bu durum degismez.

Derdimiz gökhan veya umut un yedek kalmasi olmamali,tek forvet oynayacak oyuncular da gökhan veya umut degildir.

Lig baslayinca görecegiz,neyin ne oldugunu...
                              Öyle bi kural tabi ki yok ama bu sistem üzerinde haftalardır çalışıyor ve 1 mac hariç bütün hazırlık macları bu sistemde oynandı bana göre de cok basarılı olundu bu sistem ile...
                              3 kulvarda hedefi olupta tek forvet oynuyan bi takımın 3 as forveti olması gerekmiyor...
                              Şuan Super Ligde neredeyse hiçbir takımda 3 as forvet yok,kaldı ki bu takımların neredeyse hepsi Çift forvet oynuyor....
                              Derdimiz Gokhan ve umutun yedek kalması da degil,bu saatten sonra alınıcak hiçbir oyuncunun tekli sistemde Gokhandan daha faydalı olucagına inanmıyorum...
                              Dedigin gibi lig baslayınca görücegiz...
                              Şimdiden yazıyım:
                              Gokhan Unal 20 gol 15 asist(en az)

Yorum

• boş boş oyuncularla uğraşıyoruz al sola uğur boralı al forvete fatihi kapat transferi yaslan arkana izle maçları ya..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X