İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer ile ilgili tüm yazılarımda bu konuya değindim aynen katılıyorum Samsunspor'dan beri takip ettiğim tam bize göre bir oyuncu.Colmandante
Yorum
-
Ankaragücünde o bölgeyi idare edebilecek Koray ve Cihan varken böyle bir transfer hareketinin çok maliyetli olduğunu düşünmüyorum .
Elyasa'da Trabzonspor gibi büyük bir takımı kariyeri adına fırsat görecektir .
spormania; Elyasa hepimizin bildiği gibi fizik olarak oldukça kuvvetli , dirençli bir futbolcu . Ben hatırlamıyorum , ancak sizin söylediğiniz gibi stoper oynatılmışsa bu sebeplere dayandırılabilir . Zira stoper ikilisinde topu oyuna iyi sokan bir futbolcu her takıma çok şey katar .
Ancak bütün 90 dakika sağ çizgiyi ileri geri kullanabilecek kadar iyi bir kondisyona sahip ve defansif yeteneklleri çok gelişmiş bir bekin büyük takımlarda oynayacağı yer bellidir .
Yorum
-
Gabric iyi oyuncudur, hiç izlemediğim için yorum yapmıyorum ama gerek var mı acaba? Yoksa oyalama taktiği mi? Başka bir transfer yapılacak veya hiç yapılmayacak ama bu adam yem olarak mı atılıyor?
Hiç izlemediğim için, bir kaç youtube görüntüsü hariç, kendisi hakkında belli bir fikrim yok. Ama ben sol açıkta sorun göremiyorum ve Avrupa'da yararlanamayacağımız bir yabancı oyuncu bence çok gereksiz olur. Avrupa'da gerekirse 8 yabancının hepsini sahaya sürebilecek durumda olmanız lazım normalde...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Açıkcası kaç defa Serkan in olduğu tarafdan gol yedik. Ben Serkan i acaip yeterli buluyorum . Çok iyi adam geçebiliyor (Okan buruk, Litbarski, Soner) tarzı kısa boyuyla. Ayrıca çok çalışkan, iyi orta yapıyor, her mac terinin son damlasına kadar mücadele ediyor . Sag bek olmayı öğrendi. Arada one çıkıyor (Cale den daha fazla). Çok güzel isler yapıyor, gecen sene onun oynadığı maclarda onun kanadindan yediğimiz gol sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Bu cogumuzun kafasında Serkan sag bek olmadıgı icin psikolojik olarak oraya adam arıyoruz.
Bence sorun alternatifi olan Corada. Tayfun malesef 5 senedir kendini gelistiremedi. Çalim atamıyor, vucuduyla adam geçemiyor, sag bekde kaldığı sürece sadece topu ileri sisiriyor. Sag açık oynamaya basliyinca bir iki güzel orta kesiyor ama maalesef ben mental olarakda yeterli bulamıyorum .
Serkan iyidir, bir alternatif alinabilir, ama şart değil. Song U da unutmayalım .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlarımız şimdi söyleyeceğimin tak aksini savunabilir .
Türkiye liginde , iyi bir takımda çok iyi iş yapabilecek yerli beklerden biri Elyesa Sümeli'dir .
Özellikle geçen sezon ligin en iyilerindendi .
Yaşı çok geç değil , tecrübeli sayılır .
Mustafa Keçeli örneği verilebilir . Elyesa en azından sağ açık değil , BEK .
Sözleşmesini 1 yıl uzattı Ankaragücü ile, yanılmıyorsam. Bedava gitmesindense, Ankaragücü az da olsa para kazanmakta isteyebilir.
Yorum
-
Barış Yurduseven TRT 2 Spor haberlerine bağlandı...
Transfer çalışmaları hakkında Gabric'ten bahsetti.
Broos'un özellikle orta sahanın soluna kaliteli ve dayanıklı bir isim istediğini vurguladı.
* Broos ayrıca son görüşmede yönetimden sağ bek pozisyonuna da transfer istemiş.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelyasa bence bizim takıma büyük katkı sağlar....
peki elyasa mı orhan şam mı?
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
* Broos ayrıca son görüşmede yönetimden sağ bek pozisyonuna da transfer istemiş.Gerçektir İnş.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven TRT 2 Spor haberlerine bağlandı...
Transfer çalışmaları hakkında Gabric'ten bahsetti.
Broos'un özellikle orta sahanın soluna kaliteli ve dayanıklı bir isim istediğini vurguladı.
* Broos ayrıca son görüşmede yönetimden sağ bek pozisyonuna da transfer istemiş.
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
* Broos ayrıca son görüşmede yönetimden sağ bek pozisyonuna da transfer istemiş.
Broos'un istediğini zaten biliyoruz , burada önemli olan yönetimin bu isteğe nasıl cevap vereceği .
Yorum
Yorum