Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    elyasa sezon sonunda serbest kaldı malagayla anlaştı denildi fakat olmadı geçtiğimiz günlerde ankaragücü ile sözleşme imzaladı yani alınırsa da bonservis ödemek zorunda kalacağız başka alternatifler konuşulmalı
    Aslında Ankaragücü en çok destek olduğumuz kulüplerden biri . Her zaman bu ligde var olmaları için çalıştık . Bonservissiz yada komik rakamlara verdiğimiz çok fazla futbolcu oldu .

Sağ bekte oynatabilecekleri Koray Çölgeçen ve Cihan Haspolatlı gibi iki oyuncu transfer etmişken bu transferin sembolik rakamlarla bitirilebileceğini düşünüyorum .

Zaten Ankaragücü kadro planlarını yaparken Elyasa'ya gitti gözüyle baktıklarını da biliyoruz .

Herneyse , umarım sezona başlamadan sağ beke bir takviye gelir .

Yorum

• Şener: "Gabric'le her konuda anlaştık"

DHA'ya konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önümüzdeki sezon hem ligde hem de Avrupa'da oldukça başarılı olacaklarından emin gözüküyor.

devamı : http://www.goal.com/tr/news/232/turk...uda-anlaştık

Yorum

• Elyasa gelmiş gündeme.
        Hiç 90 dakika izlemedim Elyasa'yı.
        Yorumlara bakacak olursak faydalı ve yerinde bir transfer olur gibi görünüyor.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Elyasa gelmiş gündeme.
          Hiç 90 dakika izlemedim Elyasa'yı.
          Yorumlara bakacak olursak faydalı ve yerinde bir transfer olur gibi görünüyor.
          Geçen sezon Ankara'daki Fb maçında gösterdiği performans hala gözümün önünden gitmiyor ..

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim sağ bek adayım Fatih Sonkaya http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...inenblick.html
            Tayfun'da Serkan'da daha iyidir bence

Yorum

• Sezon bitmeden bedava Hakan Aslantaş'ı nasıl almadık anlamakta güçlük çekiyorum.Bana göre ligin en iyi sağ beklerinden.
              Colmandante

Yorum

• Elyasa nin Ankaragücüne imza atmasindan sonra mürekkep kurumamistir arkadaslar
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Gabric Dünki Maç'ta Kaptan'dı .

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon bitmeden bedava Hakan Aslantaş'ı nasıl almadık anlamakta güçlük çekiyorum.Bana göre ligin en iyi sağ beklerinden.
                    Sağ'dada Sol'dada oynayabiliyormuş . 23 yaşında nerden geldi Kayseri'ye ?

Yorum

• bizim süper forvete ihtiyacımız var baroş gibi etkili

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sezon Ankara'daki Fb maçında gösterdiği performans hala gözümün önünden gitmiyor ..
                        O zaman iyi futbolcudur.Sen beğendiğine göre.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sağ'dada Sol'dada oynayabiliyormuş . 23 yaşında nerden geldi Kayseri'ye ?

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...as/profil.html
                          Gençlerbirliğinden aldılar.
                          Colmandante

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açıkcası kaç defa Serkan in olduğu tarafdan gol yedik. Ben Serkan i acaip yeterli buluyorum . Çok iyi adam geçebiliyor (Okan buruk, Litbarski, Soner) tarzı kısa boyuyla. Ayrıca çok çalışkan, iyi orta yapıyor, her mac terinin son damlasına kadar mücadele ediyor . Sag bek olmayı öğrendi. Arada one çıkıyor (Cale den daha fazla). Çok güzel isler yapıyor, gecen sene onun oynadığı maclarda onun kanadindan yediğimiz gol sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Bu cogumuzun kafasında Serkan sag bek olmadıgı icin psikolojik olarak oraya adam arıyoruz.

Bence sorun alternatifi olan Corada. Tayfun malesef 5 senedir kendini gelistiremedi. Çalim atamıyor, vucuduyla adam geçemiyor, sag bekde kaldığı sürece sadece topu ileri sisiriyor. Sag açık oynamaya basliyinca bir iki güzel orta kesiyor ama maalesef ben mental olarakda yeterli bulamıyorum .

Serkan iyidir, bir alternatif alinabilir, ama şart değil. Song U da unutmayalım .
                            Geçen seneki sezonu tamamiyle izlediğinize eminmisiniz?

Yediğimiz gollerin %80'lik dilimi sağ bek problemimizden geldi..

Hiçbir maçı izlemeyin tamam sizi okadar yormicam sadece deplasmandaki 5iva5 maçını izleyin yeterli olacaktır anlamak için..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Baskanimiz gecen sezon "ben Futboldan anlamam, Hocaya sorar alirim" diyordu.

Simdi ne oldu???

Hoce 3 Futbolcu istiyor.

Nerede Baskan ha nerede???
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gençlerbirliğinden aldılar.
                                Gençlerbirliğide sağ bek üretiyor sanki

Yorum

Yükleniyor...
                                X