Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvet
    Forvet
    Forvet
    Forvet
    Forvet
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu senin kalecin kötüydü , Egemen'in 2 tane gol yedirtti , 1 Maçlık Ceyhun rezildi , Engin felaketti , Colman aynı şekil o zaman bütün bu adamların yerine oyuncu mu alacağız ? Forvetlik ne oldu şu maçta ? Takım geçen haftanın rehavetindeydi biz nasılsa bu maçı alırız havasındaydı ve son yıllarda izlediğim en kötü Trabzonspor'du.!
      Diyarbakırspor 3 Forvetle oynarken sen 1 Forvetle gol arıyordun.Bu takıma 3. Forvet şart oğlu şart ama alternatif değil direkt oynayacak bir Forvet.
      Bordomavi.net

Yorum

• Artık bu takıma forvet ve sağbek'in şart olduğu nasıl gösterilir !

Yeter artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !

Yazık yahu yazık kombine alın TrabzonCell alın Forma vs alın demeyi biliyosun da biz onları alıyoruz sende git bir forvet ve sağbek al yeter !

1 Eylül'e kadar direk oynayacak bir forvet ve sağbek alınmadığı sürece bu takım iş yapmaz..

Yorum

• Stoper kesinlikle forvetten daha önemli bir eksiklik.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Diyarbakırspor 3 Forvetle oynarken sen 1 Forvetle gol arıyordun.Bu takıma 3. Forvet şart oğlu şart ama alternatif değil direkt oynayacak bir Forvet.
            Z.D Ve 3 forvet.. ciddimisin

Yorum

• bu maçtan sonra forvet almazlarsa şaka gibi olur
              YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• koskoca trabzonspor bi umut buluta kaldıysa daha çok şampiyonluk bekleriz
                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• "Transfer bitti diyemeyiz ama hemen ilk 11'de oynayacak çapta bir transfer şu an düşünmüyoruz. Daha çok gelecekte yararlanabileceğimiz genç oyuncular ile ilgileniyoruz."

Bu ne demek arkadaşlar ben çözemedim şimdi bu takım bu sene Şampiyon olacaktı(!).

Bu kadro yeterli demek olsa gerek..

Başkan hani bazen diyorsun ya ben futboldan anlamam inanasım gelmiyor değil..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Z.D Ve 3 forvet.. ciddimisin
                    Mendoza,Tezemeta,Erdal Güneş.
                    Bordomavi.net

Yorum

• ben şimdiye kadar umuta hic yüklenmemiştim fakat bu macta belkide hayatının en kötü topunu oynadı.. kötü topcu degil ama kendi gibi oynamıyor ve kendini toplayana kadar yollansın bi yere su performansla 2.lig takımında forma bulamaz!! acık ve net söylüyorum ben bu sene TRABZONSPORum için 200tlden fassla harcama yaptım trabzoncell'i daha tanıtılmadan aldım.. yapmadıgım fedakarlık kalmadı ögrenci olmama ragmen.. fakat yönetim hala yedek forvet alacaz diyor.. eger ki yönetim bu takıma iyi bir forvet almazsa HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!! bu yazdıgımı transfer forumundada paylasacam..
                      "Turist" Okur Yazar..
                      Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• şampiyonluk kiiiiim trabzonspor kim arkadaşlar kabul edelim olmuyor

Yorum

• adnan kardeşim bi sakin ol hep böyle yapıyoruzda ne oluyor bir kerede sonuna kadar sabredelim
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu takima kaptan lazim. Bu takima liderlik ruhu bir lazim. Bu takima forvet lazim.

Fatih Tekke!
                            1

Yorum

• m. battal kim bu adam ya.. al karadenizsporda oynat amenna ama nedir simdi onu almak.. isaac'den daha mı iyi ne diye alıyorsun bu adamı.. fatih tekke'yi istemiyorum su macta bi tane ayakta durmayı bilen bi forvet bile gol atardı.. adam kafa topuna cıkıyor dısarı gidecegi belli girayın bi pozisyonu var tam gol atacak pozisyonu umut bozuyor.. abi bu nedir yaa :@
                              "Turist" Okur Yazar..
                              Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Söyledik , söylemeye devam edeceğiz . Gol atamadan şampiyon olamazsın ! Senin değil 1 yarım Santraforun yok . 2 sini toplasan yarım etmeyecek futbolculara alternatif yani çeyrek fovet peşinde koşuyorsun . Yanlış işler yapılyor dedik demeye devam edeceğiz ... Bugün çılız sesle söylenen '' SULTAN '' tezahüratları yarın insanın başına yıkar koca stadı . Herkes ayağını denk alsın ! Sayg ,

Yorum

Yükleniyor...
                                X