Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok yalnız kaldık Cihan,çok.!
    Dikkatler çok dağıldı,malum
    Sen de de azıcık suç var Olcay Abi!

Bu ihtiyacı o kadar naif ve o kadar güzel anlattın ki, kimse ciddiye almadı tabi!

Kafiyeli de oldu Vallahi.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer Aysan'dansa Serkan sağ bek oynasın derim ben, sadece ben desem de derim ..

Ben bi Ferhat Öztorun olabilecekse veya Ömer Aysan vs tarzda oyuncular alınacağına Ufukhan dedim ..
      Ufukhan gelişimini tamamlamış. Gelişememesini daha doğrusu...
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömer Aysan'dansa Serkan sağ bek oynasın derim ben, sadece ben desem de derim ..

Ben bi Ferhat Öztorun olabilecekse veya Ömer Aysan vs tarzda oyuncular alınacağına Ufukhan dedim ..
        Ufukhan kimdir ?

Yorum

• Ferhat Öztorunu sağbekte kullansak olmazmı Ümit Özat sağ ayaklı olmasına rağmen solbekte oynuyodu bizde sol ayaklı oyuncuyu sağbekte oynatsak fenamı olur acaba..?
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka yapıyorum,kızmak yok ha

Sekme adeti ve ritminden, güzel bir tahminde bulunmuşsun kardeşim.

4.hafta sahada olursa,sen bu işi biliyorsun
            Başka biri olsa inan bana o kadar sekmezdi, bu adam artist..onla da olmuyor onsuz da...mesela Umut olsa 2. hafta sahada olurdu..ama Yattara zaten öyle bi sekiyorki ben koşulara ancak 2. hafta başlarım demek istiyor...

Bu arada bir anı: Ben biletimi erkenden almıştım bir arkadaşa bilet almak için gişeye gittik..VIP zaten bitmişti...neyse orada bir karaborsacı yanında da gurbetçi bir adam.. arkadaş bilet alırken konuşmalarına şahit oldum...adam diyor maratona bilet var 15 lira..gurbetçi diyorki gişede 10 sende niye 15...adam gayet kendine güvenli diyorki "al bak biletini ordan oturursun direk arkasında bendekilerin önü açık rahat rahat izlersin"...

Maratonda direk mi kaldı ya...

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ufukhan kimdir ?

Alt yapımızdan yetişen sağbek..

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama çok klas bi gol atmıştı frikikten..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gürcü takımıyla oynadığımız sezon açılış maçıydı .

Ama Ufukhan mıydı Ufuk muydu o golü atan ? Hatırlamıyorum

Yorum

Ufukhan Bayraktar dimi ? Golü hatırladım sanki ama Ufukhan'ın nasıl oynadığını hatırlamıyorum . xD

Ufukhan Bayraktar : http://www.transfermarkt.de/en/spiel...ar/profil.html

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gürcü takımıyla oynadığımız sezon açılış maçıydı .

Ama Ufukhan mıydı Ufuk muydu o golü atan ? Hatırlamıyorum
                    Ben Ufukhandı diye biliyorum ayrıca D.Bakırspor taraftarı Ufuk için yerli Yattara diyolarmış diye duymuştum

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ufukhan Bayraktar dimi ? Golü hatırladım sanki ama Ufukhan'ın nasıl oynadığını hatırlamıyorum . xD

Ufukhan Bayraktar : http://www.transfermarkt.de/en/spiel...ar/profil.html
                      Onu bende hatırlamıyorum ama bi fb maçında anelkaya karşı gayet iyi oynamıştı aklımda bi o birde frikik kaldı..

Yorum

• Bugün Transfer'de Önemli Gelişmeler Bekliyorum . İlk Hafta'ya Yetişmeli Traansferlerimiz .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün Transfer'de Önemli Gelişmeler Bekliyorum . İlk Hafta'ya Yetişmeli Traansferlerimiz .
                          Her hafta başı oluyo bu

Yorum

Onu bende hatırlamıyorum ama bi fb maçında anelkaya karşı gayet iyi oynamıştı aklımda bi o birde frikik kaldı..
                            Frikik golü : http://www.zaplat.com/video/futbol_v...8/kullanim.php

Bu sanırsam

Yorum

• Gabric ve Samsunsporlu Turgut transferleriyle transfer bitecek gibi görünüyor. Ancak benim için en önemli ve belki de tek zayıf noktamız olan sağ bek e maalesef transfer yapılmayacak gibi görünüyor.
                              There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

Her hafta başı oluyo bu
                                Bu Hafta Lig Başlıyor , Broos İlk Maça Kadar Transferlerin Yetişmesini Söyledi

Yorum

Yükleniyor...
                                X