Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Guney Amerikadan futbolcu mümkünse Türkiye'ye gelmesin,hele avrupda hiç oynamamış olana dokunmamak lazım...Bizim dibimizde,Hırvatıstan,Bosnahersek,Sırbistan gibi bir tarla var bir an önce bu ulkere kamp kurulması gerekıyor..Gabric Konusunda yonetim sonuna kadar savaşmalı,Bu futbolcu Aşısı tutarsa Trabzonspor ciddi anlamda kazanç elde eder...
    aynen katılıyorum direk agelenlerde disiplin olmuyor..
    bide şu hırvat,sırbistan ve bosna pazarına girmek niye düşünmezler anlamıyorum.

Edin Dzeko yu FC Teplice bosna dan almıştı sonra alamnaya ya giitti yani bu Edin Dzekoyu bir Teplice (Çek takımı) keşfedebiliyor bulup alıyorsa biz neden alamıyoruz . Neden bakmıyoruz bu boşnak, hırvat ve sırp liglerine anlamıyorum . gerçekten son yıllarda çok kaliteli futbolcular çıkıyor ordan
    Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
    Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
    .................Yenişehirli Avni

Yorum

• matrix gabriç transferinden vazgeçmedi mi yönetim
      alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
      yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milan sonra aldi bu Futbolcuyu, ondan önce Kiev'de basarili olmustu...
        e onun ismi bizle o Kievdeyken geçmemişmiydi

Yorum

• artık gecsin yani gereksiz transfer olur.................
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            matrix gabriç transferinden vazgeçmedi mi yönetim
            başkan vazgeçti de hayrettin vazgeçmedi
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sürati,çabukluğu ve çevikliği önemli abi.Yoksa bence futbol zekası türkiyede zirveye oynar.Ben hansa rostockda onu birçok kez izledim ama sonrası tam bir muamma.Hazırlık kampını sakatlanmadan geçirmiş olması çok önemli.

Bence her türkiye kupası macında ilk 11 çıkarak ilk 11 i ısırmalıdır.
              Seyrettiğin dönemlerdeki Zafer bize direk katkı yapar mı? Hocayı da dikkate alıp cevaplarsan sevinirim.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O zaman geçmiş olsun ..

Yorum

• Bugün resmi sitesinden bir açıklama yapan Mısır ekibi Zamalek, Premier Lig'den düşen Middlesbrough kulübünde forma giymekte olan Mido'yu bir seneliğine kiraladı.

Kulüp sözcüsü Sabri Saraj, transfer ile ilgili olarak, "Kulüp başkanımız Mamdouh Abbas'ın yoğun çabası sonrasında gerçekleşen bu transfer için 500 bin avro ödedik" diye konuştu.

Mısır kulübü bu oyuncuyu önümüzdeki sezon sonunda kalıcı olarak kadrosunda tutmak isterse, bir milyon avro daha vererek Mido'nun bonservisini alabilecek.

Avrupa'da birçok takım değiştiren Mido kariyeri boyunca; Belçika, İspanya, Fransa, İtalya, Hollanda ve İngiltere'de top koşturmuştu.

Kaynak: goal

bizim türkiye ligi takımları uyusun valla al sana kaliteli futbolcu hemde 500bin €
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslinda herkesin umutsuz oldugu konu Sampíyon olmak yolunda atmadigimiz adimlar. Gecen sezon lige Avrupa kupasi hedefiyle basladik ve ligi özellikle ligin ilkyarisini nerede bitirdigimiz acik ortada. Bu futbolcularin üzerinde olan baskiyi az cok aldi ama bu sezon cok farkli!

Keske görünene göre bu sezonda ayni hedeflerle lige baslaybilsek...en azindan devrearasi belki bu sezon gerekli takviyeleri yapariz ve ligi belkide ( diger takimlar gecen sezonki gibi olur ) Max. seviyede bitiririz
                    Haklı olabilirsin ama herkesin eksikleri var.
                    Ama onların taraftarları bu kadar umutsuz mu acaba?
                    Nasıl biz sağ bek, sol açık, forvet istiyoruz.
                    Onlar da istiyor mu acaba?

Bu kadar bomba transferlerine rağmen aklıma ilk gelen; fbnin de bizim gibi sadece 2 forveti var, gs'nin sağ beki sabri (serkan'dan bir farkı var mıdır bek özellikleri olarak) defansif tek orta saha oyuncusu var mehmet topal, diğeri müzmin sakat linderoth, bjk'nin 35'lik yusuf hariç yaratıcı bir forvet arkası yok, sağ bekleri yine kırma bek ekrem ve gencecik rıdvan.

O kadar da büyütmemek gerek, güçlendiler doğru ama onlar da eksiksiz değil.

Yorum

kulüpde hayrettinin hacısalihoğlunun borusu ötüyor di mi
                      alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                      yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kulüpde hayrettinin hacısalihoğlunun borusu ötüyor di mi
                        evet bunu herkes görmeye başladı yavaş yavaş
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takım bu yıl...4-5-1 oynar.
                          gerı dortlu bellı..
                          forvet gokhan unal...
                          asıl mesele orta 5 lıdır...
                          burda da dırek oynayacak.8-9 adamımız var.
                          zafer - ceyhun..selçuk-ceyhun..ceyhun - zafer sadece ıyı bırer temennı olur...unalın yanına zamanında kıngladzeyı alsaydık sampıyonduk..
                          son 15 yılda gs nın meşhur 4 yıl ust uste sampıyonlugu dahıl..orta ıkılıyı turk yapan takım yok..
                          bu yıla gelırsekte beşıktas orta ıkılı gobegı yabancıyla oluşturacak.gs mehmet topal-ayhan yapacak yapmasında yanına elano olmazsa olmaz olacak..tıpkı lıncholn suz yapamadıkları gıbı..
                          fener alex sız zaten olmuyor..mesela bu ıkılıye en yakın fener gıbı dursada mehmet topuz-emre
                          yada emre-ozer
                          yadamehmet topuz-ozer...yanına ıllakı ya alex ya deeıvıd olmazsa olmuyor..bız yıldıray oğuz unal sergen tıpınde futbolcular yetıştırebılıyoruzda ...maalesef orta ıkılıde ıkı tane aurellıo tarzı adam yetıştıremıyoruz..
                          gelecege donuk ıyı bır temennı yapmak gerekırse ıskender gunenın dedığı gibi selçuğun ayhan olmasına daha 5 yıl var...
                          ama 3 yıl sonra faty papy - selçuk olurmu dersenız olur derim ben..sonrada bunların soluna sağına bır adam..forvet ılerı hat ıkılı mı olsun..onuda o zaman düşünürüz..bu arada 32 lık bır fatıh anca bu yıl ve onumuzdekı yıla palyatif çözüm getirir..gökhan ünalın kıymetini bilelim..2-3 yıl içinde yanına koyacağımız sağlam bir adamla genel takım itibarıylede şampiyon olabileceğimizi bilelim...
                          harfiyen katılmakla beraber;
                          ceyhun konusunda genelin aksine kırık notum var.genc olmasına ragmen biraz hantal oyun yapısına sahip...Ben futbol takımlarındaki çabukluk idmanlarının ne derece atletizm tabanlı oldugunu ne derece olmadıgını merak ediyorum...

Giray-ceyhun-colman çok göze batıyorlar.Colman birçok pozisyonda topla dönerken güneş doğup batıyor.

Bunun dışında 4-4-2 veya 4-5-1 arasında bir fark olmadıgı kanaatindeyim bu konudaki fikrim forvet veya santrafor arasındaki kavramlar arasındaki fark olduguyla ilgilidir.

Yorum

bu adama zaten kanı ısınana bi kişi bile görmedim...başkana yazık edecek bu adam...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              e onun ismi bizle o Kievdeyken geçmemişmiydi
                              Evet ben öyle biliyorum...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Su anda aklimda olmadigi kesin...Ama kesin olan birsey ligin ilk 10 haftasini cok iyi bir gözle izledigimdir. Aklimda olan tek sey mesela Sivas macini FB´nin Hakem hatalariyla 2-1 kaybettigidir.

Su kadarini söyleyeyim, FB ligin ilk 10 haftasi (yapilan hakem hatalarina göre, yani canalici hatalar) en az 8 Puan kaybetmisdir.
                                Mesela ben bir Eskişehir maçı hatırlıyorum sizin bahsettiğiniz süreç içerisinde, çizgiyi geçen gol değer kazanmamıştı.. Can alıcı hatalardan biri olarak sayabiliriz herhalde... Bariz bir şekilde fark yoktu o süreç içerisinde. Genele yaydığımızda, bu konuda çok sıkıntı yaşadıklarını da sanmıyorum zaten. Geçen sene bireysel anlamda belki iyi oyuncuları vardı, ama takım olarak kötü bir dönem geçirmişlerdi. Bu sene daha iyi olacakları kesin, Galatasaray gibi...

Bizde daha iyi olacağız... Geçen sezon başında söylediğimiz, takım yeni olayı artık yok. İyi bir orta sahamız var. Özellikle Tjikuzu'nun gelmesi, Selçuk'un formunu da yukarı çekecek. Zaten genel anlamda memnunduk.

Eksiklerimizde yok değil tabii, sağ bek özellikle. Arka sayfada hocanın istediği iki isim geçmişti, güzel olurlardı. Olmazlarsa da, iyi kötü mücadele edecek bir takımımız var. Erken kopmayız yarıştan...

Bizim eksiklerimiz varken, onların da var. Mesela Galatasaray'ın Servet-Zan ikilisi... Fenerbahçe'nin de keza stoperleri... Güzel bir lig olacak, Bursaspor-Antep, bunlara da dikkat etmek lazım. Sivas'ın yerini alacak takımlardır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X