Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri Mehmet Yıldız mı dedi. Evet süper olur sivasspor enayi arıyor şuan onu yollayacak bide zaten enayilik çok hemen alalım sonra da bu adama bu kadar verdik diye hayıflanalım. Gökhan'dan ders alalım Gökhan bile başarılı olamazken bizim sevmediğimiz Mehmet mi başarılı olacak ki aslında bizim futbolumuza uyan bi yönü de yok.

Yorum

• Mehmet Yıldız'ın hiç bir özelliği yok. Fiziğini kullanması dışında..

Ligde ortalama 10-15 gol atan bir oyuncu. Alınırsa cok gereksiz olur

Yorum

• Yerliler içinden en iyisi Mehmet olur..Kimse gelecek vaad eden oyuncu olsun demesin..Türkiyede büyük takımlarda kaç tane futbolcu geliştiki..Zaten gelişsin diye gönderiyoruz..Gelişimini tamamlamış olursa iyi olur..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• mehmet yıldız mı ...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mehmet Yıldız'ın hiç bir özelliği yok. Fiziğini kullanması dışında..

Ligde ortalama 10-15 gol atan bir oyuncu. Alınırsa cok gereksiz olur
            Daha kaç gol lazım ki..15 yeterli şuan için..15 i geçsin diyorsan yabancı alacaksın oda kontenjana takılıyor..Tek çare Mehmet ya hep ya hiç..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              digeri Mehmet yıldızdır ins..............
              genç ve gelecek vaaden diyor denildiği gibi biri turgut muş turgutu çok izledim samsunsporun değişmezi gerçekten güzel oynuyor sol ve sağ açık bazen de forvet oynuyor hırslı genç ve Trabzonsporda alternatif olabilir inşallah diğeri de iyidir (bu arada başkan göster çılgınlığını al R80 i )
              ...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yerliler içinden en iyisi Mehmet olur..Kimse gelecek vaad eden oyuncu olsun demesin..Türkiyede büyük takımlarda kaç tane futbolcu geliştiki..Zaten gelişsin diye gönderiyoruz..Gelişimini tamamlamış olursa iyi olur..
                Batuhan, Gençlerbirliği takımındaki Mustafa, İbb'nin Kocaeli'den aldığı Taner cok daha kalite oyuncular.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mehmet yıldız mı ...
                  yooo olamaz o değildir olsa hep konuşulurdu
                  ...

Yorum

• Çılgınlık falan istemiyorum iyi bir sol açık iyi bir sağ bek ve iyi bir forvet olsun yeter çılgınlıkla eş değerdir herhalde...

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çılgınlık falan istemiyorum iyi bir sol açık iyi bir sağ bek ve iyi bir forvet olsun yeter çılgınlıkla eş değerdir herhalde...

Abdurrahman - Gabriç -Fatih TEKKE önerilerimiz...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batuhan, Gençlerbirliği takımındaki Mustafa, İbb'nin Kocaeli'den aldığı Taner cok daha kalite oyuncular.
                        Batuhan a la Taner e sözüm yok ama kaçırdık...Pektemek in başarılı olacağını sanmıyorum İsaac gibi göndeririz kiralık..En az 15 gol atacak biri şuan için yeter bize bence bunu Pektemek yapamaz ve zaten yer bulamaz..Mehmet en az 10 15 atar diye düşünüyorum..Ve arkadaki oyuncularımız Sivasın Tum Musa gibi oyunculardan daha iyi olduğu için bizde daha faydalı olur inancındayım..Tabi bu benim fikrim oda senin.

Yorum

• Geçen sezonun devre arasından bu yana sahada ancak dolanan bir futbolcu değil mi Mehmet .

Son 5 ayda kaç maçı var bu adamın " işte Trabzonspor'un buna ihtiyacı var " denebilecek .

Madem Mehmet gelsin deniyor , o halde kimse Gökhan ve Umut'un hava topu zaafı olduğunu savunmasın . Komik olur .

Gökhan ile Mehmet'i karşılaştırmak büyük hata . Gökhan Ünal , bir kaç gömlek daha iyi bir futbolcu .

Yorum

• Beyler son Gelismeler neler?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• mehmet Yildiz o kadar kaliteli topcu olsa idi, bu sene giderdi baska bir takima, bir tek isteyeni bile cikmadi ve ben artik transfer haberlerinden biktim. Alacaklarsa kimsenin haberi olmadan, milletin agzina aylarca sakiz olmadan birini alsinlar. Bu sene yönetim gecen seneki dogrularini heba etti. Bu takima bir forvet, birde sag bek lazim, gözlerini neden kapatiyorlar anlamis degilim, acaba sampiyonluk hedefimiz yok mu?
                              @BordoylaMavi

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen sezonun devre arasından bu yana sahada ancak dolanan bir futbolcu değil mi Mehmet .

Son 5 ayda kaç maçı var bu adamın " işte Trabzonspor'un buna ihtiyacı var " denebilecek .

Madem Mehmet gelsin deniyor , o halde kimse Gökhan ve Umut'un hava topu zaafı olduğunu savunmasın . Komik olur .

Gökhan ile Mehmet'i karşılaştırmak büyük hata . Gökhan Ünal , bir kaç gömlek daha iyi bir futbolcu .
                                Mehmet Yildiz gibi oyunculara ihtiyacimiz yok...Umut Bulut bir kac gömlek daha üstün..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X