Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimi bunca savunmuş biri olmanın rahatlığı ile çok net söylüyorum. Başkan hariç veya dahil tartışılır ancak yönetim kesinlikle değişmeli...Bu yönetememenin sorumlusu taraftar da değil camia da...Trabzonspor tarihinin en muhalefetsiz yönetimidir bu...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bucaspor basın sözcüğü mehmeti kesinlikle trabzonspora satmayacağız diye bir açıklama yaptı... yarın da adam alabileceğimizi sanmıyom... devre arasına 13 maç var... inşallah en az kayıpla geçeriz...
      Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

• Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi 8 Haziran-1 Eylül 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
        Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasını kapsayacak.

http://www.showhaber.com/146421/Spor/Transfer-Donemi-Basliyor-haberi.html

düzelttim....
        En son ertuuu tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 00:03.

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Yanal
          aynen katılıyorum. bu takımı nereden nerelere getirdi yaranamadı hep köstek oldular ona bugün mumla arıyoruz ersun hocayı.. yazık

Yorum

Ersun Yanal
            Allah Korusun Mazallah ...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nurullah Sağlam olacağına her ne kadar istemesemde Giray Bulak olsun , bizden biri olsun.
              Bir Serdar Balli daha cikti

Yorum

Bir Serdar Balli daha cikti
                Çok komiksin. Artık bende özevlatçıyım

Erdal abi

Yorum

• Hiç ders alıyormuyuz?

Yönetime sallıyoruz da..

Halen yabancı hocayı gönderip yabancı isteyenler var..
                  Şakamı bu..

Bu bakış açısındakilerin yönetim eleştirilerini ciddi bulamam..

Kurulmuş kadronu hoca değişikliğiyle yeniden sıfırladın bu yıl...

Hocana sahip çıkacaksın..

Hocana ve onun kurgusuna...

Bross kurmadım diyecektir kadroyu..

O halde AHMET ÖZEN dedik..

Komikmiydi?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her ne kadar yönetim acziyeti olursa da broosun gönderilmesi gerektigini düsünüyorum.

Su anda milli maclar arasi,tam zamani bence.

Yönetim mi,bir sonraki kongrede daha iyisi gelirse onlarda gitmeli...
                    Broos gitsin kim gelsin?

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.tff.org.tr/default.aspx?p...87&ftxtID=4268
                      Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 26.04.2008 tarihindeki toplantısında birinci transfer döneminin 9 Haziran-1 Eylül 2008, ikinci transfer döneminin ise 5 Ocak-2 Şubat 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştı.

bilgiye göre yarın mesai saatiyle birlikte transfer dönemi bitiyor. başlık yarında açık yani...
                      2009 yilindayiz.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Erdem banamıydı?

Yorum

• bu çok iyi bildiğini sanan yorumculardan birini takımın başına getirsek kaç gün sonra kaçar

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.tff.org.tr/default.aspx?p...87&ftxtID=4268
                            Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 26.04.2008 tarihindeki toplantısında birinci transfer döneminin 9 Haziran-1 Eylül 2008, ikinci transfer döneminin ise 5 Ocak-2 Şubat 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştı.

bilgiye göre yarın mesai saatiyle birlikte transfer dönemi bitiyor. başlık yarında açık yani...
                            abi bırakın saat mevzuunu hiçbir halt olmayacak göreceksiniz .. olursa da 2. ligden dandik topçular sunulur önümüze ya da ıskartaya çıkan süperlig gediklilerinden biri kimse star beklemesin. bir diyarbakırspor olup "tazameta" gibi adamları keşfetmemiz için uzun yolumuz var ...

Yorum

• Serdar Bali olsun bence kendisi demiyormu diplomam olsa Trabzonspor'da denerim diye

Yorum

• Artık ne zaman olur bilmiyorum ama Şenol Güneş'i getirilip uzun yıllar takımın başında kalmalıdır.
                                Més Que Un Club

Yorum

Çalışıyor...
                                X