Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric'ten red yanıtını almak 2 haftamızı aldı alternatif oyunculara yönelmemiz devre arasını bulur.
    Bordomavi.net

Yorum

• Yahu yine bi adama takilip kaldik.. Dunyada baska sol acik mi kalmadida illede gabric diyoruz.. Bana kalirsa bunlar transfer yapmayacagimizin gostergesi.. Insallah yaniliyorumdur..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haber61
        Hadi ya bu kötü oldu

İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nedir yani yahu bu Gabric, 23 yaşına kadar kimse almamış , isteyende bir biz varız...
        Ve tiraji komik olan , adamı Avrupa kupalarında oynatamayacak olmamıza rağmen , peşinde deli divane , Mecnun olduk...
        Saçmalıyoruz...
        Gabric ile bu kadar uğraşacağımıza sağ bek alalım sağ bek....
        Eskisi vermiyor yenisinden isteyecekmişiz???

Sinirlendim yine ,yeniden...!

Sağ bek ve İbrahim AKIN'ı alalım bitsin bu çile
        23 yaşına kadar kimse görmemişmi demek biraz abes kaçar peki Engini bu zamana kadar kimse görmemişmiydi veya Tjikuzuyu kötü transferlermi bunlar..?
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hajduk Split Gabriç'i Vermedi
          03 Ağustos 2009 / 16:45

Hırvat futbolcu Gabriç transferinde can sıkıcı gelişme...

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Hajduk Split kulübünden Gabriç için iyi haber gelmediğini söyledi.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, Hırvatistan Birinci Ligi takımlarından Hajduk Split Kulübü'nden bekledikleri haberin olumsuz olarak geldiğini belirterek� "Oyuncunun kulübü bize bugün Gabriç'i veremeyeceklerini söyledi .Bizde şimdilik kaydıyla bu futbolcudan vazgeçtik. Ancak Hajduk Splitte yeni yönetim henüz göreve başlamadı. Yeni yönetim göreve başlayana kadar bu transfer olmayacak.Yeni yönetim görevi devraldıktan sonra transfer için girişim daha yapacağız�dedi.
          Traji komik bi transfer hikayesi gülsekmi ağlasakmı

Yorum

• bonservisi elinde olmadıktan sonra biz hemen bir oyuncuyu alamayız,bir tane rahat transfer hatırlamıyorum valla..
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• hayırdır?? oyuncuyu hacısalihoğlu mu almaya çalışıyordu da sallıyorsunuz adama?

Yorum

• 3 kulvarda mücadele edecek büyük bir takım 2 tane forvetlemi yola çıkar anlamak mümkün değil...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Ulan ne Gabric'miş bee, Mahmut Aksu'yu bıraksaydık bu kadar sürede Huntelaar'ı bile almazdıysa adımı değiştiririm ..

Adam zaten Avrupa Ligi'nde oynamayacak, klübü de nazlanıyor, vermek istemiyor, ne diye bu ısrar anlamıyorumki, dünyanın tek yetenekli sol açığı sanki .. Ey Allah'ım sen sabır ver ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi ya bu kötü oldu

23 yaşına kadar kimse görmemişmi demek biraz abes kaçar peki Engini bu zamana kadar kimse görmemişmiydi veya Tjikuzuyu kötü transferlermi bunlar..?

Abes kaçmaz Emrahcım , Hırvatistan gibi futbolcu ihrac eden bir ülkede , hele birde ülkenin en göz önünde bulunan klübünde 23 yaşına kadar herhangibir "a" klas ligin ortasıra takımlarının bile dikkatini çekmeyi başaramayan bir futbolcu isen , orada kalmaya devam etmelisin , her ne kadar gözlerinde Syzmek ateşi varsa bile

Sağbek ve İbrahim AKIN....
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• ne futbolcuymuş bu gabriç görende messiyi alıyoruz,sanırlar.eller gidiyor yaya bizim yönetim yaya.ben yine iddia ediyorum.bu yönetim adam daha almayacak.2 3 hazırlık maçı kazanmakla bu iş olmaz sonra kafayı çok vurursunuz.gecen sene bir yusufu almamakla şampiyonluğu kaybettiniz.aynı durum bu senede olursa bu taraftar sizi asla unutmaz.
                      imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• ben alınmasını istemiyorum şahsen, hırvat liginden bile bir futbolcu alamıyoruz malesef yöneticiler bu işi bilmiyor, zamanında bir zuravski bir yusuf ve bu sene de fatih örneğinde olduğu gibi faturası taraftara çıkacak yine...

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabi ki konu transfer olabilirliği olunca ve kulüpte Trabzonspor olunca benim bildiğim %20, %80 den çok daha büyük ihtimaldir..
                          Kız arkadaşı veya hanımını unutmayalım arkadaşlar,kesin şehri beğenmezler..
                          Bu iki buçuk saat önce yazdığım mesaj..
                          Matematik nasıl ama...
                          Şimdi de bu Bozöyük'lü oyuncunun gelme ihtimalini hesaplayacağım..

Yorum

• Geçen sene Mahmut Aksu iyi yapıyodu bu işleri bu sene o pek ilgilenmiyo galiba yoksa şimdiye kadar 3-4 oyuncu daha alırdık..

Yorum

• elalem kimleri alıyor biz kimleri alamıyoruz, düşünmek lazım...

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayırdır?? oyuncuyu hacısalihoğlu mu almaya çalışıyordu da sallıyorsunuz adama?
                                Yok canım..
                                Bizim bakkal alacaktı ya,ona kızıyoruz beceremedi diye..

Yorum

Yükleniyor...
                                X