Kacsa kac.Tanidigim bütün Ruslar Bayram ediyor gitti diye.Adam 2 senedir bir UEFA Cup sezonun dan yasiyor.Umut tan better Gol kaciriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇift forvet oynarsak 2. forvet olarak Alanzinho veya Yattara'yı kullanabiliriz.Forvet transferinin gündeme gelmemmesi bu ihtimali güçlendiriyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Acaba sırt reklamı alsak güzel bir transfere para çıkar mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba sırt reklamı alsak güzel bir transfere para çıkar mı?
Abi gs iki yılda sponsor gelirlerini 17 den 108 milyon dolara çıkardı biz niye yapamıyoruz
Yorum
-
ben bazı tarftarlarımızı kardeşlerimizi çözmüş değilim yha kaliteli yıldız futbolcu pahalı olur tabiki bu takıma iyi bi oyuncu alınacksa oda tabiki doğal olarak pahalı olacak kalinic yazılıyo pahalı keza sharbini soru işareti emir bajrami öle e ne olacak böle ya tmm maddi imkanlar olmayabilir fakat yaparsınız borç bu adamların yaşı 20 21 da ne olcak çok mu sıkıştın 1 sene oynat krallar gibi oynar satarsın bunların kalitesi belli para konusu bizim gibi maddi sıkıntı çeken klupler de bu tip transferlerde konuşulmaz eh adam 29 30 yaşında felan olur alınmaz ama bunlar genç yetenek yha iki tane topçu bu sonuçta seneye yapmayın transfer zaten kadro çok genç alın kalinicle sharbini yi kapansın bakın taraftar sonra nasıl sahip çıkyo bu takıma eksik bu imkan zorlanıp bu iş bitirilmeli
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından 50 pozisyona girip sadece 4-5 tane atmaz bu adamlar.
Zamanında Gökdeniz-Fatih,Yattara-Fatih ikilisi forvette oynamış çok etkili olmuşlardı.Gökdeniz'in Alanzinho'dan fazlası hızı ve fizik olarak daha güçlü olması.
Broos'un Alanzinho'yu sol açık olarak değerlendirmemesini oynatmak istediği sistemi de gözönüne alarak çok doğru buluyorum.Bordomavi.net
Yorum
-
Zafer Yelen'i daha önce hiç izlememiştim bize geldikten sonra hazırlık maçlarında izledim ve bende çok iyi izlenimler bıraktı sakatlıktan çıkmış o haliyle...
Eğer sakatıktan çıkmış hali buysa kendine tam olarak geldiğinde Colman forma yüzü göremez, çok iddialıyım bu konuda...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pogrebnyak i almaliyiz veya alabilirdik demek istemedim.
Pogrebnyak 4.5 a aliniyorsa onun kalitesine yakin bir forvet de pekala 2-5 -3 milyon euroya alinabilir.
Hersey hallolur,yeter ki istek olsun,kararlilik olsun.
Bu kararliligi bizim yönetimde göremiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZafer Yelen'i daha önce hiç izlememiştim bize geldikten sonra hazırlık maçlarında izledim ve bende çok iyi izlenimler bıraktı sakatlıktan çıkmış o haliyle...
Eğer sakatıktan çıkmış hali buysa kendine tam olarak geldiğinde Colman forma yüzü göremez, çok iddialıyım bu konuda...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
beyler ben bi yorum yapmadım farkındaysanız sadece paylaştım isteyen istediği şekilde yorumlasın haberi haber takanın haberi yayınlayan medyatrabzon...En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 17:34.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZafer Yelen'i daha önce hiç izlememiştim bize geldikten sonra hazırlık maçlarında izledim ve bende çok iyi izlenimler bıraktı sakatlıktan çıkmış o haliyle...
Eğer sakatıktan çıkmış hali buysa kendine tam olarak geldiğinde Colman forma yüzü göremez, çok iddialıyım bu konuda...
Yorum
-
İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo´da forvet istiyor bunu biliyorum
tekrar belirteyim... icimde bir his sessiz sedasiz bir Forvet transferi yapilcak diyor...
buda taninan biri olcak"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum