Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric Geldi mi , Kadrodan Kesilecek Olan Oyuncu Bence Colman Olmalı.

Alanzinho Her Zaman 11'de Olmalı , Kuşkusuz Takımın En Yaratıcı Oyuncusu Valla Abartmak Gibi Olmasın Forvetlerimizden Bile Gol'e Daha Yakın ..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl oynuyor peki iyimi bari
      İkinci yarı bir kısmını izleyebildim ben de. İLeri geri çalışıyor. Klas bir futbolcu belli ama sanki fiziksel olarak biraz zayıf ve güçsüz. Ya yaşı ile alakalı ya da sezon başı henüz hezır değil.

Şİmdi cok güzel bir orta yaptı. Ortaları gayet güzel ama.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi bir oyuncu takıma katkısı var ama Colman olmasa eksikliğini fark etmeyiz bence.
        Yedekte düşündüğümüz futbolcular gayet yetenekli bugün bi Colman-Tjikuzu-Selçuk üçlüsü ile Zafer-Ceyhun-Engin üçlüsü aşağı yukarı aynı görevi görebilir yedek kadromuz gayet zenginleşti bence bu sene geçen seneden daha iyi olacak..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

İyi bir oyuncu takıma katkısı var ama Colman olmasa eksikliğini fark etmeyiz bence.
          Duruşu Yeter
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Geçen senenin büyük kısmında Colman'ı tam sol açık olmasa da sola yakın oynattık mecburen.. Ama görüldüğü gibi sola yakın Colman oynayamaz..

Bu sene ortada şans daha fazla bulursa bence geçen seneden çok farklı bir Colman seyderebiliriz.. İyi oynadığı 2 maç hatırlıyorum geçen sene takımın çehresini inanılmaz değiştirmişti..

Takımın oyununu etkileyebilecek birisi..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Benim de anlatmak istediğim buydu zaten..Yönetim takım bulursa geldiği paraya satsınlar daha iyilerini bulabiliriz...
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak owenank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İkinci yarı bir kısmını izleyebildim ben de. İLeri geri çalışıyor. Klas bir futbolcu belli ama sanki fiziksel olarak biraz zayıf ve güçsüz. Ya yaşı ile alakalı ya da sezon başı henüz hezır değil.

Vay be futbolcularda yaşlanıyo güçden düşüyo hep tuhafıma gitmiştir küçüklüğümden beri futbolu bırakana kadar hep iyi oynayacak diye düşünürdüm bakalım messi falan yaşlanınca nasıl olacak yada Alanzinho
                En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 17:55.

Yorum

Colman bu takımda banko oynar rahat ol Koray
                  Orta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz Emrahcım...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak owenank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rothen'in En İyi Özelliği Orta Açmasıdır Zaten , Rothen'i Rothen Yapan Ortalarıdır Desek Daha İyi Olacak .

Yorum

• şu söz gerçekten sinir oluyorum yok alanzinhoya okadar para verilirmi git afrikadan topçular getir çok biliyosan sen getir çok akıllı bir yöntemse niye kimse afrikaya yönelmiyor
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Vay be futbolcularda yaşlanıyo güçden düşüyo hep tuhafıma gitmiştir küçüklüğümden beri futbolu bırakana kadar hep iyi oynayacak diye düşünürdüm bakalım messi falan yaşlanınca nasıl olacak yada Alanzinho
                        O Zaman Yattara Yaşlandı mı Hiç Çekilmez

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz Emrahcım...
                          Ucunda şampiyonluk varsa Colman yedekte hatta tribünde beklesede olur birlikte izleriz maçı

Yorum

• İçimden bir ses tribünlerimizin bu akşam birlik beraberlik içinde bağıracağını sööylüyor

Yorum

• forvetlerimize haksızlık yapıyorsunuz adamları resmen kazma ilan ettiniz . Geçen sene 15 gol atmıştı gökhan ki on taneye yakın şutu da direkten döndü şanssızdı yani biraz, adamı iyice ayağa aldınız unutmayınki fatih tekkenin önünde 2006 yılıydı heralde gol kralı oldu bu adam . Bu sene baroşun 3-4 tane penaltı golu var .
                              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• BUGUN STAD Fatih tekke sesleriyle inleyebilir.................
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X