Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman sorun ne,forvet almaya gerek yok..
    Ben guveniyorum hoca da guveniyor almıyolar..
    Hazırlık maçlarında tek gol atamamış. Antremanlarda isteksiz olan ve her türlü maçta sürekli gol kaçıran bir golcüye ben güvenmiyorum şahsen. Yönetim de güvenmiyor, hoca da güvenmiyor. Ancak F.Tekke gibi bir adamı almama gibi bir yanlış yaptıkları için takıma uygun golcü bulamıyorlar. Buldukları da bütçeyi baya aşıyor.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok yok yok

gabriç bu hafta olabilir.ağustos 20 ye sarkarsa vazgeçebiliriz.buhafta netlik kazanır.olmazsa başka isim forvet ve başka mevkiye genç isimler bakılıyomuş şartlar oluşursa alınacak
      Bence transfer yapmayacagiz.
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bayern Münchenden Denizi isitoymusuz

alacakmısın

Yorum

• ...edit...
          En son Alika87 tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 01:45.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alacakmısın
            alabilirsin tabi, bayern zaten onu ilk takim icin düsünmüyor, yoksa ondan daha genc olan mülleri almazdi kadroya, yani biraz parayla, yada kiralik satis opsiyonuyla alabilirsin onu bence...
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Gabriç alınırsa transfer kapanır.
              Şu anki mantaliteyle 1 transferden fazlasını beklemek mucize olur.
              Avrupa Ligiden Play off turunda kesinlikle seribaşı olamayacağımız için, avrupanın üst düzey takımları bizi bekliyor olacak.
              3 bölgede sıkıntı varkende gruplar için umutlu olmamak gerekiyor.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• arkadaslar yeri degil ama sivasspor kac ön eleme oynicak birisninlen idaaya girdimde ben 2 dedim o 1

Yorum

• İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hazırlık maçlarında tek gol atamamış. Antremanlarda isteksiz olan ve her türlü maçta sürekli gol kaçıran bir golcüye ben güvenmiyorum şahsen. Yönetim de güvenmiyor, hoca da güvenmiyor. Ancak F.Tekke gibi bir adamı almama gibi bir yanlış yaptıkları için takıma uygun golcü bulamıyorlar. Buldukları da bütçeyi baya aşıyor.
                  Hazırlık maclarında İsaac 3 gol attı Ergin 2 gol attı..
                  Hazırlık macları kesinlikle ölçü olamaz..
                  Fatihi benim kadar isteyen yoktu ama Hocanın sisteminin tek forvet oldugunu ogrendikten sonra bu sistemde Fatihe ihtiyac olmadıgını dusunuyorum..Fatih gelir ise Gokhan ile Umut yedek kalır..Aynı zamanda Erende nasıl olsa oynuyamıcam diye moral bozuklugu hisseder..
                  Bana göre şuan Süper Ligin en iyi forveti Gokhan Unal,ben Gokhanın yedek kalmasına razı degilim,Gokhanın yedek kalıp takımda sorunlar cıkarmasına razı degilim..
                  Ama çift oynucaksak kesinlikle kaliteli forvet lazım derdim,sizden cok ben forvet isterdim,hatta biraz eski mesajlara bakarsanız ne kadar cok forvet istedigimi gorebilirsiniz..

Yorum

arkadaslar yeri degil ama sivasspor kac ön eleme oynicak birisninlen idaaya girdimde ben 2 dedim o 1
                    Hemen al kazandın 2 eleme

Yorum

Hemen al kazandın 2 eleme
                      tesekürler

arkadaslar bochum macindan cok güzel vieodlar cekdim isteyen özel mesaj atabilir

baris memislen olmaz sag kanat ya yattara hemen iyilesirse iyi olur yada transfer lazim o kanata

Yorum

tesekürler

arkadaslar bochum macindan cok güzel vieodlar cekdim isteyen özel mesaj atabilir
                        Özele ne gerek var Upload et,ilgili başlıga koy herkes izlesin

Yorum

Özele ne gerek var Upload et,ilgili başlıga koy herkes izlesin
                          he dogru ben yarin youtube yüklerim
                          engin baytar tam gercek bi trabzonsporlu taraftarlar cagiryo onu geliyo ts ambelemini öpiyo

Yorum

• Gabric Transferi Bitiyor
                            27 Temmuz 2009 18:33
                            Gabric'in hafta sonuna kadar Trabzonspor'a resmi imzayı atması bekleniyor.

Yorum

he dogru ben yarin youtube yüklerim
                              engin baytar tam gercek bi trabzonsporlu taraftarlar cagiryo onu geliyo ts ambelemini öpiyo
                              Elin gavuru da öpüyor o amblemi..
                              Amblemle olcak iş degil,ama Trabzonsporlu olabilir..

Yorum

Elin gavuru da öpüyor o amblemi..
                                Amblemle olcak iş degil,ama Trabzonsporlu olabilir..
                                enginin sari karti gereksizdi selcuga biseler diyodu hakem gelip sari kart verdi hic nedeni yokken

transferde kimlerin pesindeyiz bilen varmi GÜNEBAKIS da turgut u aliyoz diyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X