İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yok yok
gabriç bu hafta olabilir.ağustos 20 ye sarkarsa vazgeçebiliriz.buhafta netlik kazanır.olmazsa başka isim forvet ve başka mevkiye genç isimler bakılıyomuş şartlar oluşursa alınacakSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayern Münchenden Denizi isitoymusuz
alacakmısın
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealacakmısın
Yorum
-
Gabriç alınırsa transfer kapanır.
Şu anki mantaliteyle 1 transferden fazlasını beklemek mucize olur.
Avrupa Ligiden Play off turunda kesinlikle seribaşı olamayacağımız için, avrupanın üst düzey takımları bizi bekliyor olacak.
3 bölgede sıkıntı varkende gruplar için umutlu olmamak gerekiyor.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazırlık maçlarında tek gol atamamış. Antremanlarda isteksiz olan ve her türlü maçta sürekli gol kaçıran bir golcüye ben güvenmiyorum şahsen. Yönetim de güvenmiyor, hoca da güvenmiyor. Ancak F.Tekke gibi bir adamı almama gibi bir yanlış yaptıkları için takıma uygun golcü bulamıyorlar. Buldukları da bütçeyi baya aşıyor.
Hazırlık macları kesinlikle ölçü olamaz..
Fatihi benim kadar isteyen yoktu ama Hocanın sisteminin tek forvet oldugunu ogrendikten sonra bu sistemde Fatihe ihtiyac olmadıgını dusunuyorum..Fatih gelir ise Gokhan ile Umut yedek kalır..Aynı zamanda Erende nasıl olsa oynuyamıcam diye moral bozuklugu hisseder..
Bana göre şuan Süper Ligin en iyi forveti Gokhan Unal,ben Gokhanın yedek kalmasına razı degilim,Gokhanın yedek kalıp takımda sorunlar cıkarmasına razı degilim..
Ama çift oynucaksak kesinlikle kaliteli forvet lazım derdim,sizden cok ben forvet isterdim,hatta biraz eski mesajlara bakarsanız ne kadar cok forvet istedigimi gorebilirsiniz..
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar yeri degil ama sivasspor kac ön eleme oynicak birisninlen idaaya girdimde ben 2 dedim o 1
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen al kazandın 2 eleme
arkadaslar bochum macindan cok güzel vieodlar cekdim isteyen özel mesaj atabilir
baris memislen olmaz sag kanat ya yattara hemen iyilesirse iyi olur yada transfer lazim o kanata
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületesekürler
arkadaslar bochum macindan cok güzel vieodlar cekdim isteyen özel mesaj atabilir
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzele ne gerek var Upload et,ilgili başlıga koy herkes izlesin
engin baytar tam gercek bi trabzonsporlu taraftarlar cagiryo onu geliyo ts ambelemini öpiyo
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehe dogru ben yarin youtube yüklerim
engin baytar tam gercek bi trabzonsporlu taraftarlar cagiryo onu geliyo ts ambelemini öpiyo
Amblemle olcak iş degil,ama Trabzonsporlu olabilir..
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElin gavuru da öpüyor o amblemi..
Amblemle olcak iş degil,ama Trabzonsporlu olabilir..
transferde kimlerin pesindeyiz bilen varmi GÜNEBAKIS da turgut u aliyoz diyo
Yorum
Yorum