Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eee Saat 1 Oldu Telefon Görüşmesi Yapıldı mı ?
    900 lü hat olayı mı var

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eee Saat 1 Oldu Telefon Görüşmesi Yapıldı mı ?
      kim kimi aricaki?

Yorum

• Hoca sol açık diyor haklı olarak da alınacak sol açık kime gol pası verecek ? Sol açık kadar "golcü" de lazım bu takıma. Hoş yönetim "5 forvetimiz" olduğundan bahsediyor ama bunların "gol" atamadıklarını söylemeyi unutmuş olmalılar. Hatırlatmakta fayda olacaktır sanırım.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• yok yok yok

gabriç bu hafta olabilir.ağustos 20 ye sarkarsa vazgeçebiliriz.buhafta netlik kazanır.olmazsa başka isim forvet ve başka mevkiye genç isimler bakılıyomuş şartlar oluşursa alınacak
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ön libero yazilmis olabilir, ama genelde sag bek oynuyordu ve bnce o kadar fena da degildi, en azindan serkandan daha iyi...
            Bu adam A takımla hiç maça çıkmamıs nasıl izledin ki??
            Canlı mı izledin??
            Hem daha 19 yasında eger Serkandan iyise cok iyi bi yatırım olur..

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca sol açık diyor haklı olarak da alınacak sol açık kime gol pası verecek ? Sol açık kadar "golcü" de lazım bu takıma. Hoş yönetim "5 forvetimiz" olduğundan bahsediyor ama bunların "gol" atamadıklarını söylemeyi unutmuş olmalılar. Hatırlatmakta fayda olacaktır sanırım.
              Abi artık takımın sisteminde bizim forvet diye tabir ettigimiz oyuncudan sadece 1 tane oynatılıyor...
              Diyelim ki cok iyi bi forvet aldık,İlk 11 e koyduk:
              Gokhan ile Umut yedek mi beklicek??

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adam A takımla hiç maça çıkmamıs nasıl izledin ki??
                Canlı mı izledin??
                Hem daha 19 yasında eger Serkandan iyise cok iyi bi yatırım olur..
                renkdas

sen karistirdin galiba
                alacagimiz oyuncu budur

sag bek ve 26 yasinda

Yorum

Abi artık takımın sisteminde bizim forvet diye tabir ettigimiz oyuncudan sadece 1 tane oynatılıyor...
                  Diyelim ki cok iyi bi forvet aldık,İlk 11 e koyduk:
                  Gokhan ile Umut yedek mi beklicek??
                  Gol atamıyorsa bekleyecek tabi. Niçin aldık biz Gökhan'ı gol kaçırması için mi ?
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renkdas

sen karistirdin galiba
                    alacagimiz oyuncu budur

sag bek ve 26 yasinda
                    Evet karışmış iki tane aynı isimde adam var

Yorum

Gol atamıyorsa bekleyecek tabi. Niçin aldık biz Gökhan'ı gol kaçırması için mi ?
                      Kusura bakma ama benim yedegimde 6 milyon euroluk forvet ile 3 milyon euro teklif edilip satılmayan forvet oturuyorsa fazla lüks olur...
                      Hem bana göre Gokhan tekli sistemde çok başarılı olucak..

Yorum

Kusura bakma ama benim yedegimde 6 milyon euroluk forvet ile 3 milyon euro teklif edilip satılmayan forvet oturuyorsa fazla lüks olur...
                        Hem bana göre Gokhan tekli sistemde çok başarılı olucak..
                        Oturmasın işte ben de onu diyorum. Gol atsın, saç baş yoldurmasın ilk 11'de yer alsın her maç.

Yorum

Oturmasın işte ben de onu diyorum. Gol atsın, saç baş yoldurmasın ilk 11'de yer alsın her maç.
                          O zaman sorun ne,forvet almaya gerek yok..
                          Ben guveniyorum hoca da guveniyor almıyolar..

Yorum

• enginin süper vieodsunu cekdim macda ts amblemini öpiyo

Yorum

• Bayern Münchenden Denizi isitoymusuz

Yorum

• yönetimden istenilen tam olarak nedir

1.umutu satmadan 4. bir forvet almak

2.ya da umutu satılık listesine çıkarıp
                                iyi bir fiyat gelirse satmak ve
                                yerine iyi bir santrafor almak

3.ya da umutu ne olursa olsun satmak
                                ve yerine iyi bir santrafor almak

4.ya da forvet almamak

çift santrafor oynarsak 1. madde en mantıklısı gibi duruyor
                                fakat bu durumda 78 tane orta saha oyuncumuzun sadece 4 ü sahada olacak
                                3 ü klbede olsa 71 ine kiralayacağımız loca parasıyla süper bir forvet alabiliriz

tek santrafor oynarsak
                                1. madde akıl karı değil zira gökhan klübede durmaz umut da tribünde
                                2. madde de iyi teklif gelmezse umutu toparlamak zor olur kanımca
                                ve bu durumda 3. maddeye mecbur kalırız bu da klübün bu denli yüksek risk içeren bir zamanda büyük kredilen çekmesini gerektireceğinden iktisadi açıdan nerden baksanız tutarsızlık nerden baksanız ahmakça
                                4. madde ise kanımca mantıklı olandır
                                gökhan bu ligdeki en iyi santrafordur 13 trilyonluk bir adam TS'da klübede çürütülemez
                                sakatlanırsa da umut yerine oynar
                                gökhan sakatlanacak diye arkasında semihi bekletecek halimiz yok
                                tıpkı zlatan sakatlanır diye barca nın arkasında eto yu bekletemeyeceği gibi
                                ikinci seçenek elbette birincisinden daha alt kalite olacaktır
                                bunu zilyonuncu kere yazışım ama anlatamadım gitti...

Yorum

Yükleniyor...
                                X