Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar forvet isteme hakkına sahiptir.

Amma velakin aslolan sahada oynayan oyunculardır.

Taraftarın işi de onlara dstek olmak.

Onların işini zorlaştırmak değil.

Son derece doğru tespitte bulunmuş umut. Kimi istiyorsa istesin taraftar.

Maçın ortasında takımın moralini bozmasın.

Daha iyi bir forvetin talep edileceği yer stadyum mudur allah aşkına?
    Maç sırasında bu takımın oyuncuları sahada ter dökerken?

Bunun tek anlamı vardır, size güvenmiyorum, başkasını istiyorum.

Helal olsun umut a .
    Dobra dobra söylemiş.

Yorum

• kimse laf olsun diye fatih tekke tezahuratı yapmaz umut sor bakalım kendine neden yapıyorlar bu tezahuratı. tekke bu takımda oynarkende baskı vardı şimdide var tekke o baskıya rağmen gol atıyorduda sen neden atamıyorsun...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut bunu söylemişse bence dibine kadar doğru söylemiş.

Takımdan gönderilmesi değil, direk elinin öpülmesi lazım...

Maç içinde yönetimle inatlaşmak için, topçuların moralini bozmak uğruna "fatih tekke" diye bağıracak bir grup varsa ortada az bile söylemiş.

Ben olsam daha da ağırını söylerdim.

bence de umut hakli. fatih tekke'nin artik alinmayacagini bile bile stada gelip "fatih tekke" diye bagirmak bu takima ihanettir.

Yorum

• Bunun adı baskı falan değil.

Bunun adı terbiyesizlik.
          Düşmanın dahi veremeyeceği zararı kendi takımına verene ne nedir?

Miaksoy güzel söylemiş.

Yorum

• Neyse burası Fatih Tekke başlığı değil,ondan yazmak istemem daha fazla.
            Arkadaşlar da kusura bakmasınlar.
            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• "Artık ben de Fatih abinin gelmesini istiyorum. Tribünlerin baskısı ve tezahüratları nedeniyle istediklerimizi yapamıyoruz" dedi.

Tabii ki onunla oynamayı isterim. Ancak tribünlerin de sabırlı ve anlayışlı olmasını diliyorum

Ne yapalım, artık gelecekse gelsin diyoruz

Artık ne yapalım gelecekse gelsin diyoruz. Aksi halde hep bu baskıyı bize hissettireceklerse işimizi zorlaştırırlar o kadar.

Söylediği iddia edilen cümleler bunlar. Yönetim Fatih transferinden vazgeçtik dediği yerde sen çok konuşmamalısın. Çünkü lafların sağa sola çekilir. Çık işini yap, bahane arama. En son bu mantık yapısını Ömer Rıza'da hatırlıyorum. Daha Trabzonspor'a gelirken "Denizlispor'da çok taraftar baskısı vardı. Bizi çok etkiledi. En korktuğum şey bu. Umarım bunu Trabzonspor'da yaşamam" diyordu. Sonra da ipe un serdi malum. Çık işini yap.
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 08:39.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak miaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence de umut hakli. fatih tekke'nin artik alinmayacagini bile bile stada gelip "fatih tekke" diye bagirmak bu takima ihanettir.
                Doğru diyorsun.
                İstedik,alınmadı ve kapandı.
                Daha fazla uzatmanın ve takıma zarar vermenin bir manası yok.

Transfer dönemi kapandığında bile çıkıp "Fatih Tekke'yi transfer edin" dersek,en büyük ayıbı ozaman yaparız.
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Umut kendisi uzatıyor Fatih Tekke işini. Çıkıyor demeç veriyor (Eğer doğruysa). Sonra da taraftardan dert yanıyor Fatih lehine tezahuratta bulunuyorlar diye. Sen böyle demeç verirsen tekrar alevlendirirsin. Az konuş çok iş yap. Fatih konusu ancak böyle gündemden düşer, öyle medyaya demeç vererek değil
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Daha yeni hazırlık maçında gol kaçtığında bağırmadılar mı fatih tekke diye?

Bunun uzatması kısaltması yok.

Tribündeki taraftarın işi destek vermek...

Her maç birileri hönkürecek, topçular da etkilenmelerine rağmen susacaklar?

Çok şey istiyorsunuz haberiniz olsun..

Sidik yarışına geerk yok.

Taraftar işini mi yapıyor ki topçudan işini yapmasını bekliyorsunuz?

Taraftar destek yerine köstek oluyorsa topçu da bundan şikayet edecektir.

Yapması gereken zaten budur.

Susmak değil.

Yorum

• SEZON ÖNCESİ GÖRDÜKLERİM
                      27.07.2009 09:41

Trabzonspor yönetimi bu sezon öncesi transfer piyasasında fazla gözükmeyince doğal olarak taraftarda daha liglerle başlamadan umutsuzluk baş gösterdi!

Ama bana göre Trabzonspor yönetimi geçen sezondan daha iyi nokta transferler yaptı.

Yeterli mi?

Tabiî ki yeterli değil! Yönetimde bunun farkında. Bu sebepten hala bir solaçık almanın uğraşı içersinde. Bana göre sağ bekte oynayabilecek bir futbolcunun da peşinde de olmalılar.

Yaptığı sezon öncesi hazırlık çalışmalardan sonra oynanan hazırlık maçlarında alınan skorlara bakarsak başarılı ve umut verici bir görüntü var ki; oynadıkları rakiplerde geçmiş yılların aksine güçlü takımlar!

Maçlarını 4-1-4-1 düzeninde oynamalarına karşın bu şablonun Trabzonspor için çok geçerli olmayacağı açıkça ortada. Hugo broos anladığım kadarı ile elindeki mevcut kadroya göre bir oyun sistemi uygulamak zorunda kalıyor.

Trabzonspor’u dört büyüğün içinde geçen yılki kadrosunu bozmadan eksik ama doğru takviyeler yapıp bir adım önde görüyorum. Tıjıkuzu’yu alarak en çok sıkıntı çekilen yerine takviye yaptı. Forvette yedek sıkıntısı çekiyorken Engin’i transfer ederek orada rekabet yarattı. İki tane her an oynayabilecek futbolcu alarak kulübesini takviye yaptı. Ama yine sol açık ve sağ beke ihtiyacı var!

Takımda en önemli sorumluluk Gökhan’a düşüyor. Çünkü herkesin sevdiği ve alınmasını istediği Fatih Tekke’nin yerinde oynuyor. Ben buradayım bu takımı atacağım gollerle şampiyonluğa taşıyacağım mesajını vermeli ve yönetimi rahatlatmalıdır.

Tjikuzu’u kesicilik ve pas dağıtmada arkadaşlarına çok katkıda bulunacaktır. Colman ve Selçuk’un bu sezon Tıjikuzu sayesinde takımlarına büyük katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Yıldız olup olmadıkları bu sene ortaya çıkacaktır. Bence kilit nokta ikisidir. Eğer Trabzonspor şampiyon olacaksa onların sayesinde olacaktır.

SERDAR BALİ / STAR
                      maraton.com.tr

Yorum

• ..........
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 09:07.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne demek sidik yarışı? Yakıştıramadım. İyi daha yorum yapmayız
                          Yanlış anlama üstadım.

Taraftar - futbolcu arasında bu konunun döndürülmesinden bahsediyorum.

Sana karşı değil aman abi.!!

Yorum

• Kusura bakma Mehmet özür dilerim yanlış anlamışım şu alınganlık hastalığından kurtulmam gerek

Yorum

• lig başlamak üzere ve biz hala bir forvet takviyesi yapmadık yazık olacak bunca emeğe, geçen yıl olduğu gibi...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Hajduk je u petak (24. srpnja) oko 12.00 sati poslao u HNS popis igrača za nastup u Europskoj ligi. Procedura ide ovako: Hajduk šalje popis u HNS na verifikaciju, a iz Kuće nogometa se popis šalje u UEFA-u. Nakon što Krovna europska nogometna organizacija potvrdi popis vraća ga u HNS i Hajduk.

Na Hajdukovom popisu je 26 igrača:

1. Danijel Subašić
                                4. Anthony Šerić
                                5. Jurica Buljat
                                6. Ivo Smoje
                                7. Hrvoje Vejić
                                8. Krešo Ljubičić
                                9. Nikola Kalinić
                                10. Senijad Ibričić
                                11. Srđan Andrić
                                12. Vjekoslav Tomić
                                13. Ante Vukušić
                                14. Marin Tomasov
                                15. Drago Gabrić
                                16. Thiaguinho
                                17. Ivan Strinić
                                18. Mirko Oremuš
                                20. Josip Skoko
                                21. Ivan Rodić
                                22. Mario Maloča
                                24. Mario Tičinović
                                25. Dante Stipica
                                26. Goran Rubil
                                27. Mario Brkljača
                                28. Boris Pandža
                                30. Rafael Paraiba
                                50. Florin Cernat

http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=75

Gabric büyük bir ihtimalle Uefa maçında forma giyecek . Bu da demek oluyor ki bizim Avrupa maçlarımızda yer alamayacak .
                                En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 09:41.

Yorum

Yükleniyor...
                                X