İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabib Habibou (Trabzonspor) Racing GenkÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabib Habibou'nun peşindeyiz galiba..Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvete yedek oyuncu alınacagına erene sans verilmeli...onceliği sol açık transferine vermeliyiz
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 ay önce de vardı o yazı sadece izlenildi transfer için girişimde bulunulmadı."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Vallahi icimde sanki bir bomba var, bize sol acik lazim degil. bize santrofor lazim,ama acilen. Dünyada bizim takim kadar az santrofor olan kulüp yoktur. Ben Eren'i saymiyorum. Kupa,Lig,Avrupa,Milli maclar var,biz Umut ve Gökhan la koskocaman lige cikiyoruz. Okadar Komik geliyor bana,bunu 12 yasdaki cocuk görür,. Ben Gabric in gelmesini istemiyorum,onun yerini dolduracak veya hemen ayni yerine getiren cok oyuncumuz var. yazik olur ve bana kalirsa Gabric gelirse hoca Alanzinhoyu kesecektir.
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyiiii sadece izliyoruz zaten anlaşılan hafta sonuna kadar net bi transfer olmayacak..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Chahed vor Abflug in die Türkei
26. Juli 2009 13.59 Uhr, F. Witte/J. Schulz
Ex-Hertha-Star Sofian Chahed steht kurz vor dem Wechsel in die Türkei.
Wie B.Z. erfuhr, ist der Berliner mit Trabzonspor fast einig. Chaheds Vertrag bei Hertha wurde trotz mündlicher Zusage nicht
verlängert. Der Verteidiger: „Ich wurde verarscht!“
Sofian soll bei Trabzon für drei Jahre unterschreiben, sobald dort ein Platz für einen ausländischen Profi frei wird. Chahed: „Mein Berater und ich sind in Gesprächen, es wird bald eine Entscheidung geben.“ Mit dem Wechsel in die Türkei entscheidet sich Chahed gegen Angebote aus Deutschland und Österreich. Sobald der Vertrag perfekt ist, will sich Chahed mit seinem nächsten Ziel beschäftigen: der WM 2010! Da Sofians Vater Kamel aus Tunesien stammt, könnte er für die Auswahl der Nordafrikaner spielen.
--
Berlin'in yerel gazetesine göre sag bek Sofian Chahed Trabzonspor'a cok yakin. Kontenjan bosaldiginda 3 yilligina imzalayacakmis. Ilerleyen günlerde bir karar verilecekmis."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvete yabancı beklemeyin boşuna o ismi geçin sadece izlendi
olursa sola farklı isimler olur sol tarafdan başka yabancı olmayacak1
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvete yabancı beklemeyin boşuna o ismi geçin sadece izlendi
olursa sola farklı isimler olur sol tarafdan başka yabancı olmayacakİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChahed vor Abflug in die Türkei
--
Berlin'in yerel gazetesine göre sag bek Sofian Chahed Trabzonspor'a cok yakin. Kontenjan bosaldiginda 3 yilligina imzalayacakmis. Ilerleyen günlerde bir karar verilecekmis.
Yorum
Yorum