Mehmet Yıldız demek, Alanzinho ve Gökhan'ın performansını 2 ile çarpmak demek..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yapabileceğimiz en kaliteli en kolay aradığımız özelliklerin çoğuna sahip olan yerli forvet transferini gerçekleştiremedik.Mehmet Yıldız daha mı ekonomik olacak?
Mehmet Yıldız sadece güçlü bir oyuncudur.Alınırsa faydalı olur ilerde top tutmak açısından fakat Mehmet Yıldız ın hava topları ve bitiricilik yönünden bize katkısı olmayacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba bu forvetleri mehmet yildizi satabilecekleri icin mi aldilar,bir ihtimal olabilir.
Mehmet yildiz tarzi bir oyuncu bizim aradigimiz oyuncu tipidir ama bu oyuncu mehmet yildiz mi olmalidir;bence hayir.
Ama alinirsa da karsi cikamam,aksine sahip cikarim ona....
Bence de Mehmet Yıldız tarzı itibariyle aradığımız, kapasitesi ve ahlakı nedeniyle bizden uzak durması gereken isimdir ..
Alınırsa mecbur sahip çıkacağız ..
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Kamanani nasil buldu bunlar ya. Okadar az paraya böyle yirtici forvet bulmak cok zor...Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspordaki djeoua olabilirmi hem mehmetten daha güçlü yapısı var..
Mehmet yildiz cok daha mantikli siradan bir yabanciya göre.
Bakalim neler olacak ama mehmet yildiz icin bir girisimimizin olacagini sanmiyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspordaki djeoua olabilirmi hem mehmetten daha güçlü yapısı var..O herif kendi ekseni etrafında dönene kadar bizim Alanzinho Avni Aker'in etrafında 3 tur atar .. Ayrıca yabancı hakkını bu herifle doldurmak ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, Fatih Tekke Stuttgart'a mi transfer oliyor ?
Saglam bir kaynak degil ama bu nerden cikti .. http://de.wikipedia.org/wiki/Fatih_Tekke
Stuttgart Gomezin yerini doldurabilecek bir Forvet ariyor.
Gomezi 30 Milyona sattilar.
Fatihi 2-3 Milyona almak cok akillica bir is olurdu Stuttgart icin.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStuttgart Gomezin yerini doldurabilecek bir Forvet ariyor.
Gomezi 30 Milyona sattilar.
Fatihi 2-3 Milyona almak cok akillica bir is olurdu Stuttgart icin.
Gerci fatih i bundesliga da görmek isterdim,insallah olur bu transfer."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaner'i alsalar ne güzel olurdu yaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanada ilginç geldi,sanki tipinde Koller havası var.Yalnız 2 tane golünün videosunu buldum ve taraftar çekmiş yani kalitesiz..bu arada taraftarlar çok seviyo zaten yüzyılın oyuncusu seçmişler.İşte videolar:
http://www.youtube.com/watch?v=uFYRq...eature=related
Adam öyle vasat bir Ligda dogru dürüst Gol atamamis, Erenden ne fazlasi olacak?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal den huntelaar i almak üzereydiler,sonunda fatihe mi düstüler?
Gerci fatih i bundesliga da görmek isterdim,insallah olur bu transfer.
Horst Heldt 2-3 Gün önce acikladi.
Vagner Love gelebilirmis.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gidişle onu da Kayserispor alır
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle Billy Millylerle olmaz bu isler.
Adam öyle vasat bir Ligda dogru dürüst Gol atamamis, Erenden ne fazlasi olacak?HY67...
Yorum
Yorum