Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Yıldız demek, Alanzinho ve Gökhan'ın performansını 2 ile çarpmak demek..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yapabileceğimiz en kaliteli en kolay aradığımız özelliklerin çoğuna sahip olan yerli forvet transferini gerçekleştiremedik.Mehmet Yıldız daha mı ekonomik olacak?
      Mehmet Yıldız sadece güçlü bir oyuncudur.Alınırsa faydalı olur ilerde top tutmak açısından fakat Mehmet Yıldız ın hava topları ve bitiricilik yönünden bize katkısı olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Acaba bu forvetleri mehmet yildizi satabilecekleri icin mi aldilar,bir ihtimal olabilir.

Mehmet yildiz tarzi bir oyuncu bizim aradigimiz oyuncu tipidir ama bu oyuncu mehmet yildiz mi olmalidir;bence hayir.

Ama alinirsa da karsi cikamam,aksine sahip cikarim ona....
        Hayır, Balili ve Tum'u gönderdikleri ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmalarından dolayı aldılar ..

Bence de Mehmet Yıldız tarzı itibariyle aradığımız, kapasitesi ve ahlakı nedeniyle bizden uzak durması gereken isimdir ..

Alınırsa mecbur sahip çıkacağız ..

İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Su Kamanani nasil buldu bunlar ya. Okadar az paraya böyle yirtici forvet bulmak cok zor...
        Yalnızca 150.000 $ ' a almışlardı sanırım .. Süper iş çıkarmışlar bence de .. Kim ne derse desin Türbülent biliyor bu işi ..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antalyaspordaki djeoua olabilirmi hem mehmetten daha güçlü yapısı var..
          Yabanci hakkini djehoua ile kullanmak pek mantikli olmaz.

Mehmet yildiz cok daha mantikli siradan bir yabanciya göre.

Bakalim neler olacak ama mehmet yildiz icin bir girisimimizin olacagini sanmiyorum.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antalyaspordaki djeoua olabilirmi hem mehmetten daha güçlü yapısı var..
            O kadar düştük mü ? O herif kendi ekseni etrafında dönene kadar bizim Alanzinho Avni Aker'in etrafında 3 tur atar .. Ayrıca yabancı hakkını bu herifle doldurmak ..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar, Fatih Tekke Stuttgart'a mi transfer oliyor ?

Saglam bir kaynak degil ama bu nerden cikti .. http://de.wikipedia.org/wiki/Fatih_Tekke

Stuttgart Gomezin yerini doldurabilecek bir Forvet ariyor.
              Gomezi 30 Milyona sattilar.
              Fatihi 2-3 Milyona almak cok akillica bir is olurdu Stuttgart icin.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stuttgart Gomezin yerini doldurabilecek bir Forvet ariyor.
                Gomezi 30 Milyona sattilar.
                Fatihi 2-3 Milyona almak cok akillica bir is olurdu Stuttgart icin.
                Real den huntelaar i almak üzereydiler,sonunda fatihe mi düstüler?

Gerci fatih i bundesliga da görmek isterdim,insallah olur bu transfer.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İbrahim Akın>Mehmet Yıldız..ayrıca kişilik olarakda karşılaştırmam bile,Mehmete Trabzonspor forması hiç ama hiç yakışmaz.

Yorum

• Caner'i alsalar ne güzel olurdu ya

Yorum

• Bu oyuncu serbest kalmis alinabilir. Berlin de iyi isler yapti..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                      HY67...

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Caner'i alsalar ne güzel olurdu ya
                        Bu gidişle onu da Kayserispor alır
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          banada ilginç geldi,sanki tipinde Koller havası var.Yalnız 2 tane golünün videosunu buldum ve taraftar çekmiş yani kalitesiz..bu arada taraftarlar çok seviyo zaten yüzyılın oyuncusu seçmişler.İşte videolar:

http://www.youtube.com/watch?v=uFYRq...eature=related
                          Öyle Billy Millylerle olmaz bu isler.
                          Adam öyle vasat bir Ligda dogru dürüst Gol atamamis, Erenden ne fazlasi olacak?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Real den huntelaar i almak üzereydiler,sonunda fatihe mi düstüler?

Gerci fatih i bundesliga da görmek isterdim,insallah olur bu transfer.
                            Huntelaar Stuttgarti oyaladigi icin kesin vazgecmisler.
                            Horst Heldt 2-3 Gün önce acikladi.
                            Vagner Love gelebilirmis.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu gidişle onu da Kayserispor alır
                              yok artık bu fırsatıda değerlinderemeyeceksek ne iş bu yya biz bu adamı zamanında istemiştik diye hatırlıyorum ayrıca sol açık istemiyormu bu adam

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle Billy Millylerle olmaz bu isler.
                                Adam öyle vasat bir Ligda dogru dürüst Gol atamamis, Erenden ne fazlasi olacak?
                                katiliyorum, yönetim transferde cok gec kaldi, kimse demesin bana zaman sabir vs. hikaye bunlar.
                                HY67...

Yorum

Yükleniyor...
                                X