İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuc ne olmustur?
Madem kaliteli,ucuz ve bize uyacak futbolcular ariyorsak bu ülkelerden transfer yapmamiz mantikli degil midir?Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRomen takimlari ciddi asamalar kaydettiler,cluj gibi bir takim bile gecen sezon cl de kök söktürdü devlere.
Sivas bile bilica yi clujdan bulup getirmistir,bizim de bu tip ucuz ama kaliteli futbolcular getirecek vizyonumuz vardir.
Nedense genelde Trabzonun yapisina uymayan ülkelerden yabanci tercih ediliyor,bu yillardan beri devam ediyor.
Burnumuzun dibinde oyuncular varken brezilya dizileri oynamaya,menajerlerin tavsiyesiyle oyuncular almaya bizi alistirdilar...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Mehmet Yıldız bu kulübe gelmemelidir..
Burayı okuyan varsa vazgeçsinler 2 forvet ve bir genç forvet ile lige girmeye razıyım..
Eleştirmicem forvet almayışınızı.. Mehmet Yıldız asla..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRomen takimlari ciddi asamalar kaydettiler,cluj gibi bir takim bile gecen sezon cl de kök söktürdü devlere.
Sivas bile bilica yi clujdan bulup getirmistir,bizim de bu tip ucuz ama kaliteli futbolcular getirecek vizyonumuz vardir.
Nedense genelde Trabzonun yapisina uymayan ülkelerden yabanci tercih ediliyor,bu yillardan beri devam ediyor.
Burnumuzun dibinde oyuncular varken brezilya dizileri oynamaya,menajerlerin tavsiyesiyle oyuncular almaya bizi alistirdilar...HY67...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu yönetime söyleyeceksin
Bir zahmet iletiver..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak ordu-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim istediğimiz mujangi biayı gayse almak üzere...
Keita var Kewell var Arda var.. Ben sanmıyorum alacaklarını..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
matrix in yazdıklarına göre daha açok geleceğe yatırım olabilecek isimler üzerinde duruluyor.
Olsun en azından bir forvet arayışımızında olmuş olması umut verici.Artık kim gelirse gelsin.Rekabet artar Gökhanda kendini bulur.Ben Gökhana güveniyorum ancak hem ligi hem türkiye kupasını hemde avrupayı kaldırabilecek kapasitede değil malesef.Dönüşümlü olarak oynayabileceği yanında 1 forvet gerekiyor 4-5-1 sisteminde.
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülematrix;mehmet yıldız harbiden gündemdemi?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Şöyle Bosna'dan mesela sürpriz canavar gibi bir oyuncu getirseler şaşırsak nerden çıktı helal olsun desek. Heyecanla yürür bu işler. Ama içi boş heyecan değil. Heyecanlanmazsak yaşlanıyoruz...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sola Taner Taktan, Fortuna Sittard'ta oynuyor.. Daha yasi 18.. iyi bir futbolcu buluyorum kendisini..
Fizik gücü yüksek.. Bide gayet hizli bir futbolcu ve topu iyi sakliyabiliyor..Keirrisondan, Mehmet Yildiz'a geldik ha..Ben yinede Keirrison derim..
Ha, 'sokaga atacak paramiz yoksa'..Eren oynasin.. Ben ona güveniyorum.. Taraftarda F. Tekke demeyi birakip, Eren'i alkislasin.. Gelecek seneler bizde banko oynacak bir forvet kazanalim.. Ama tabi buda hayal..
Her Eren'in kacirdigi forvette avni aker yine inleyecek..Ve olan bizim genc Eren'e olacak.. Hic sucu yokken
Yorum
-
İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSola Taner Taktan, Fortuna Sittard'ta oynuyor.. Daha yasi 18.. iyi bir futbolcu buluyorum kendisini..
Fizik gücü yüksek.. Bide gayet hizli bir futbolcu ve topu iyi sakliyabiliyor..Keirrisondan, Mehmet Yildiz'a geldik ha..Ben yinede Keirrison derim..
Ha, 'sokaga atacak paramiz yoksa'..Eren oynasin.. Ben ona güveniyorum.. Taraftarda F. Tekke demeyi birakip, Eren'i alkislasin.. Gelecek seneler bizde banko oynacak bir forvet kazanalim.. Ama tabi buda hayal..
Her Eren'in kacirdigi forvette avni aker yine inleyecek..Ve olan bizim genc Eren'e olacak.. Hic sucu yokken
ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, gurbetci forvetlerede sicak bakiyorum..Hadi olmadi.. Orduspordaki Bruno forvete olmazmi?
Sol acigi yerliden yana kullansak.. Caner Erkin muthis bir firsat..
Yorum
Yorum