Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs,fb,bjknin kadrolarıyla bizim kadromuz arasında büyük fark var
    Büyük fark olduğunu düşünmüyorum bizim sadece defansif yönden biraz zaaflarımız var...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok çok kötümser olan sensin bence .. Fener'in ve Jimnastiğin kadrosunun nereleri bizden daha iyi ?
      Mesela Beşiktaşın hucum hattı Nihat,Holosko,Bobo,Nobre arkada Tello,Yusuf on libero Ernst.Defans hattı bızden ıyı dıyemem ama hucum hattı kesınlıkle bızden bır gomlek ıyı jımlastığin.
      Fener Luganoyla anlaşması durumunda ruya gıbı bır dafans hattına sahıp olacak carlos-lugano-bilica-Gokhan.Hucum hattı semıh-Alex guıza oldukca ıyı bır hucum hattı kaldı kı 30 mılyon ueroya yakın para harcadıkları topuz-özer ve ıkı brezılyalı ıle kağıt ustunde bıze gore oldukca ıyıler.

Yorum

• Kadromuz kesinlikle en iyi kadro değil. En iyi 4. kadro diyebilirim. Ama bence kadro dengesi açısından ve verimlilik açısından değerlendirildiğinde diğer rakiplerimizle güç farkımız yok.

Nedenlere gelince, çok fazla sakatlanmayan, mevki yığılması veya kıtlığı olmayan, yeni transferlerle beraber alternatifli ne çok tecrübeli ne çok genç bir kadromuz var.

Bjknin kadrosu bence çok dengesiz, çoğu oyuncu devşirme mevkilerde oynuyor. En iyi 3. kadro bjkdir ama bu sezona daha fikren ve bedenen hazır olduklarını sanmıyorum.

Gsnin kadrosu ise çok daha ilginç. Kadro kalitesi olarak bence tartışmasız birinciler, hatta kağıt üstünde ilk onbirler ortaya konduğunda açık ara şampiyon denecek bir kadro. Ama gsnin ilk onbir harici oyuncuları çok yetersiz, oyuncuların çoğu ağır sakatlıktan geliyor. İki yıldır topa vurmamış adamlar dolu. Defans oyuncularının alternatifleri yok, kalecileri bence bomba, muhtemelen ellerinde patlayacak.

Fbnin kadro kalitesi ikinci sıradadır bence. Ama onların da artık yaşlanan bir Alex'den daha az verim alacaklarını, mutsuz Güiza ve artık çalışmasına gerek kalmadığını düşünen ve çalışmadığı takdirde hiçbirşey yapamayacak olan Semih ile beraber muhtemelen ciddi bir hücum kısırlığı yaşayacaklar. Defansta Bilica-Bekir ikilisine güvenirlerse hep patlarlar. Tek artıları Daum, Türkiye ligini çözmüş bir adam.

Bize tabi ki transfer gerekiyor. Sağbek bence en önemli mevkiydi. Yönetim demekki oyuncu bulamadı buraya. Bence genç bir oyuncu bile denense bu bölgedeki ikilinin elinden formayı alabilir. Forvet konusunda Fatih Tekke olmadı(zaten olmayacaktı) ama o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var bence. Sol açık çok lazım gibi gelmiyor bana ama takımın hocası istiyorsa vardır bir bildiği... Ben olsam Alan'ı kullanmasam bile Barış ve Engin'i bu mevkilerde kullanırdım.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Hala alamadık mı Gabrici...

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesela Beşiktaşın hucum hattı Nihat,Holosko,Bobo,Nobre arkada Tello,Yusuf on libero Ernst.Defans hattı bızden ıyı dıyemem ama hucum hattı kesınlıkle bızden bır gomlek ıyı jımlastığin.
            Fener Luganoyla anlaşması durumunda ruya gıbı bır dafans hattına sahıp olacak carlos-lugano-bilica-Gokhan.Hucum hattı semıh-Alex guıza oldukca ıyı bır hucum hattı kaldı kı 30 mılyon ueroya yakın para harcadıkları topuz-özer ve ıkı brezılyalı ıle kağıt ustunde bıze gore oldukca ıyıler.
            Kağıt üstünde iyilerse ver altlarına A4'ü oynasınlar .. Bizden iyi değiller .. Hücum hattında santafor eksiğimiz olduğunu, bunun giderilmesi gerektiğini söylüyoruz zaten, bence giderilecektirde .. Aldıkları Nihat 5 kuruş etmez benim gözümde .. Onların Nihat'ı, Holosko'su, Bobo'su, Nobre'si,Tello'su Yusuf'u varsa bizimde Yattara'mız, Alanzinho'muz, Gökhan'ımız, Colman'ımız, Engin'imiz, Umut'umuz ve alınması muhtemel bir forvetimiz daha var .. Ben kesinlikle onlarla kapışacak bir durumda olduğumuzu düşünüyorum, bu halimizle bile .. Fener'de derin bir revizyon gerekiyordu, bu sene bi halt yiyemezler yine bence, biz daha iyiyiz .. Ğs bu iki takımdan da iyi, en büyük rakibimiz ..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• geçen sene size beşiktaş şampiyon olur deselerdi yada sivas 2.ci olacak deselerdi veyahut trabzon 3.cü olur deselerdi ne derdiniz? eminim çoğumuz geçen sezon gs ile fb nin başabaş gideceğini çünkü kadrolarının çok iyi olduğunu söyleyecektiniz. sonuçta ne olduğunu gördük.

futbol bir takım oyunudur. herbir futbolcu bir dişli gibi düşünürsek o dişlilerin birbiri ile uyumlu olarak organize çalışması gerekir. lincon, guiza nın takımlarına verdikleri zarar ortadadır. 2005 te şampiyonluğa oynadığımız kadroya bakın. sağda emrah, solda celaleddin, ortada erdinç vardı. bunlardan hangisini şu anda oynatırsın bu kadroda?

lige hangi kadro ile başladığımızın bir önemi yok, o kadronun verimi önemlidir. bizim kadro belki yıldızlarla dolu değil ama yıldız olma yolunda olan oyuncularla dolu. önemli olanda budur.
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

nihat geçen sene kaç gol attı ?
                holosko bobo olmadan ne iş yapar?
                bobonun afedersiniz ama içine ettiler 2 senede. sattık satacaz filan...
                nobre en çok gol atabilecek adam da eşi kim
                [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sayin arkadaslar onu al bunu al sunu al demeyelim takimimiza destek verelim. kadromuz cok iyi türkiyenin en iyi kadrosu bence
                  başlıgın konusunu tamamen değiştirip,gitti transfer tartışılmalı burda,diğer takımların kadrosu değil..

Yorum

• madem cok iyi topcu sol aknata niye brüls ü almiyoruz anlamadim. Tam eksik mevkiimiz ve para ödemeden gelecek.
                    Bundan iyisi mi olur?

Yorum

• Tabiki de Türkiye nin en iyi kadrosu bizde. Bana Turkcell Super Liginde Tony Slyva dan daha iyi bir kaleci, egemen-giray-song dan daha iyi bir stoper, Cale-Ferhat dan daha iyi bir sol bek, Yattara ve Alanzinho dan daha iyi bir kanat, Colman dan daha iyi bir oyunkurucu, Selçuk ve Tjikuzu dan daha iyi bir ön libero söyleyebilecek olan var mı?
                      Bizim takımın problemi sağ bek, belki sol açık, belki biraz da forvet. Bizim forvetlerde çok kötü değil ki. Bu lige göre yeterli bence. Geçen sene Gökhan-Umut 29 gol attı. Geçen sene bu ikili kadar gol atan başka ikili yoktu. Ama yine de forvetin alternatifsizliğinden kaliteli bi forvet alınırsa mükemmel olur. Alanzinho da tam sol açık değil. Bir tane de sol açık alındı mı bu takımı kimse tutamaz. Bu sene şampiyon biziz. Ahada buraya yazıyorum sonra demedi demeyin...
                      Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• hazırlık maçlarında forvetlerimiz daha gol atamadı... kayseri gibi bizimde kaliteli bi forvete ihtiyacımız var

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kağıt üstünde iyilerse ver altlarına A4'ü oynasınlar .. Bizden iyi değiller .. Hücum hattında santafor eksiğimiz olduğunu, bunun giderilmesi gerektiğini söylüyoruz zaten, bence giderilecektirde .. Aldıkları Nihat 5 kuruş etmez benim gözümde .. Onların Nihat'ı, Holosko'su, Bobo'su, Nobre'si,Tello'su Yusuf'u varsa bizimde Yattara'mız, Alanzinho'muz, Gökhan'ımız, Colman'ımız, Engin'imiz, Umut'umuz ve alınması muhtemel bir forvetimiz daha var .. Ben kesinlikle onlarla kapışacak bir durumda olduğumuzu düşünüyorum, bu halimizle bile .. Fener'de derin bir revizyon gerekiyordu, bu sene bi halt yiyemezler yine bence, biz daha iyiyiz .. Ğs bu iki takımdan da iyi, en büyük rakibimiz ..
                          İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nihat geçen sene kaç gol attı ?
                          holosko bobo olmadan ne iş yapar?
                          bobonun afedersiniz ama içine ettiler 2 senede. sattık satacaz filan...
                          nobre en çok gol atabilecek adam da eşi kim
                          Yahu Su forvet hattına bız sahıp olsaydık coktan kendımızı sampıyon ılan etmıstık.Elımızde her gecen yıl futboldan uzaklaşan bır Yattara,kendını ıspatlamamıs bır alanzınho,gol atamama ve ayagında top tutamama gıbı ustun mezıyetlere sahıp ıkı forvet oyuncumuz var ve bobolarla holoskolarla kıyaslıyoruz. Arada buyuk bır fark var.

Yorum

• kaliteli bir forvet alırsak rakiplerle,forvet hattında pek bir fark kalmaz(fayda anlamında)

Yorum

Yahu Su forvet hattına bız sahıp olsaydık coktan kendımızı sampıyon ılan etmıstık.Elımızde her gecen yıl futboldan uzaklaşan bır Yattara,kendını ıspatlamamıs bır alanzınho,gol atamama ve ayagında top tutamama gıbı ustun mezıyetlere sahıp ıkı forvet oyuncumuz var ve bobolarla holoskolarla kıyaslıyoruz. Arada buyuk bır fark var.
                              bu takımı tek başına ne nihat ne nobre ne de holosko kurtarabilir. ama boboyu görmek isterim. ama o bjk oynaması zor çünkü sıkıntı yaşamaya başlayacağını düşünüyorum
                              [ille d' 7]

Yorum

Yerim Bobo'yu Holosko'yu ya, burda Yattara'yı Alanzinho'yu kötüleyip bunları daha iyi göstermeye çalışıyosunya daha ne diyim, Yattara & Alanzinho ikilisine Jimnastiğin 11'ini değişmem .. Var mı Yattara kadar yeteneklisi bu ligde ? Var mı Alanzinho kadar hızlısı ? Tekke alınsaydı şuan lig başlasa da şunlara bi geçirsek diye bekliyo olurdum emin ol ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X