Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimi alabiliriz mesela
    Ya abicim ne bilim bu takımın izleme komitesi var sportif direktörü var t.direktörü var illaki izledikleri gördükleri bildikleri bi forvet vardır bende Fatih Tekke gelsin istiyorum ama yönetim almıyor ne yapalım şimdi sırf Fatih Tekke alınmıyor diye takıma sırtmı çevirelim..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bordo-Mavililer, Gabriç’i transfer ederek, transferi büyük ölçüde kapatmak istiyor.
      burası doğruysa yandık zaten..birde gabric 20 ağustosta gelsin,yönetimi ayakta alkışlarım artık.

Neden Caner Erkin'i göremiyoruz?satılık listesinde şu an.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sola adam alınacaksa caner alınsın forvetede madem tekkeyi almıyor yönetim iyi bir yabancı forvet yeterli olur kanısındayım
        caneri 4-5 milyon eurodan aşağı bırakmaz cska türkiyede futbolcu ücretlerinin bu kadar yüksek olduğunu duysalar zaten hiç bırakmazlar o paralardan aşağıya
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Ben bugün maci izledim en cok orta sahayi begenmedim. Gabric kesinlikle lazim eger denildigi gibi iyise.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hırvatistan'a sol açık için gideceklerine forvet bulsunlar oralardan...

Sağ bekte olabilir...
            Hırvat bi sağbek savunması Cale gibi ofansı Caleden daha iyi...

Göze,kulağa heryere hoş geliyor..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              forvet şart ya sol açığa falan gerek yok bence forvet şart
              çoğumuz aynı fkirdeyiz t.d dahil forvet istiyoruz gökhan isteksiz kaleye giden şutu yok 1 tane atmaya çalıştı ama olmadı umut hırslı yüreğini ortaya koyuyor ancak hiç şut şansı olmadı olmaz böyle presi bile ortasahadaki futbolcu yapıyor
              ...

Yorum

• İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen katılıyorum tamam fatih önemli bir oyuncu ama tek kurtuluş reçetesi olarak görmek yersiz ben gökhan ve umuta güveniyorum ama bitirici bir forvet şart yerli veya yabancı olması fark etmez yararlı olsun yeter.

Hatta Gökhan geçen seneki kadar şans bulursa 20 kusur golün altına düşmez diyorum.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ben istese yönetimin tekkeyi alabileceğini düşünüyorum.bence yönetim istese bu transfer olur.yönetime baskı yapmamız lazım taraftar olarak.futbolcu izleme konusunda haklısın.ama bu vakitten sonra iyi forvet kalmamıştır piyasada.geç kaldık yani.neden tekke.takımın abiye tecrübeli futbolcuya,son vuruşları etkili adama,sırtı kaleye dönük oynayan adama,kombine satcak adama,taraftarın yeni bir heyecana ihtiyacı var.tekke bu özellikte bir oyuncu

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bugün maci izledim en cok orta sahayi begenmedim. Gabric kesinlikle lazim eger denildigi gibi iyise.

Ortasahayı begenmedinde nereyi begendin kardes? Bence en iyi ortasahaydı Gabrice ne gerek var adam akıllı bir forvet alınsın yeter...........
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ünal hırvatistana gitmiş gabriç için. medyatrabzon
                      bizim gecen sezondan beri en büyük sorunumuz forvet hattiyda ,lig basliyor henüz bir forvet icin girisim yapilmadi ,yazik bu eskigi görmeyen görevlilere ,gökhan ve umutla lige baslarsak cook daha sac bas yolup ,bir cok kez denizli koya ibb maclar gibi puanlari verip sampiyonlugu elimizle iteriz .
                      ihsanbayran

Yorum

• bi matrixvardı duyum muyum veriyordu nerelerde
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• forvet alınmassa bu takım hiçbişiey yapamaz alınırsa herşeyi yapar..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

bi matrixvardı duyum muyum veriyordu nerelerde

Kamyon carpmış gelir abi buralardadır..............
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

bi matrixvardı duyum muyum veriyordu nerelerde
                              matrix kilitlendi valla ..

Yorum

• Gabriç'i eğer alırsak Yattara sağda Gabriç solda, Alanzinho ortada ve forvette Gökhan olacak büyük ihtimal.(Yattara satılmazsa)

Umut 2 top kaybedince hemen gol sorunumuz oldu nedense.

Ben Gökhan'a güveniyorum.
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X