Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada geçtiğimiz sezon girdiğimiz pozisyonlarla birlikte sayı olarak, sıralamada avrupada 4.olmuşuz işe bak
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Posmurt istiyo diyo herhalde
      Yok onlar Kalinici midir nedir onu istemisler ama olmamis.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Gabric'te sona doğru

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un sol kanada istediği Gabric transferinde bordo- mavili kulüp sona çok yaklaştı.

Hırvatistan'da Hajduk Split yönetimiyle pazarlık masasına oturan Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'ın bu görüşme öncesinde Gabric ile bir araya geldiği ve teklifi aldığı gün "Takımımdan ayrılmak istemiyorum" diyen Hırvat yıldızı ikna ettiği öğrenildi. Hajduk Split ile süren bonservis pazarlığının sonuçlanmasının ardından Gabric'in hafta sonuna kadar Trabzonspor'a resmi imzayı atması bekleniyor.

Kaynak: Sabah
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yönetim muhalifleri cirit atıyor...hadi bakalım...
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• tayfun ve serkan'ın asıl yerleri sağ bek değil diyorlar. sağ bek transferi istiyorlar...
            engin ve alanzinho'nun da asıl yeri sol açık değil ama orda idare eder diyorlar. sol açık transferini gereksiz buluyorlar...
            biz taraftar da bir acayip...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emrah üclü yapacak haliniz yoktu...
              Olsun üçlü de deneriz

İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya şu siteye oyun bölümü kuralım madem transfer beklerken canımız sıkılmasın...
              Var mı ihtiyac adama
              He valla iyi olurda o nasıl olacakki
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Posmurt istiyo diyo herhalde
                Portsmout Kalinici istemiş ondan bahsediyo orda..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://samo-nogomet.com/?p=993

Bugün Çıkan Bir Haber Arkadaşlar Hırvat Basınında . Translate'den Bişe Anlaşılmıyor

İnşanlah İyi Haberdir .
                  Google ın çevirisi

Her ne kadar önce bir kaç gün iyi teklif Trabzonspora daha reddetti zaman, Türkler sadece bu kadar düşmesi değil kanıtlıyor.
                  Izgleda da su ozbiljno zagrizli za Gabrića, iu Osijeku su ga gledali s tribina u nadi da će sresti i Peroša i još jednom ga pokušati nagovoriti da Dragu pusti, no on je u subotu ostao u Splitu zauzet posljednjim dogovorima o Kalinićevu transferu u Portsmouth.
                  Bu ciddi Gabric için zagrizom olan, Osijek olan GA ve umuyoruz ki bu bir araya gelecek ve Peroš ve bir kez daha Drago için onu ikna etmeye çalışın Forumlara ile izledim, görünüyor ama Cumartesi günü Split'te meşgul son düzenlemeler de Portsmouth için Kalinićevu transferi kaldı.
                  A iako je sam Drago kazao da želi ostati u Hajduku jer se klub ozbiljno oslanja na njega, ponuda Trabzonspora ipak ga prilično golica.
                  Ve her ne kadar Ben çünkü kulüp ciddi üzerine, teklif Trabzonspora hala oldukça GA Golic bağımlı Hajduk olarak kalmak istiyorum dedi.
                  Godišnju plaću koju mu Turci nude, a uz premije bi mogao namaknuti i do milijun eura, Gabrić je odlučio iskoristiti kao jak pregovarački adut.
                  , Bir milyon avro kadar yapabilir Premium ile Türkler onu sunarak yıllık maaş, Gabrić güçlü bir müzakere avantaj olarak kullanmaya karar verdim.
                  Iako je u prosincu potpisao novi i znatno unosniji ugovor po kojem sada u Hajduku zarađuje oko 170 tisuća eura godišnje, Gabrić želi znatno više.
                  Her ne kadar Aralık olan şimdi Hajduk, Gabrić daha istiyor yılda yaklaşık 170 bin avro kazanır göre önemli ve karlı yeni sözleşme imzaladı.
                  Neslužbeno doznajemo da je od predsjednika uprave Hajduka Mate Peroša već zatražio povećanje plaće, i to na okruglih 400 tisuća eura godišnje!
                  Resmi olarak bu Yönetim Hajduk Mate Peroš başkanı zaten ve tur için ücret artışı talep öğrendim yıllık 400 bin avro!
                  U rangu je to primanja stožernih igrača Hajduka, Gabrić drži da je i on jedan od njih, pa želi da mu se status prizna i novčano.
                  Konumu personel Hajduk oyuncu almak için, Gabrić bunun bunlardan biri, tutar ve ona durumunu ve para tanımak istiyor.
                  Ako je on Hajduku, kao što mu Peroš reče, jedan od najbitnijih igrača za ostvarivanje ambicija, onda bijeli moraju zadovoljiti i njegove financijske ambicije.
                  Eğer Hajduk gibi o Peroš, bir heves ve gerçekleştirilmesi için en önemli oyuncu, daha sonra Beyaz ve finansal hedeflerini karşılamak gerektiğini söyledi.
                  A hoće li tako i biti saznat ćemo uskoro.
                  Ve bu yüzden biz Yakında bulacaksınız için olsa da olmasa da.

Yorum

• Kim ne derse desin ben gokhan unali begeniyorum, top teknigi iyi 1-1 de de iyi, sut teknigide iyi, hizli, eksileri fizik olarak gucsuz ve gol kaciriyor olabilir ya fazla uzatmiyacagim bana gore gokhan unal bu isi goturur. kim ne derse desin ben umutuda begeniyorum eksikleri var vasat ustu bir yetenek ama sonucta futbolu is olarak gormuyor benim gozlemledigim sadece kazanmak istiyor. kisacasi forvet alinmasada bana gore ovvvv yandik bittik gibi diyenler gibi olmayacak, en azindan 1. yari bitene kadar bu adamlara sabir etsek fena olmazmi sezon ortasi baksak duruma forvet isteyenlerin tek amacida fatih tekkeyi geri getirmek gibi geliyor bana.

Yorum

• Saat 3:30 Hiç Bir Haber Yok

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saat 3:30 Hiç Bir Haber Yok

hafta sonuna kadar haber çıkmaz
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim ne derse desin ben gokhan unali begeniyorum, top teknigi iyi 1-1 de de iyi, sut teknigide iyi, hizli, eksileri fizik olarak gucsuz ve gol kaciriyor olabilir ya fazla uzatmiyacagim bana gore gokhan unal bu isi goturur. kim ne derse desin ben umutuda begeniyorum eksikleri var vasat ustu bir yetenek ama sonucta futbolu is olarak gormuyor benim gozlemledigim sadece kazanmak istiyor. kisacasi forvet alinmasada bana gore ovvvv yandik bittik gibi diyenler gibi olmayacak, en azindan 1. yari bitene kadar bu adamlara sabir etsek fena olmazmi sezon ortasi baksak duruma forvet isteyenlerin tek amacida fatih tekkeyi geri getirmek gibi geliyor bana.
                          Kör alıcının kör satıcısı olur derler. Herkesin bir beğeneni olur derler, çok doğru bir laf. Umut ve Gökhan'ı da beğenenler muhakkak olacaktır, her ne kadar çoğunluk Umut'u beğenmesede, Gökhan'ı yeterli görmesede.

Gökhan ile Umut yeni gelse dediğiniz gibi 1. yarı sabredilsin. Ama Umut 4. senesine girmek üzere, Gökhan 2. senesine. Eeee neyini bekleyeceksiniz ben anlamıyorum. Umut gelişecek mi, Gökhan ekstra ne verecek bize merak ediyorum. Trabzonspor'un forveti deneme yanılma yöntemiyle mi seçilmeli. Bu kadar basit bir takımmıyız Allah aşkına, bu takımı bu kadar basit, küçük görmeyin.

Forvet isteyenlerin tek amacı Fatih olsa bile fena mı olur, Fatih gibi bir forvete sahip olmak çok kötü bir şey mi? İhtiyaç mı lüks mü? Buna bakmak lazım. Fatih bu takım için lükstür, Gökhan ve Umut iyidir diyorsanız biz bunu desteklemiyoruz. Kimin haklı, kimin ileri görüşlü olduğu zamanla ortaya çıkacak ama kaybedilen zamana ne olacak, kaybolan yılları kim verecek. Bizim kadar kendine çomak sokan bir kulüp bilmiyorum.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok Artık .. Daha Günlerden Pazartesi , Ünal Karaman Hırvatistan'da , Daha Erken Ama Benim Bu Günlük Pek Umudum Kalmadı Desem Yalan Olmaz .

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hafta sonu gelir hafta içini bekleriz, hafta içi gelir hafta sonunu bekkeriz... Bu böyle sürer gider taki transfer dönemi bitene kadar..... Bu saatten sonra yerinde nokta bir (1) transfer olursa öpüp başımıza koyalım.
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• her yeni kaydolan illa o çabulsuzlar mı olacak bir bakalım kimdirler necidirler ona göre halledilir zaten
                                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X