Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence anket açılmalı gabric gelsin mi gelmesin mi ???
    Fatih Tekke için yürüyüş yapıldı ya bununda yapılması normaldir..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Şu anda çift santraforumuz var ve üçüncüsü olmaz her halde diye düşünüyorum. Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız. Eğer bunu yapabilirsek hocanın isteğine de cevap vermiş oluruz. Yani teknik kadromuz da ihtiyaclarimizi anladi..

Kaynak: Sadri Sener

1

Yorum

• her işte bir hayır vardır iyi ki gelmedi deriz inşallah

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Yönetim Açıklamıyormuydu , Gabric'i Alacağız , Cevap Bekliyoruz Falan .

Red Cevabı Gelmiş Olsaydı , Açıklama Gelirdi .. Medyatrabzon Haric Hangi site bir haber yapsa hemen inanıyorsunuz ..
          Çaktırma Birtan ben işime gelince Medyatrabzona da inanıyorum
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yabancı forveti alıp kimi kesceksin takımdan ?

Boşuna parmaklarınızı yoruyosunuz sistem elli, Hocanın kafasındaki oyun yapısı belli bu kadroya direk girecek bir forvet alınmaz.
            Ne demek kimi keseceksin?

Evet, sistem belli, tek forvet oynayacagiz bu sezon.

Sence Umut veya Gökhan tek forvet oynayacak kapasitedelermi? Yeterlilermi?

Bize Fatih Tekke gibi santrafor lazim, Fatih Tekke olmayacagina göre onun tarzinda bir yabanci sart. (!)
            .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne demek kimi keseceksin?

Evet, sistem belli, tek forvet oynayacagiz bu sezon.

Sence Umut veya Gökhan tek forvet oynayacak kapasitedelermi? Yeterlilermi?

Bize Fatih Tekke gibi santrafor lazim, Fatih Tekke olmayacagina göre onun tarzinda bir yabanci sart. (!)
              Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız.
              1

Yorum

• Bu Arada Blackburn Kalinic'i Aldı Alacak !

İmza Çok Yakın

Yorum

• Bu yönetimle alakalı bir şey değil Hajduk kulübüyle alakalı bir olay Portsmouth kulübü bile Kalinic için neredeyse 2 aydır bekliyor cevap onlara da hayır.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dünyanın hangi kulübünde taraftarın isteğine göre transfer yapılıyor?
                    Eğerki bu iş taraftarı memnun etmek için yapılıyorsa taraftara kulak verilmeli.Yok şayet bu iş ben bilirim diyenler tarafından yapılıyorsa buyursunlar yapsınlar bişey demedik ama bari ellerine yüzlerine bulaştırmasınlar başkanından asbaşkanına teknikdirektöründen genel menejerine kadar herkesin konuştuğu bir transfer de yoktur dünyada varsada onlarda bizim gibi acemidirler emin olun acemilik biraz hafif aslında bunun adı beceriksizlik...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Yabanci bir forvet yada Fatih Tekke gibi bir forvet alamayiz simdi, sacma olur bana göre yani Gökhan gibi bir futbolyucu yedekte birakmak. Bir forvet almaliyiz evet, ama o takimin 2. yada 3. forveti olmali .. Mustafa Pektemek mesela.

Yorum

• hajduk spLit'e isimden sempatim vardı ama artık dinamo zagreb'i tutuyorum

adamLar uğraştırmadan verdiLer caLé'yi
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• Evet , Hajduk Teknik Direktörü İstifa Etmiş ..

Yorum

• Hajduk kulübünün üzerinde oldukça etkin olan split belediye başkanı Zeljko Kerum şöyle bir demeç vermiş:

"Bu hafta en kısa sürede toplanarak yönetime 9 yeni üye seçeceğiz(Böylece kulüp yönetiminde benim borum ötecek)..

Trabzonspor'un Gabriç için vereceği parayı 2.45 m. euroya çıkartacağız.. Onlar Türkiyenin büyük kulübü bunu vermek zorundalar.."
                            http://bodul.bloger.hr/post/puno-je-...r/1626510.aspx

Yorum

• sivas macina yetistirlirlmeli
                              FATIH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                              X