Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Matrix5782'yi takip ediyorum komik ya, nedenmi: Ne zaman gündeme biri girse yada gazetede bir yazı yazsa biraz bozup kendi yorumunu yazarak ben dedim rolune bürünüyo, ben Roben, Ronaldindo Fenerde yazısını ve Hollanda'ya en az bir oyuncu katılıcak yorumlarını hiç unutmadım başkalarını bilmem artık ama ben gülüyorum eğlenceli geliyor bana bakalım yarın ne diyeceksin merakla bekliyeceğiz
    Tamamen katılıyorum.Herkes ondan bi haber bekliyor sanki transfer komitesinin yanında sürekli.
    BAŞKENT

Yorum

• anlamadıgım burda bir futbolcu hakkında hem fikir saglanıyor ise ne oluyor ? transfer gerceklesiyormu daha fatihi alamadık burnumuzun dibinde boş iş bence
      u will need justice at the end..

Yorum

• Ben takıma sonuna kadar güveniyorum, Fatih olayını uzatmamak lazım bence, isterdim gelmesini ama olmadı, artık önümüze bakmalıyız eğer kaliteli bir forvet transfer edilicek isede hayır demem, sonuçta kaliteli oyuncularımız var yani un ve şekerimiz hazır artık görev hocada bu un ve şekerden iyi bir helva yaparak takımı zirveye oynatmalı.
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Tekke Baskısı

Trabzonspor'da Gökhan ve Umut'un 4 hazırlık maçında da fileleri havalandıramaması, camianın gözünü korkuttu. Yeni sezonda da gol krizi yaşanmasının kaçınılmaz olacağını savunan taraftarlar, yönetime Fatih Tekke'nin bir an önce transfer edilmesi için baskı yapıyor. Bordo-mavililerde, Galatasaray'ın serbest bırakacağı Necati Ateş'in de ismi gündemde.

Rota Necati

Gökhan-Umut ikilisi Hollanda kampında suskun kalınca Hugo Broos, forvete mutlaka takviye yapılmasını istedi.

Hollanda kampında oynanan 4 hazırlık maçında Gökhan-Umut ikilisinin suskun kalması yönetimi harekete geçirdi. Teknik direktör Hugo Broos'un, "Forvete de transfer yapmamız gerekiyor" raporu vermesi üzerine bordo-mavili takım, rotayı Necati Ateş'e çevirdi. Yunan ve Süper Lig ekiplerinin de peşinde olduğu yıldız oyuncunun, Galatasaray'dan 650 bin dolarlık alacağına karşılık bonservisini talep ettiği ve 3 Ağustos'tan sonra istediği kulübe gidebileceği açıklandı.

Taraftar 'Tekke' diyor

Necati'nin maliyetinin düşük olması nedeniyle transfer listesinde ilk sıraya yükseldiği ifade edilirken, başkan Sadri Şener'in tecrübeli oyuncuya "Bizimle görüşmeden başka bir yere 'evet' deme. Seni Trabzonspor'da görmek isteriz" dediği öğrenildi. Kulislerde Necati Ateş ismi dolaşırken, taraftarların Fatih Tekke ısrarı da sürüyor. Başkan Sadri Şener'in "Maddi konular yüzünden Fatih transferi kapanmıştır" demesine rağmen, taraftarlar eski kaptanlarının dönmesini istiyor.

Fotomaç
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Fatih Tekkeyi bekleyen taraftarin onune Necatiyi atmak; tazi damina tavsan atmaktir...
            Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Menajer oyunu oldugunu dusunuyorum; Sadri baskan zaman zaman sacmalasa da; gelmis gecmis en basarili baskanlarimizdan.

kendi kafasina kursun sikacak kalipta bir insan degil....

Yorum

• Ben bu takıma adam gibi iki forvet ve bir sağ kanat alınmadığı sürece bu takımın şampiyonluk yüzü göreceğine asla inanmıyorum.Gökhan-umut ikilisi anında elden çıkarılıp adam gibi iki forvet alınmalı ve bir de yıpratıcı sağ kanat.Takım işte o zaman her kulvarda yoluna devam edebilecek bir kapasiteye gelir.

Yorum

• İlk olarak watergirl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben bu takıma adam gibi iki forvet ve bir sağ kanat alınmadığı sürece bu takımın şampiyonluk yüzü göreceğine asla inanmıyorum.Gökhan-umut ikilisi anında elden çıkarılıp adam gibi iki forvet alınmalı ve bir de yıpratıcı sağ kanat.Takım işte o zaman her kulvarda yoluna devam edebilecek bir kapasiteye gelir.
                  Bende, bizde bu kafa oldugu muhtet birsey basaramicaz kanaatindeyim. Eger bukadar vasta topcular bukadar gol ve assist yapiyorsa bize ancak Fernando Torres ve Ibrahimovic rahatlatir.

Takimiz saadece takim halinda oynamasi gerek, bunu ogrenmeliyiz vede basarabiliriz. Sampiyonlugun temeli gecen sene atilmisti, bu sene sampiyonduk.. Taa ki taraftar baskisi ortami dagatana kadar..

Uyanin millet, Takima sadece iyi topcu katmayla degil, takimi takim gibi oynatmakla sampiyon olunur.

Fatih gelse ne olur? Takim orta yaptigi yokki, orta sahadan Ya colman, yada selcuk pas atacak.. Birebir santrafor gol atacak, boyle anlayis mi olur. Orta yapan iki oyuncu var, biri kimsenin sevmedigi Tayfun, digeride hep sakatlanan Yattara. Bana sorarsaniz, Fatihten cok Gokdenize ihtiyacimiz var.
                  En son Proof tarafından düzenlendi; 25.07.2009, 05:16.
                  twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Son transfer Gabric!

Bordo-Mavililer´in her konuda anlaşmaya vardığı Hajduk Split´in Hırvat orta saha oyuncusunu alarak, yeni sezon öncesi transfere son noktayı koyacağı öğrenildi.

Trabzonspor’un gündemindeki futbolcu Hajduk Split’in orta saha oyuncusu Drago Gabric’in transferi konusunda çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğü öğrenildi. Bordo-Mavililer’de Başkan Sadri Şener’in bizzat yürüttüğü Gabric transferinde, sona yaklaşıldığı belirtildi. Teknik direktör Hugo Broos’un istediği isimlerin başında gelen ve alınması için onay verdiği 22 yaşındaki futbolcu ile Karadeniz temsilcisinin, oyuncu alımına noktayı koyacağı ifade edildi. Şener’in, Hırvat ekibinin önümüzdeki hafta yapılacak olan başkanlık seçimlerinden birinci çıkması beklenen yeni yönetimle de, her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kendisini göstermek istiyor

Split Kulübü’nün internet sitesine açıklamalarda bulunan Gabric, uzun yıllar burada forma giydiğini ve Avrupa’da kendisini gösterebileceği bir ekipte forma giymek istediğinin altını çizdi. Genç oyuncuyu alarak ihtiyaç duyduğu orta alana takviyesini yapacak olan Trabzonspor’un, yeni arayışlara girmeyeceği ve yabancı kontenjanını da bu transferle dolacağı bildirildi.

Fanatik

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet Yıldız bu takımda iyi bir alternatif olur kanaatindeyim. Güçlü bir yapısı var. Ancak Umut ve Gökhan ayarında bir golcü kesinlikle değil. Beğendim bir oyuncuydu futbol olarak Sivasspor sistemini Mehmet üzerine kurdu 2 sezondur. Ancak bu zamanla takıma zarar vermeye başladı. O yüzdendir ki Bülent Hoca Kamanan gibi Ersen gibi futbolcularla bu sistem tek-elliğini kırmaya çalışıyor.

bi cacik olmaz mehmet yildizdan;

umut bulutun 1 numara buyugu. enerjisiyle var. ligin ikinci yarisi yok.

Yorum

• gabricte kumas var; ama asla bir fatih tekke beklemeyin. iyi bir sol kanat olur...

Yorum

• Gabric'ten kötü haber!

Trabzonspor'a Drago Gabric'ten kötü haber geldi. Hajduk Split'in resmi internet sitesinde "Satmıyoruz" açıklamasının ardından bordo-mavili başkan Sadri Şener, "Oyuncu bizi istiyor" diyerek transferden vazgeçmediklerini bildirmişti. Ancak dün konuşan Gabric, "Başkanımız Mate Peros ile konuştum ve kulüp için ne kadar önemli bir oyuncu olduğumu anladım. Hajduk Split'te herkes kalmamı istiyor. Trabzonspor'dan maddi anlamda reddedilmeyecek bir teklif aldım ancak ayrılmayacağım" diyerek transfere noktayı koydu.

24.07.2009
                          Kaynak : Sabah
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende, bizde bu kafa oldugu muhtet birsey basaramicaz kanaatindeyim. Eger bukadar vasta topcular bukadar gol ve assist yapiyorsa bize ancak Fernando Torres ve Ibrahimovic rahatlatir.

Takimiz saadece takim halinda oynamasi gerek, bunu ogrenmeliyiz vede basarabiliriz. Sampiyonlugun temeli gecen sene atilmisti, bu sene sampiyonduk.. Taa ki taraftar baskisi ortami dagatana kadar..

Uyanin millet, Takima sadece iyi topcu katmayla degil, takimi takim gibi oynatmakla sampiyon olunur.

Fatih gelse ne olur? Takim orta yaptigi yokki, orta sahadan Ya colman, yada selcuk pas atacak.. Birebir santrafor gol atacak, boyle anlayis mi olur. Orta yapan iki oyuncu var, biri kimsenin sevmedigi Tayfun, digeride hep sakatlanan Yattara. Bana sorarsaniz, Fatihten cok Gokdenize ihtiyacimiz var.
                            kesinlikle doğru...ferhat da soldan yapmaya başlayacak gibi.
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Madem bize golcü lazım değil neden geçen sene 190 pozisyonun sadece 50'sini gole çevirdik. Bizim pozisyon sorunumuz mu var yoksa bitirici bir forvet mi? Gol atamadıktan sonra, iyi bir golcün olmadıktan sonra takım oyunu oynasan ne olur oynamasan ne. Sadece iyi iynamış oluruz, zeten iyi oynuyoruz, kale içine iyi getiriyoruz ama o kale içinden çerçeveye nişan alacak iyi silahşörler yok.

Gökdeniz'in ne ekstra özelliği varda bu takıma lazım merak ediyorum. Gol vuruşu desen Umut'un bir numara küçüğü kazmalıkta, oyunu dikine oynaması var sadece o da Alan'da alasıyla var.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gabricte kumas var; ama asla bir fatih tekke beklemeyin. iyi bir sol kanat olur...
                                Sayenizde Fatih tekke'yi zidane falan zannetmeye basladim

Yorum

Yükleniyor...
                                X