Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tekke + sağ bek demek istedin heralde
    sağ bek işi yine yatmış olabilir,
    serkan balcı kaldığına göre ona güveniyorlardır

tekke veya başka flaş bir santrafor alsak bari
    diğer transferlerimiz sönük kaldı bari golcümüz ses getirse...
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sağ bek işi yine yatmış olabilir,
      serkan balcı kaldığına göre ona güveniyorlardır

tekke veya başka flaş bir santrafor alsak bari
      diğer transferlerimiz sönük kaldı bari golcümüz ses getirse...
      Yaptığımız transferler Topuz yada Hurmacı kadar ses getirmese de ihtiyacımız doğrultusunda yapılan transferler oldu.

Yine ihtiyacımız doğrultusunda,aynı zamanda ses getirecek transfer FATİH TEKKE olacak !!

Yorum

• Sağ bek transferi 2 transfer gibi olacaktır. Serkan'ı da orta sahaya kazandırmış oluruz. Orta sahada daha verimli olduğunu biliyoruz zaten.

Yorum

• Sağ beke Siboniso Gaxa'yı alalım

84 doğumlu Sundowns takımında oynuyor .

Kaç paraya gelir acaba ?

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağ beke Siboniso Gaxa'yı alalım

Kaç paraya gelir acaba ?
            Çok basit hatalar yapıyor kendisi , ben beğenmedim açıkcası .

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağ beke Siboniso Gaxa'yı alalım

Kaç paraya gelir acaba ?
              yabancı transferi önerenler yerine kimi göndereceğimizi de düşünsün
              yoksa tjikuzu yu stopere çekip şöyle bir kadro mu kuralım?
              ----------sylva---------
              -gaxa-song-tjikuzu-cale-
              ------colman-papy------
              yattara--brüls--alanzinho
              -----------isaac--------
              En son arifemre tarafından düzenlendi; 29.06.2009, 14:05. Sebep: kadroyu eksik kurmuşum:)
              İmza...

Yorum

• Sag bek alnmaz bence

Tekke-Atiba geli olur biter. Yeterde zaten

Sylva cale, colman, alan, yattara, tjikuzu, song, atiba

brüls kiralinir türk takimina
                papy kiralik
                isaac yolcu
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih ile kesin anlaş tığımız söyleniyo ...
                  fatih geldiğinde orta sahamızında yuku hafıfleyecektir.
                  hatta beklerimiz bile rahatlıyacaktır
                  kimden duydun ?

Yorum

• Perisiç'e onay

Belçikalı teknik adamın talimatı üzerine harekete geçen yönetim, 1.87'lik forvet için Sochaux'un kapısını çalacak.

Engin Baytar transferini dün resmen kamuoyuna duyuran Trabzonspor, İvan Perisiç'i de kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Dün akşam saatlerinde Belçika'dan dönen teknik direktör Hugo Broos'un Hırvat futbolcu hakkında olumlu rapor vermesi üzerine genel sayman Mahmut Aksu, İvan Perisiç'in bonservisi için Sochaux'dan randevu talep etti.

Menajere teklif gitti
                    Geçen yıl Hollanda'nın Roeselare takımında oynayan 20 yaşındaki 1.87'lik forvet için Fransız kulübünün 500 bin euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Yönetimin de bu gelişme üzerine aynı zamanda Hugo Broos'un da menajerliğini yapan Perisiç'in Belçikalı temsilcisi Didier Frenay'a "Bizden gelecek teklifi bekleyin" dediği öğrenildi.

Yorum

• benim bildiğim perisic orta sahada oynuyordu...yanlışmı hatırlıyorum acaba
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İki İsim İstediTarih: 29.06.2009 08:45:42 (3303 okuma) Hugo Broos, Trabzonspor’un izlediği 7 maçıyla ilgili sol kenar ve orta saha sorununa dikkat çekti. Belçikalı hoca camianın eksik gördüğü sağ kenar ve forvet için, “No proplem” yorumunda bulundu.[FONT=`Verdana`]Zaman Çok Önemli[/FONT]
                        [FONT=`Verdana`] [/FONT]
                        [FONT=`Verdana`]Trabzonspor’un Belçikalı Teknik Direktörü Hugo Broos’un ülkesine yanında getirip izlediği 7 maçın kasetinden sadece iki mevki ile ilgili yorum yapması şaşkınlıkla karşılandı. Broos’un bu maçları izledikten sonra yönetime verdiği raporunda sol kenar ve orta sahada sorun olduğu yazıldı. İlk izlenimlerini bu şekilde aktaran Broos’un sahada yapılacak olan çift kale maçlarından sonra ikinci bir rapor daha vereceği öğrenildi.[/FONT]
                        [FONT=`Verdana`] [/FONT]
                        [FONT=`Verdana`]Engin Ve Tjikuzu Alındı[/FONT]
                        [FONT=`Verdana`] [/FONT]
                        [FONT=`Verdana`]Hugo Broos’un takımla ilgili tespit ettiği mevkilere transfer komitesi daha önce çalışmasını yaptığı Engin Baytar ve Tjikuzu transferlerini gerçekleştirdi. Hugo Broos’a bu bilgi anında aktarılarak şimdilik bu kadroyla bir süre çalışılacağı ve eksik görülmesi halinde listede adı geçen isimler için harekete geçileceği belirtiliyor. Bordo-Mavili takım yabancı kontenjanında yaşadığı sorun nedeniyle prensipte anlaşma sağladığı Perisiç’i bekletiyor. [/FONT]
                        Haberin devamı gazeteniz 'da

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim bildiğim perisic orta sahada oynuyordu...yanlışmı hatırlıyorum acaba
                          ben sanki forvet diye hatırlıyorum
                          ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                          Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Faty sıkıntısıYönetim Rize’ye verdi, o ise Yeşil-Mavililer’de oynamak istemedi MAASTRİCHT’E KİRALIK
                            Trabzonspor’da Faty Papy sorunu yaşanıyor. Bordo-Mavili yönetimin Çaykur Rizespor’a kiralık olarak vermek istediği genç futbolcu Yeşil-Mavili takımda oynamak istemedi. Böylelikle Trabzonspor’da yabancı oyuncu kontenjanı yeniden kilitlendi. Trabzonspor kadrosunda da yabancı kontenjanına takılan Faty Hollanda 2. Lig takımı MVV Maastricht’e kiralanacak.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sag bek alnmaz bence

Tekke-Atiba geli olur biter. Yeterde zaten

Sylva cale, colman, alan, yattara, tjikuzu, song, atiba

brüls kiralinir türk takimina
                              papy kiralik
                              isaac yolcu
                              atibanında alıncagını da sanmıyorum fatihe 2 milyon veremiyolar atibaya 4 mü vericekler yabancı oyuncu sıkıntısıda var
                              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak iibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                atibanında alıncagını da sanmıyorum fatihe 2 milyon veremiyolar atibaya 4 mü vericekler yabancı oyuncu sıkıntısıda var
                                bekleyelim
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X