Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ```````````Cale```````````````````````Alanzinho```````
    ````Egemen```````````````Colman`````````````````````
    Sylva````````````````Tjikuzu````````````````Fatih Tekke
    ````Orhan`````````````````Perisic`````````````````````
    ```````````Abdurrahman````````````````Engin``````````

||Onur||Giray-Song-Tayfun-Ferhat||Serkan-Ceyhun-Selcuk-Bruls-Baris-Zafer||Umut-Gokhan-Eren||

Yorum

• İlk olarak owenank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dun aksam ntv de, doğru transfer programında, programa canlı telefon bağlantısı ile katılan Karşıyaka teknik dirötörü Reha Kapsal, Trabzonsporun da istediği bir oyuncudan bahsetti.

Ben ismini tam duyamadım. İzleyebilen var mı acaba?
      karşıyakının sağ beki rıdvan şimşek oda bjk ye gitti zaten ii oyuncuymuş. gaziantep kiralık olarak istemiş bjkden onlarda hayır demişler biz oynatmak için aldık. yani bjk kanatlarını gençlere teslim ediyor. solda ismail sağda rıdvan. muhtemelen toramanda stopere çekilecek.
      SABIR = BAŞARI

Yorum

• şu ama kadar yapılan transfelere baktığımızda iki taransfere ihtiyacımız kaldığı görülüyor. en önemli bölge sağ bek ve bence stoper ön liberoya aldığımız tjikuzu o bölgedeki sorunlarımızı giderebilecek yetenekte. sol açık olarak engin alındı. yine orta sahada colmanın alternatifi zafer takıma katıldı. calenin alternatifi ferhat geldi. tekkenin gelmesi umarım bu takıma çok şey katar. ancak olmaması halinde bile, geçen yıl en çok eleştirenlerden biri olarak söylüyorum ki gökhan umut ikilisi bu yıl çok farklı olur. lgin sonlarına doğru gösterdikleri uyum buna işaretti. forvet, orta saha ve kaleci pozisyonunda bence bir eksiğimiz yok. ancak defans bloğu hala iki iyi transfer bekliyor.
        SABIR = BAŞARI

Yorum

• TEKKElimelik transfer istiyoruz!

Tekke'nin yanında orta sahaya olgun yaşını başını almış show amaçlı bir yıldız alınabilir : ) Geri kalan transferler tahminimce kadroyu güçlendirmek için,yedek kulübesini güçlendirmek için yapılıyor. Bir de hala sağ bek yok
          Şenol Güneş
          Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• bi deneyeyim dedim aklımdaki sitemi.

..............................tony................ ...............

..................giray................egemen..... ...........
            (?)............................................... ..........cale
            ...................tjikuzu.............selçuk..... ...........
            .............................colman............... ...........
            .........engin...............................alanz inyo.......
            ..........................gökhan.................. ..............

yedekler
            onur, song, brüls(yattara), umut(zafer), ceyhun, tayfun, serkan

böyleyken bile gençlerimize yer açılmayacak. bence 2 transferle artık transfer sezonumuz kapanır.
            bu sistemde kanatları biraz daha ileri çıkartmak daha ofansif bir oyun oynamamızı sağlar. ancak geriye dönebilen genç oyuncular olması tercihimdir. bloklar arasındaki boşlukların az olması teknik olan orta sahamızın daha çok pas yapmasını sağlayarak topu daha çok bizde kalmasını sağlayacak. ve top rakipteyken ani ve çok adamlı presler rakibin çabuk bozulmasını sağlayabilir.
            SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftar elbette takima katki yaparak kombine almalidir. Almadan vermek...nasil olacak? Yöneticiler ne ise yarar? Öyle iskembeden atmak cok kolay...bu takimin taraftari tarihinde görülmemis sekilde gecen sezon kombineleri tüketti. Nasil? Sen bu ise yatirimini yaptin, karsiligini da gördün. Bu Dünya´nin gercegi bu, nedense Trabzonspor bu Dünya´nin takimi degil herhalde.

Bu Yönetimde tek kefil olacagim kisi Baskan Sadri Sener´dir. Pekiyi digerleri ne ise yarar? Transfere harcanacak para Max. 6-7 milyon Euro, keza devrearasi da buna sansin var! Sen gereken transferleri yaparsan, 20 milyon YTL´lik Kombine satarsin ve bunun karsiligini zaten fazlasiyla alirsin!
              Ama bakiyorumda bu kulübün Yönetiminde oturup kendilerinin ( paraya vurulsa acaba ne olur?) reklamini fazlasiyla yapan kisiler, niye elini cebine atmaz? Hadi atmadin kulübe nakit akisi sagliyacak projeler üretmez, gerceklestirmez? Hep suclu taraftar öyle mi?

Birde Barcelona örnegi verilir ya, iste en cok güldügüm nokta bu (kizginligimdan)...adamlar bir eksikleri oldugu zaman beklemeden transferlerini yaparlar, taraftarida üstüne düseni

Su yukaridaki yazi kime ait merak ediyorum dogrusu!!!
              abi benim dediğim kombine almak için illa geçen seneki gibi 20 kişimi alınmalı ayrıca insanların dediği hep fatih tekke alınmazsa kombine almam.sadri şener de gider alır pizarro yu almanyadan fatih tekkenin yerine nolacak sonra alınmayacakmı kombine...yani çoğu söylediğimiz şey bir kişinin ağzından mantıklı laf çıkıyor fakat insanlar bunu ağızdan ağıza dolamaya başlarken iice mantıksızlaşıyor
              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• fatih ile kesin anlaş tığımız söyleniyo ...
                fatih geldiğinde orta sahamızında yuku hafıfleyecektir.
                hatta beklerimiz bile rahatlıyacaktır
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih ile kesin anlaş tığımız söyleniyo ...
                  Abi nerden duydun ya...
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Kesinlikle katılıyorum, hatta kalecimiz bile rahatlayacaktır.

25 tane transfer istemiyoruz, 10 tane de istemiyoruz, 3 yada 5 tanede istemiyoruz.

Sadece Fatih Tekke'yi istiyoruz.Hocanın daha önce belirttiği problemimiz olan bloklar arası bağlantılar nasıl takır takır işliyor göreceğiz.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlerde ayağında topu tutacak, orta sahanın gelmesini bekleyecek sonra da atağın olgunlaşmasını sağlayacak forvet elemanlarına ihtiyacımız var. Umut çok koşan çok mücadele eden iyi bir oyuncu ama ne yazıkki top tekniği zayıf ve topa hükmedemiyor, ayağında topu saklayamıyor. Gökhan umuttan bir nebze daha iyi olmasına rağmen yeterli değil. İlla Fatih alınsın demiyorum ama dediğim özelliklere sahip forvete ihtiyacımız var. Sivasta Mehmet Yıldız bu işi çok iyi başarıyor. elemana top gittimi, topu saklıyor takımın gelmesini sağlıyor, hemende topu kaptırmadığı için orta alan ve defansını rahatlatıyor. bir zamanlar Fatih in bizde yaptığını yapıyor.
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Yattara,Alanzinho Bu sene ikiside mutlaka 11'de oynayacaktır.

Kadroları kurarken buna dikkat edin derim ben!

Tekke takımda İş yapması için Yattara Mutlaka şart,Bu sene Herkes Tekrar Yattara'yı konuşabilir.
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Song eğer takımda kalacaksa geçen sezon olduğu gibi ileri gereksiz çıkışlar yapmamalı,bunu da hoca engeller diye düşünüyorum,özellikte kornerlerde egemen ve song ikilisi son derece etkisizler hucumda,song un kariyerinde golu yoktur belki bitane vardır kornerden.. ama kalması faydalı olur takımın en tecrübeli ismidir sonuçta,1 sezon daha takıma katkı yapacaktır.. stoper anlamında belkide türkiyede en sorunsuz klubüz..
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Geçen sene baştan oluşturulan takımımızda transferlerin en önemli özelliklerinden biri problemsiz futbolcular olmasıydı.

Bu sene ise problemli olduğu söylenen Tjikuzu ve Engin baytar transfer edildi. Hayırlısı...

Yorum

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle katılıyorum, hatta kalecimiz bile rahatlayacaktır.

Top toplayıcı çocukların bile rahatlayacağı muhtemel..

Yorum

• fanatikte bursanın veronla anlaştığı yazıyor. biz neden avrupaya açıldığımız şu sezon böyle deneyimli tecrübeli ve takıma da tecrübe kazandıracak , oyunun gerekli anlarında tecrübesiyle takıma yön verebilcek yıldızlardan takıma kazandıramıyoruz. hatta kazandırmayı geçtim songu bile satmak gayretindeyiz. ben artık arka sayfalardan verilecek transfer haberlerimizi okumak istemiyorum. bizde iyi transferler yapmalıyız. belki biz yıldız almıyor üretiyoruz diyeceksiniz ama bir yıldız yetiştirene kadar boşa geçen yıllara ne demeli
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Yükleniyor...
                                X