Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok Oyuncu Pişirdik , Hepside Yandı Gitti .

Yorum

• Geçen sene Karadenizspora sürdüğümüz gençlerin hali malumunuz. Bu işler gönülsüz olmaz !
      Faty Rizede oynamak istemiyorsa zorlanmamalı. Hem motivasyon kaybıyla performansı düşer, hemde bize duyduğu aidet zedelenir.

Yorum

• iyi olur iyi, zirveyi zorlayan takım sayısının artmasının bize avantaj olacağını düşünüyorum...
        İmza...

Yorum

• bursaspor veron haberini yalanladı hem biz burda başkasının transfer haberlerini konuşmayalım kendi takımımıza bakalım..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursaspor Veron'u, Ankaragücü Vassell'i ve alabiliyorsa Maniche'yi getirsin. Vallahi süper olur. Geçen sene Kocaelispor'un Davids'i almasını da çok istiyordum. Böyle adamların bu ligde yerleri olsun. Yaşları felan önemsiz.

zaten isimleri yeter.ligimizin dünya ligleri arasındaki yeri belli. bu transferler hem dünyanın dikkatini çeker hemde lige ayrı bir tat getirir.helal olsun ! ama ankaragcünün parayı nereden bulduğunu anlamış değilim

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• ersen martin serbest kalmış ne dersiniz

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ersen martin serbest kalmış ne dersiniz
                tekke alınamazsa. yabancı kontenjanı sorunu da var. yararlı olabilir derim ben...

Yorum

Alınsa iyi olur
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tekke alınamazsa. yabancı kontenjanı sorunu da var. yararlı olabilir derim ben...
                    tekke alınamazsa diye birşey yok tekke alınıcak hugo broos illaki bu takıma bi santrafor aldırır aldırmalı...
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersen Martin alınırsa çok iyi olur bence.Yedek kulübemizde forvetimiz olur en azından.

TEKKE * Gökhan * Ersen üçlüsü bu sezon ligde harikalar yaratır.Ama Ersen'i düşünmez yönetim .

Yorum

zaten isimleri yeter.ligimizin dünya ligleri arasındaki yeri belli. bu transferler hem dünyanın dikkatini çeker hemde lige ayrı bir tat getirir.helal olsun ! ama ankaragcünün parayı nereden bulduğunu anlamış değilim
                        ankaragücü birlik olabilse, potansiyelini kullanabilse, (ankaraspor mevzuları), anadolu takımları içinde en iyi gelire sahip takım olabilir.
                        İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersen Martin alınırsa çok iyi olur bence.Yedek kulübemizde forvetimiz olur en azından.

TEKKE * Gökhan * Ersen üçlüsü bu sezon ligde harikalar yaratır.Ama Ersen'i düşünmez yönetim .
                        umut daha iyi bir yedek bence.
                        İmza...

Yorum

• Anlamadığı bu Ankaragücü borç batağında değil mi :?

Yorum

Ben Antep'e gitti diye biliyorum.
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• arkadaşlar bu ankete katılabilirsiniz iki tane adayımız var
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Perisic transferine ben fazla sıcak bakmıyorum .

1 yıl yada 2 yıllık perspektife göre yapılacak transfer yatırımlarında o maliyete çıkıldığı zaman çok daha yetenekli futbolcular olduğunu düşünüyorum . Aynı pozisyondan ve benzer nitelikte bir örnek vermek gerekirse :

ILIJA NESTOROVSKI

Aralık 1990 doğumlu 184 cm boyunda . Bu yaşında takımı Pobeda'nın en büyük silahı . Orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor , santrafor arkasında , orta sahanın gerisinde ya da çizgilerde . Hatta forvet olarak ! İki ayağına da hakim top tekniği mükemmel . Fizik gücü yaşıtlarına göre anormal düzeyde ve bunu yalnız hücumda değil , takımının savunma direncinde de göstermeye çalışıyor . Dikine , sürekli ileriyi düşünen tahminim bir kaç yıl içinde muazzam bir saha içi vizyonuna ve oyun zekasına sahip olacağını düşündüğüm genç futbolcu , liginin şu an bir numaralı futbolcusu . Son iki sezonun Prva Liga " yılın genç futbolcusu " ödülü sahibi .

Şimdiden Sırbistan'ın iki büyük kulübünü bir birine düşürdü , Fransa'dan 2-3 kulübünde yakın takibinde . 2-3 yıl sonra gerçekten çok önemli bir futbolcu olacak . Modern bir orta saha futbolcusu olmaya aday . Üstelik artık pek sık rastlamadığımız spekteküler oyun ve gösterişli futbol Nestorovski'nin oyun stili olmuşa benziyor .

Makedon futbolcu Trabzona gelirse uyum problemi yaşamayacaktır . Kültürel olarak ve sosyal imkanlarıyla burada istediği ortamı bulacaktır . Varsayım üzerinden bu gün bizim şartlarımıza göre çok makul bedellerle alınıp 3 yıl sonra milyonlarca euroya satılacak bir futbolcu .

Elimde imkan olsa bonservisini bizzat alır süper ligden bir takıma kiralardım .

Bu videoyu futbolcu hakkında bilgi vermesi için koymuyorum . Zira gerçekten araştırmaya değer ve ligini küçümseyerek yok sayılamayacak bir futbolcu . Bu videoyu yalnızca sıkıcı olması muhtemel bir haftabaşında yüzünüzde biraz tebessüm olsun diye veriyorum .

Yorum

Yükleniyor...
                                X