Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor Veron'u, Ankaragücü Vassell'i ve alabiliyorsa Maniche'yi getirsin. Vallahi süper olur. Geçen sene Kocaelispor'un Davids'i almasını da çok istiyordum. Böyle adamların bu ligde yerleri olsun. Yaşları felan önemsiz.
zaten isimleri yeter.ligimizin dünya ligleri arasındaki yeri belli. bu transferler hem dünyanın dikkatini çeker hemde lige ayrı bir tat getirir.helal olsun ! ama ankaragcünün parayı nereden bulduğunu anlamış değilim
RİV RİV RİV . . .
Yorum
-
İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersen martin serbest kalmış ne dersiniz
Yorum
-
İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersen martin serbest kalmış ne dersiniz
Alınsa iyi olurfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke alınamazsa. yabancı kontenjanı sorunu da var. yararlı olabilir derim ben...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke alınamazsa. yabancı kontenjanı sorunu da var. yararlı olabilir derim ben...
TEKKE * Gökhan * Ersen üçlüsü bu sezon ligde harikalar yaratır.Ama Ersen'i düşünmez yönetim .
Yorum
-
İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten isimleri yeter.ligimizin dünya ligleri arasındaki yeri belli. bu transferler hem dünyanın dikkatini çeker hemde lige ayrı bir tat getirir.helal olsun ! ama ankaragcünün parayı nereden bulduğunu anlamış değilim
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsen Martin alınırsa çok iyi olur bence.Yedek kulübemizde forvetimiz olur en azından.
TEKKE * Gökhan * Ersen üçlüsü bu sezon ligde harikalar yaratır.Ama Ersen'i düşünmez yönetim .İmza...
Yorum
-
Yorum
-
Perisic transferine ben fazla sıcak bakmıyorum .
1 yıl yada 2 yıllık perspektife göre yapılacak transfer yatırımlarında o maliyete çıkıldığı zaman çok daha yetenekli futbolcular olduğunu düşünüyorum . Aynı pozisyondan ve benzer nitelikte bir örnek vermek gerekirse :
ILIJA NESTOROVSKI
Aralık 1990 doğumlu 184 cm boyunda . Bu yaşında takımı Pobeda'nın en büyük silahı . Orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor , santrafor arkasında , orta sahanın gerisinde ya da çizgilerde . Hatta forvet olarak ! İki ayağına da hakim top tekniği mükemmel . Fizik gücü yaşıtlarına göre anormal düzeyde ve bunu yalnız hücumda değil , takımının savunma direncinde de göstermeye çalışıyor . Dikine , sürekli ileriyi düşünen tahminim bir kaç yıl içinde muazzam bir saha içi vizyonuna ve oyun zekasına sahip olacağını düşündüğüm genç futbolcu , liginin şu an bir numaralı futbolcusu . Son iki sezonun Prva Liga " yılın genç futbolcusu " ödülü sahibi .
Şimdiden Sırbistan'ın iki büyük kulübünü bir birine düşürdü , Fransa'dan 2-3 kulübünde yakın takibinde . 2-3 yıl sonra gerçekten çok önemli bir futbolcu olacak . Modern bir orta saha futbolcusu olmaya aday . Üstelik artık pek sık rastlamadığımız spekteküler oyun ve gösterişli futbol Nestorovski'nin oyun stili olmuşa benziyor .
Makedon futbolcu Trabzona gelirse uyum problemi yaşamayacaktır . Kültürel olarak ve sosyal imkanlarıyla burada istediği ortamı bulacaktır . Varsayım üzerinden bu gün bizim şartlarımıza göre çok makul bedellerle alınıp 3 yıl sonra milyonlarca euroya satılacak bir futbolcu .
Elimde imkan olsa bonservisini bizzat alır süper ligden bir takıma kiralardım .
Bu videoyu futbolcu hakkında bilgi vermesi için koymuyorum . Zira gerçekten araştırmaya değer ve ligini küçümseyerek yok sayılamayacak bir futbolcu . Bu videoyu yalnızca sıkıcı olması muhtemel bir haftabaşında yüzünüzde biraz tebessüm olsun diye veriyorum .
Yorum
Yorum