Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taner taraftarı olan bi takımla anlaşsaydı bari neyse trde bu adamdan kurtulduk.. fatih tekkeyide istemiyorum geçmişte bazı yorumlar yazdım ama o kıyaslamaydı sadece fatih tekkeden daha kaliteli forvet gerekli yük kaldırabilecek bi pivot forvet

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      taner taraftarı olan bi takımla anlaşsaydı bari neyse trde bu adamdan kurtulduk.. fatih tekkeyide istemiyorum geçmişte bazı yorumlar yazdım ama o kıyaslamaydı sadece fatih tekkeden daha kaliteli forvet gerekli yük kaldırabilecek bi pivot forvet

bu takıma fatih tekke den başkası ilaç olmaz hem efsane oyuncularımızdan hem ligi çok iyi biliyor hemde lider ruhlu bir oyuncu.Ayrıca fatih tekke pivot santrafor özelliklerinede sahip bir isim.Hem sırtı dönük hemde yüzü dönük oynayabilen ender oyunculardan
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• bonservisi elinde olan bi defanshttp://www.transfermarkt.de/de/spiel...ez/profil.html songun gönderilmesi kesin ki gönderilsinde..

Yorum

taner taraftarı olan bi takımla anlaşsaydı bari neyse trde bu adamdan kurtulduk.. fatih tekkeyide istemiyorum geçmişte bazı yorumlar yazdım ama o kıyaslamaydı sadece fatih tekkeden daha kaliteli forvet gerekli yük kaldırabilecek bi pivot forvet
          Bu dünyada trabzonun forvetine yapılabilcek en kaliteli transfer fatih tekke olur,gerisi yalan olur...
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Taner'de mi gitti bir yere? Sağlık olsun.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu takıma fatih tekke den başkası ilaç olmaz hem efsane oyuncularımızdan hem ligi çok iyi biliyor hemde lider ruhlu bir oyuncu.Ayrıca fatih tekke pivot santrafor özelliklerinede sahip bir isim.Hem sırtı dönük hemde yüzü dönük oynayabilen ender oyunculardan
              fatih tekkenin özelliklerini bana anlatma ok gökhan ünal yerine fatihi tercih ederdim mutlaka ama avrupa kupalarında mücadele ediceğimizi düşünerek yorum yazıyorum trye göre değil.. duygusal düşünmeden mantıklı kararlar alınmalı.ayrıca yattarayada astronomik bi rakam verilirsede gönderilmeli mutlaka ve o parayıda sadece sağ açık için kullanmalı

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taner'de mi gitti bir yere? Sağlık olsun.
                ibbye 2 yıllık kontrat iyide oldu taner alınsaydı fatih t. olmazdi şimdi en azından birazda olsa umudumuz var fatihe

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İçimden bir ses, Kaptanımızın busene takıma katılacağını 35 golle gol kralı olacağını ve Trabzonsporumuzun şampiyon olacağını söylüyor.hadi hayırlısı bakalım..
                  içindeki sese kurban olayım renktaş

Yorum

fatih tekkenin özelliklerini bana anlatma ok gökhan ünal yerine fatihi tercih ederdim mutlaka ama avrupa kupalarında mücadele ediceğimizi düşünerek yorum yazıyorum trye göre değil.. duygusal düşünmeden mantıklı kararlar alınmalı.ayrıca yattarayada astronomik bi rakam verilirsede gönderilmeli mutlaka ve o parayıda sadece sağ açık için kullanmalı

ama renkdaş demişsinki fatih ten daha kaliteli bir isim tamam dünyada fatih ten daha kaliteli forvetler var ama bizde sonuç olarak ekonomik durumu belli olan bir kulübüz.Avrupa kupaları demişsin de biz sadece uefa da mücadele edeceğiz şampiyonlar liginde değil onun için seneye olan hedefimiz şampiyonluk ve uefa da başarı bunun içinde fatih tekke müthiş bir isim olur daha kalitelisine gerek yok
                    Dallas Mavericks
                    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• fatih tekke alınırsa yedeğe çekilecek oyuncu aslında gökhan olmalıdır. çünkü umut daha çok gezen pres yapan rakibi yoran bir oyuncu ama gökhan böyle değil. gökhan tekke ikilisine birde alan eklerseniz 3 kişi hiç defans yapmayacak ileride dolayısıyla direk olarak orta sahamızla karşıkarşıya gelecekler. 2 li forvet oynayan takımlarda orta saha direnci biraz daha zayıf olmakta haliyle riskli olur fatih gökhan ikilisi. ama benimden gönlümden geçen bu ikili orta saha çok koşmalı çok
                      SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih tekke alınırsa yedeğe çekilecek oyuncu aslında gökhan olmalıdır. çünkü umut daha çok gezen pres yapan rakibi yoran bir oyuncu ama gökhan böyle değil. gökhan tekke ikilisine birde alan eklerseniz 3 kişi hiç defans yapmayacak ileride dolayısıyla direk olarak orta sahamızla karşıkarşıya gelecekler. 2 li forvet oynayan takımlarda orta saha direnci biraz daha zayıf olmakta haliyle riskli olur fatih gökhan ikilisi. ama benimden gönlümden geçen bu ikili orta saha çok koşmalı çok
                        Umut paso geziyor haklısın.Boş boş gezen bi adam
                        Fatih-Gökhan harika bi forvet hattı olur zaten Türkiye liginin en iyi Türk forvetleri bizde olur.Umut yedek olur.Kötü demiyorum Umut'a ama Gökhan çok çok daha iyi Umut'tan.
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Hiçbir zaman satılan futbolcunun geri gelmesini doğru bulmadım.

Hala da bulmuyorum..

Dolayısıyla gerek Fatih Tekke gerek Gökdeniz veya diğer satmış olduğumuz oyuncuları geri almak mantıklı değil. ( Bonservis bedeli ödemediğimiz sürece)

Bunun dışında Trabzonlu olup Trabzonspor'un evladı diyip alınan futbolcularıda doğru bulmuyorum.

Sadri Şener ve ekibinin geçen sezon yapmış olduğu yabancı oyuncu transfer politikasının da bu sezon devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bunun dışında Türkiyeden alınabilecek yerli oyuncular belli olup bunlara 4 Büyük kulüp'te talip zaten.

Fakat bizde olmazsa olmaz oyuncular şunlar olması gerekmektedir.

Sağ Bek için ; Orhan ŞAM.

Ön Libero ; Theo Weeks.

Forvet olarak ; Pantelic.

Gerisini yönetim yapsın
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• genç ileriye dönük yabancılar alınma atiba 10 numara transfer olur her zaman derim futbol artık ticari olarakda düşünmek gerekir ve son yıllarda bu işi türkideye en iyi yapan biziz.bir futbolcuyu alırken 1 sezonluk değil bu futbolcudan gelirde etmeyi düşünmek gerekir ogle transfer yapılmalı bizim scout ekibi 2 sezondur iyi çalışıyor

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiçbir zaman satılan futbolcunun geri gelmesini doğru bulmadım.

Hala da bulmuyorum..

Dolayısıyla gerek Fatih Tekke gerek Gökdeniz veya diğer satmış olduğumuz oyuncuları geri almak mantıklı değil. ( Bonservis bedeli ödemediğimiz sürece)

Bunun dışında Trabzonlu olup Trabzonspor'un evladı diyip alınan futbolcularıda doğru bulmuyorum.

Sadri Şener ve ekibinin geçen sezon yapmış olduğu yabancı oyuncu transfer politikasının da bu sezon devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bunun dışında Türkiyeden alınabilecek yerli oyuncular belli olup bunlara 4 Büyük kulüp'te talip zaten.

Fakat bizde olmazsa olmaz oyuncular şunlar olması gerekmektedir.

Sağ Bek için ; Orhan ŞAM.

Ön Libero ; Theo Weeks.

Forvet olarak ; Pantelic.

Gerisini yönetim yapsın

Abi hersey iyi güzelde su Theo Weeks hayranligini anliyamiyorum bizim Papy den hic bi farki yok ikiside halen cok gücsüz ama Ankaranin agiz kokusunu cekmektense kesinlikle elimde olan Papy ye sans tanirim.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi hersey iyi güzelde su Theo Weeks hayranligini anliyamiyorum bizim Papy den hic bi farki yok ikiside halen cok gücsüz ama Ankaranin agiz kokusunu cekmektense kesinlikle elimde olan Papy ye sans tanirim.

bizim papy e ona verilen şansı versek ondan on kat daha iyi olurdu
                                Dallas Mavericks

Yorum

Yükleniyor...
                                X