Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atiba işi olmaz artık.Atiba ön libero,sol açık da oynayabilen ouncu ön libero Tjikuzu,sola Engin alındı.
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bizde koşan adam yok şöyle bir 90 dk mesela gs'de var barış , ayhan ama bizde öyle 90 dk koşacak adam yok .

Yorum

• Takımın forvetleri g.ünal umut ve ısaac şuanda... 3 kulvarda yarışacağız, hele hele avrupa kupaları için hayati bir PLAY OFF oynayacağız, geçersek avrupa ligine gideceğiz ve sıcak sıcak paralar girecek kasamıza... şimdi bu basında çıkan ''hugo forvete gerek yok, orta saha istiyorum'' haberleri eğer doğru ise hugo ya diyecek söz bulamıyorum gözün doysun orta saha doldu taştı takım!!!

ben hugo mugo anlamam değeri 1.5 m olan fatih için ''hocamıza soralım isterse çalışmalara başlarız'' diyen başkanımız artık şu işi bitirmelidir hugo nerden bilsin fatihi eğer forvetlerimizi gerçekten yeterli görüyorsa hugo büyük bir hata yapmış olur..!

millet harıl harıl çalışmakta transfer yapmak için bizimkilerde tıkk yok
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak midnight_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizde koşan adam yok şöyle bir 90 dk mesela gs'de var barış , ayhan ama bizde öyle 90 dk koşacak adam yok .
          emin ol saydığın isimlerden daha çok koşan en az 5 adam sayarım
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Atiba Ve Tjikuzunun Alınması Saçma Geliyor .
            2 Ön Libero . Gerçi Atiba Sırf Ön Libero Oynamıyor Ama Gözlemciler Ön Libero'da Faydalı Olur Dedkleri İçin Ön Liberoda Düşündük .

Atiba Hutchinson'a Artık Kopenhagen'de Başarılar

Keşke Alsaydık Ama Artık Eldekilere Destek Olalım . Genç Ve İyi Bir Takımımız Var .
            Çok İyi Bir Geleceği Olan Ön Liberomuz Var .

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki öyle de Sivas maçında ya da fb maçının 2. yarısında neden orta saha yürülerek geçildi ?

Yorum

• Atiba tjikuzu gibi ön libero degildir

Benim iddaam sudur ki atiba listedeki ilk isim halanda

Colman gecen sene vazgecilmezdi bu senede Atiba öyle bence..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Peki öyle de Sivas maçında ya da fb maçının 2. yarısında neden orta saha yürülerek geçildi ?
                  her takımın fizik olarak düşeceği maçlar vardır her maçta fizik olarak rakibi ezmeyi beklemek saçmalık olur
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faty sıkıntısıYönetim Rize’ye verdi, o ise Yeşil-Mavililer’de oynamak istemedi
                    MAASTRİCHT’E KİRALIK
                    Trabzonspor’da Faty Papy sorunu yaşanıyor. Bordo-Mavili yönetimin Çaykur Rizespor’a kiralık olarak vermek istediği genç futbolcu Yeşil-Mavili takımda oynamak istemedi. Böylelikle Trabzonspor’da yabancı oyuncu kontenjanı yeniden kilitlendi. Trabzonspor kadrosunda da yabancı kontenjanına takılan Faty Hollanda 2. Lig takımı MVV Maastricht’e kiralanacak.
                    Maastricht bizim pivot mudur pilot mudur o takımımız olsun ya

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atiba tjikuzu gibi ön libero degildir

Ağzından bal damlıyo inşallah alırız...
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Maastricht bizim pivot mudur pilot mudur o takımımız olsun ya
                        Öyleydi galiba...
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

her takımın fizik olarak düşeceği maçlar vardır her maçta fizik olarak rakibi ezmeyi beklemek saçmalık olur
                          Bu fizik olarak düşme neden böyle büyük maçlara gelir anlamadım .

Yorum

herhalde kosan yok derken, kosan ama forvet e destek olan gol atabilen kimse yok demek istemistir
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              herhalde kosan yok derken, kosan ama forvet e destek olan gol atabilen kimse yok demek istemistir
                              Hayır abicim orta sahayı daha dinç daha iyi tutan yan yürüyerek geçilmeyen bir orta saha

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Atiba tjikuzu gibi ön libero degildir

Atiba Bize Gelseydi Ön Libero İçin Düşünülecekti .
                                Ha Bide Şöyle Düşünülürdü Bu Adam Sol Kanatada Oynayabiliyor Orada Oynatırız .

E Oraya Bi Engin Alındı . Artık O Konudada Şansı Kalmadı .
                                Ön Libero İçin Kampa Gelen Bi Tjikuzu Var Ki Yabancı Sıkıntısı Nedeniyle İmza Attıramadık .

Bunun Üstüne Bi Yabancı Daha Alıp Zor Durumda Kalacağımızı Sanmıyorm .
                                Hadi Yabancı Sıkıntısını Geçtim 4 Milyon Euro Vermeyiz .

O Kadar Büyük Parayı Gözden Çıkaracak Olursak Fatih'e Veya Bi Forvet Oyuncusuna Verilir .

Yorum

Yükleniyor...
                                X