Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Top toplayıcı çocukların bile rahatlayacağı muhtemel..
    En başata taraftar rahatlayacak .Zira kaçan gollerden sonra midemize giren kramplar ve başımıza saplanan migren atakları azalacaktır.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fanatikte bursanın veronla anlaştığı yazıyor. biz neden avrupaya açıldığımız şu sezon böyle deneyimli tecrübeli ve takıma da tecrübe kazandıracak , oyunun gerekli anlarında tecrübesiyle takıma yön verebilcek yıldızlardan takıma kazandıramıyoruz. hatta kazandırmayı geçtim songu bile satmak gayretindeyiz. ben artık arka sayfalardan verilecek transfer haberlerimizi okumak istemiyorum. bizde iyi transferler yapmalıyız. belki biz yıldız almıyor üretiyoruz diyeceksiniz ama bir yıldız yetiştirene kadar boşa geçen yıllara ne demeli
      bizde su an cok ıyı kadro var Tekke dısında transfere gerek yok

Yorum

• şuan için değil ben genel olarak takımın durumu için demiştim. evet bu kadro iyi bi sezon geçirdi daha da iyi olabilecekken. zaten bu sezon en büyük eksiklik oyunun kitlendiği anlarda oyunu değiştirebilcek yıldız oyuncumuzun eksikliğiydi.
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• çok değil puan kaybettiğimiz 2-3 maçı çevirebilseydik sezonu ne gibi bi noktada bitireceğimiz ortada

Yorum

• veronun son 2 yilindaki hic maci seyrettinizmide abartiyosunuz..adam artik bitmis..bize oyle adam lazim degil..he 26 yasinda olsaydi belki..suan takima en ihtiyac olan yer forvet ve sag bek...sag beke illaki alternatif yapiyolar ama forvete 1,5 milyonluk bi fatihi almayani anlayamiyorum...
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• veron sadece bi isim örneği tabiki oyunu önemli olan, ama yetenekli ve iyi bi futbolcu olan marcelinho'nun takımımızın mayasına alışamaması uyum sorunu yaşaması onun performansını yansıtmasına engel olmuştu. her iyi futbolcu heryerde iyi oynayacak diye de bir durum yok. demek istediğim dünya çapında isim yapmış isimler. yanii takıma vizyon kazandırabilecek , diğer futbolcuların onla beraber oynamak isteyeceği isimler. avrupa maçlarına çıkarken kadromuza bakıldığında tanınacak korkulacak isimler. trabzonspor için sıçrama tahtası olabilecek isimler. unutmayın fenerbahçe yaşlı ve avrupada nesli kapanan oyuncuları takıma kazandırarak isim yaptı ve şimdi kimi isterse bi cazibesi oluyor klüplerinin

Yorum

• Siteye yeni girdim,Engin Baytar basligi kaldirildimi?
                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siteye yeni girdim,Engin Baytar basligi kaldirildimi?
                  Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siteye yeni girdim,Engin Baytar basligi kaldirildimi?
                    Cevap aşağıda

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer Forumu kategorisindeki "Engin Baytar Trabzonspor'da" ve Futbolcular kategorisindeki "Engin Baytar" başlığı birleştirilmiştir.

Yorum

• Bilgilendirme icin tesekkurler...
                      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        veronun son 2 yilindaki hic maci seyrettinizmide abartiyosunuz..adam artik bitmis..bize oyle adam lazim degil..he 26 yasinda olsaydi belki..suan takima en ihtiyac olan yer forvet ve sag bek...sag beke illaki alternatif yapiyolar ama forvete 1,5 milyonluk bi fatihi almayani anlayamiyorum...
                        Veron geçen sene yılın futbolcusu seçildi...

Güney Amerika'da yılın futbolcusu Veron

2008 yılında Güney Amerika'da yılın futbolcusu Estudiantes De La Plata takımında forma giyen tecrübeli isim Juan Sebastian Veron oldu.

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak aksamcı_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizde su an cok ıyı kadro var Tekke dısında transfere gerek yok
                          tekke + sağ bek demek istedin heralde
                          İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tekke + sağ bek demek istedin heralde
                            Tekke + Sağbek ve Stoperde oynayabilen bir isim

Yorum

• Stoper sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum.
                              Egemen, Song, Giray, Tayfun ve Ceyhun orada oynayabiliyor.

Ama hoca takımı tamamen tanıyınca zaten eksik bölgelere transfer yapacaktır.
                              Més Que Un Club

Yorum

• Bursaspor'dan Veron açıklaması!

Arjanli ünlü yıldız Sebastian Veron'un Bursaspor'a transfer olacağı yönünde bugün bir gazetede yer alan habere, yeşil beyazlılardan yalanlama geldi !..
                                Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Veron’un transfer edileceği yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını ve bu oyuncu ile ilgilenmediklerini açıkladı. Mestan sezona daha güçlü olarak girmek istediklerini belirterek “Basında yer alan Sebastian Veron ile ilgili bir transfer çalışmamız olmadı. Bu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.
                                LİG TV
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X